AniCura Hässelby Veterinärpraktik

betyg4.6 Fantastiskt bra(140 betyg)
Fyrspannsgatan 47, 165 64, Hässelby
AniCura Hässelby Veterinärpraktik stänger verksamheten den 15 september 2021 Det är med sorg i hjärtat vi idag måste meddela att AniCura Hässelby Veterinärpraktik kommer att stänga. Kliniken har sedan en längre tid haft behov av att flytta till nya lokaler och vår ambition är att öppna verksamheten på nytt i nya, bättre anpassade lokaler i Hässelby under 2022. I väntan på ny lokal kommer vår personal fortsatt ta emot befintliga kunder på våra övriga verksamheter inom AniCura Stockholm. 💙Vi vill tacka alla våra fantastiska kunder och vill önska er allt gott framöver!💙 Om ditt djur behöver vård i framtiden är ni varmt välkomna till någon av våra andra kliniker eller djursjukhus i Stockholm. Alla djurs journaler kommer bevaras i linje med gällande lagar och förordningar. Sista dagen som kliniken håller öppet för patienter är onsdagen den 15 september. Nu kan du även träffa AniCuras veterinärer i mobilen, se här hur det fungerar https://www.anicura.se/app/ Har du mejlat medicinsk information om ditt djur till oss kan vi komma att journalföra denna tillsammans med kontaktuppgifter till dig som djurägare. Om du har kontaktat oss för tidsbokning kommer vi att spara dina kontaktuppgifter inför ditt besök hos oss Vill du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa vår integritetspolicy på vår hemsida https://anicura.se/webb-och-integritetspolicy/

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Boka tid till veterinär
(55 betyg)
Veterinär

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
140 betyg
till Tid till sköterska
Trevligt bemötande som alltid
till Tid till sköterska
Trevlig personal! Känner trygghet hos dem...
till Tid till sköterska
Supertrevlig personal. Jag tycker det är bra när dom hämtar hunden utanför och tar den med in själv. Då slipper han känna av min nervositet och allt går mycket smidigare.
till Tid till sköterska
Vänliga, kunniga och trygga

Om företaget

Personlig klinik med bred kompetens och stor omtanke. Vårt motto är att ge personlig vård åt ditt djur, i enlighet med dina önskemål som djurägare.

Bilder