1. Hem
 2. Massage Löddeköpinge

Andrum i Kävlinge

betyg4.9 Fantastiskt bra(225 betyg)
Produktvägen 8B, 246 43, Löddeköpinge
Varmt välkommen att boka massagetid hos mig. Hittar du inte någon tid prova att ringa mig på 0709-100145. Om du är ny kund läs gärna hela texten innan du bokar en tid. Du kan betala kontant, med swish eller med kort. Om det är första gången du bokar en tid hos mig så är det Nybesök massage du ska boka. Under första besöket tar jag alltid en hälsodeklaration för att få reda på eventuella skador, sjukdomar eller om du tar några mediciner. Det kan också vara så att jag gör lite tester, kollar benlängd m.m. Detta tar en stund men ligger till grund för din behandling. Allt för att jag ska kunna hjälpa dig på bästa sätt. Du kan inte köpa presentkort till mig genom Bokadirekt utan du köper det direkt utav mig. Jag har en verktygslåda full med tekniker som jag använder mig av under mina behandlingar i samråd med mina kunder. Se mer under behandlingar. Om du har varit ute och rest nyligen ser jag gärna att du avvaktar två veckor minst att boka en tid hos mig för behandling. Även om du träffat någon som visat sig vara smittad eller har symtom själv. Tvätta händer med tvål och vatten innan du kommer in på behandling. Allt för att minska smittspridning! Vaccination Om/när du vaccinerar dig ( tänker främst mot covid eftersom det är aktuellt just nu) så vill jag att du avvaktar att boka behandling till 1 vecka efter. Eftersom det sätter igång så mycket i kroppen vid behandling och när du har vaccinerat dig, har kroppen tillräckligt att jobba med. Jag jobbar tillsvidare efter FHM riktlinjer tills andra direktiv kommer. Tack för förståelse. Du kan nå mig på mail info@andrumikavlinge.se. Varmt välkommen till mig! /Sara

Boka tjänst

Massagebehandlingar

 • Nybesök terapeutisk behandling 75-90 minuter
  90 minuter, 880 krMer info
 • Terapeutisk behandling 60 min
  60 minuter, 780 krMer info
 • Terapeutisk behandling 75 min
  75 minuter, 880 krMer info
 • Terapeutisk behandling 90 min
  90 minuter, 990 krMer info

Övriga behandlingar

 • Allergibehandling
  40 minuter, 400 krMer info
 • Öronljus 30 min
  30 minuter, 490 krMer info

utövare

noImage
Sara Wallner
(225 betyg)

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
225 betyg
Ann L.
till Sara Wallner
Superbra som alltid 👍

Visa mer

Krister S.
till Sara Wallner
Mycket bra behandling som mjukade upp stela muskler.👌

Visa mer

Madlene J.
till Sara Wallner
Professionell, trevlig och kunnig.

Visa mer

Stefan L.
till Sara Wallner
Underbart, varmt mottagande med noggrann genomgång vid förstabesöket. Ett akut besvär lindrades rejält och kommer definitivt boka fler gånger. Rekommenderas varmt!

Visa mer

Om företaget

Jag heter Sara Wallner och är cert massör, dipl massageterapeut och Tui Na terapeut. 2000 startade jag mitt företag och vänder mig både till företags- och privatkunder. Jag använder mig av : - Klassisk massage - Tui Na (kinsesisk massage och akupressur) - Öronljus - Dornmetoden (mjuk kiropraktisk metod) - Acunova (akupunktur) - Öronakupunktur - Posturologi Mina behandlingar är individuellt anpassade till varje klient och jag arbetar under tystnadsplikt. Välkommen!

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt