Anima Massage & Hälsa

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
betyg4.8 Fantastiskt bra(71 betyg)
Köpmansgränd 3, 371 62, Karlskrona
Välkommen till Anima Massage & Hälsa! Hos mig kan du boka Svensk Klassisk Massage, Lymfmassage, koppning massage, Heta Stenar Massage, Energimassage. Behandlingarna skräddarsys efter ditt enskilda behov. Svensk Klassiskmassage: Jag knyter ihop Svensk klassisk massage med triggerpunktstryck och koppingmassage som jobbar djupt inne i dina muskler. Massagen är avslappnade, ökar din blodcirkulation och är väldigt effektiv vid muskulär smärta. Som komplement använder jag även mina gummikoppar att massera med. Genom ett undertryck fäster man koppan på huden vilket ger en mer kraftfull effekt på bindväv, blodcirkulation och lymfsystemet. Lymfmassage: Blockeringar kan uppstå i lymfsystemet pga alla miljögifter som numera finns i riklig mängd, men också pga intag av mediciner, stress, felaktig andning, rökning, för lite vätskeintag och dåliga matvanor. Genom massage stimuleras lymfmotoriken i lymfbanorna så att de pumpar fram lymfvätskan snabbare samt löser upp lymfstockningar i vävnaderna, vilket ger en friskare och smidigare vävnad. Lymfmassagen ser till så att vätska och slagg förs bort. Lymfmassage rekommenderas även för gravida från v 13 och framåt, för att hjälpa till att hålla igång lymfsystem och blodcirkulation. Välj helst 90 min då du bokar lymfmassage för första gången och likaså om du har lite mer problem med t ex vätskeansamling, tyngdkänsla och värk i ben eller armar. Med 90 minuters massage hinner vi gå mer på djupet. Lymfmassage kan avhjälpa - avlägsna överflödig äggvita - transportera överskott av vatten och upplösta ämnen från vävnadsvätskan till blodet - avspänning i musklerna - sömnproblem - celluliter - minska halten av stresshormonet kortisol dålig blodcirkulation - ödem - infektioner - slapp hud - öka cirkulationen kring ärrvävnad Koppning massage: Koppning är en mångtusenårig alternativmedicinsk metod som finns över hela världen. Koppan skapar ett vakuum och undertryck och används för att lyfta upp hud och bindväv. Koppning av bindväv ger en kraftfull cirkulationsökning och utrensning av slaggprodukter. Undertrycket i koppan drar sig till vätskor i form av blod, lymfvätska och vävnadsvätska, utan att förstöra kapillärväggarna. Några fördelar med koppning: Blodcirkulationen ökar Förbättra immunförsvaret Minskar smärta och värk Celluliterna minskar Motverkar svullnade och stickande ben Huden stramas upp Rynkor och linjer slätas ut Ärrbildningar och hudbristningar minskar Hud och vävnad renas Spänningsvärk kan lindras Mjölksyra minskar Heta Stenar: Hos mig kan du också boka in en massage med Heta Stenar. Det är en massageform där du bäddas in i handdukar och där varma stenar placeras ut på hela kroppen. De varma stenarna används också för att massera kroppen, vilket gör att man kommer väldigt djupt ner i musklerna. Behandlingen är en mycket skön, varm och avkopplande upplevelse. OBS! På helger lör-sön och röda dagar höjs alla priser med 50 kr. Varmt Välkommen! Kristina Bolin Dipl. Medicinsk Massageterapeut Cert Massör Lymfmassör

Boka tjänst

Svensk klassisk massage

 • Svensk klassisk massage 30 min30 minuter, 475 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage 45 min45 minuter, 575 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage 60 min60 minuter, 675 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk klassisk Massage 75 min 75 minuter, 875 kr
  Boka
 • Svensk klassisk massage 90 min90 minuter, 975 kr · Mer info
  Boka

Heta stenar

 • Heta Stenar 60 min60 minuter, 825 kr · Mer info
  Boka
 • Heta Stenar 90 min90 minuter, 1 125 kr · Mer info
  Boka

Ansiktsbehandling

 • Ansiktsbehandling 45 min45 minuter, 525 kr · Mer info
  Boka

Energimassage

 • Energimassage 20 min20 minuter, 350 kr
  Boka

Övriga behandlingar

 • Anima face & body60 minuter, 875 kr · Mer info
  Boka

Koppningsmassage

 • Koppnings massage45 minuter, 575 kr · Mer info
  Boka

Lymfmassage

 • Lymfmassage 60 min60 minuter, 675 kr · Mer info
  Boka
 • Lymfmassage 90 min90 minuter, 975 kr · Mer info
  Boka
 • Lymfmassage 120 min120 minuter, 1 175 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Kristina Bolin
(71 betyg)
Dipl Medicinsk Massageterapeut och Cert Massör

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
71 betyg
Glad, trevlig och mycket kunnig
Mumma för både kropp och själ🙏
Fantastiskt bra och professionell massage. Rekommenderas starkt antingen bara för att koppla av och må bra eller för att få hjälp med ömmande muskler och stelhet.
Så ljuvlig massage! Tack, Kristina! ❤️

Om företaget

Jag heter Kristina Bolin och det är jag som driver Anima Massage & Hälsa. Efter 20 år inom barnomsorgen som pedagog bestämde jag mig för att följa min dröm och utbilda mig till massageterapeut. I januari 2013 påbörjade jag min utbildning till Diplomerad Medicinsk Massageterapeut och Certifierad Massör genom Svenska Hälsoteamet. Jag är utbildad inom svensk klassisk massage, triggerpunktsmassage, avancerad massage, intuitiv massage, massage med heta stenar, fysiologi, anatomi, sjukdom- och skadelära samt terapeutisk stretching. Jag blev färdig i februari 2014. "Kost, motion och välmående skapar balans i kropp och själ" Jag tror på ett helhetstänk och med konceptet massage och samtal hjälper jag dig att finna din kraft och energi. Detta tillsamman med kost, motion och välmående skapar balans i både kropp och själ.

Bilder