Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

1. Atlas Favoriter

Svårt att välja? Första besöket? Låt mig rekommendera det jag tycker passar din hud, dina behov och önskemål allra bäst. Kan vara klassisk eller avancerad. Pris enligt prislista för respektive handling beroende av vad vi kommer överens om att göra för behandling. Pris FRÅN 1250:-
Svårt att välja? Första besöket? Låt mig rekommendera det jag tycker passar din hud, dina behov och önskemål allra bäst. Kan vara klassisk eller avancerad. Tid finns för fransfärg etc. Pris enligt prislista för respektive handling beroende av vad vi kommer överens om att göra för behandling. Pris FRÅN 1550:-
Kraftfulla aktiva ingredienser och naturliga, milda växtextrakt ser till att du får din fräschaste hud någonsin!
Rengöring, Peeling, ånga, portömning, mask, dagcreme.
Hudanalys och rekommendationer hur man ska sköta sin hud.
Ordinarie pris 1250:-, 100 :- rabatt för ungdomar 13-18 år.
Ny kund? Svårt att välja? Vi börjar med en konsultation och kommer fram till vad som passar din hud, dina behov och önskemål allra bäst. Det kan vara klassisk eller avancerad behandling, behandling 50-60 min plus konsultation 15-20 min. Pris för behandling enligt prislista beroende av vad vi kommer överens om att göra för behandling. Konsultationen är kostnadsfri.
Osäker på vad som passar just dig? Söker du experthjälp? Konsultation för avancerad behandling, hudvård, produkter eller hårborttagning.
Vi går igenom indikationer och kontraindikationer. Vilken behandling eller produlter kan hjälpa dig och vad innebär de?
Pris 300:- summan dras av vid köp av produkt i direkt anslutning till konsultationen.
Vid uteblivet besök som inte avbokats senast 24 timmar innan bokad tid kommer hela summan att debiteras.
Vill du bara komma in och köpa produkter går det jättebra utan att boka tid, men vill du vara säker på att jag är på plats och kan svara på frågor mm så boka gärna 10 minuter för köp. Hittar du ingen tid så skicka gärna ett SMS så semi vet att det är öppet.

Ansiktsbehandlingar Circadia by Dr. Pugliese

Alpha /Beta kombinerar mjölksyra och salicylsyra i en och passar utmärkt för dig som har tilltäpptheter samt brist på fukt och lyster. Innehåller 30% mjölksyra med 10% salicylsyra.
Behandlingen anpassas efter din huds behov men djuprengöring och ansiktsmask ingår.
Inför alla hjärtans dag lanseras
”Berry Mimosa Facial” - En härlig återfuktande och lystergivande behandling.

- Med hjälp av bla Australien Super Berry Antioxidant Mask får huden en klarhet och lyster.
- Oxygen Rx behandlingen lugnar, återfuktar och jämnar ut hudtonen.

Fira dig själv med denna härliga behandling - det är du värd!
- Inled eller avsluta behandlingen med ett glas rosébubbel/loka crusch jordgubb eller en kopp te ”forest fruit” om du känner för en lite extra mysig stund för dig själv.
(Behandlingen tar 45 minuter men jag sätter av extra tid så du har möjlighet att varva ner lite extra innan eller efter behandlingen.) Kom den tid du bokat oavsett 🥂
🍓🍇🍒💖
Klassisk ansiktsbehandling med rengöring, enzympeeling, ånga, porrengöring, brynplock om så önskas, aniktsmask och ansiktsmassage.
Tillägg som kan göras:
kemisk peel 400:-
Brynfärg 190:-
Fransfärg 290:-
Fransfärg och brynfärg 390:-


En klassisk behandling med rengöring, peeling, porrengöring och mask anpassat efter din hud.
Beskrivning:
Oxygen Rx är en unik behandling där rent syre aktiveras på huden. I denna process ökar vi näringstillförseln till huden och stimulerar kollagen- och elastinproduktionen. Syret har antibakteriella, anti-inflammatoriska och rodnadsdämpande egenskaper som perfekt till aknebenägen hud. Oxygen Rx verkar kärlsammandragande och kärlstärkande samtidigt som det ljusar upp ojämn pigmentering och är särskilt utformad för dig med akne, rosacea och synliga kärl.
Inleds med enzympeel, ånga och portömning.
60 min behandling plus konsultation 15 min. Kurpris 100 kr rabatt per gång.
Oxygen Rx är en unik behandling där rent syre aktiveras på huden. I denna process ökar vi näringstillförseln till huden och stimulerar kollagen- och elastinproduktionen. Syret har antibakteriella, anti-inflammatoriska och rodnadsdämpande egenskaper som perfekt till aknebenägen hud. Oxygen Rx verkar kärlsammandragande och kärlstärkande samtidigt som det ljusar upp ojämn pigmentering och är särskilt utformad för dig med akne, rosacea och synliga kärl.
I denna behandling ingår inte portömning utan enbart själva specialbehandlingen Oxygen.
45 min inklusive konsultation.
Kurpris 100 kr rabatt per gång.
Mandeliclear peel med vitamin A accelerator - En kombination av det mest effektiva som finns inom hudvård: Steg 1 pensling med Mandeliclear (7% salicylsyra, 7% mjölksyra, 7% resorcinol syra samt 9 % mandelsyra). Steg 2 pensling med vitamin A accelerator (Retinol 2.5%). Effekterna av denna medelstarka peeling är att den är porsammandragande, dämpande effekt på papler och pustler, utjämnade effekt på rynkor, linjer, ärr, pigmenteringar och du får en spänstigare hud mer mer lyster.
Fantastiskt! MEN inget kommer utan ett pris här i livet. Du kommer att flagna/ömsa skinn i dag 3-7 efter behandlingen och innan det kommer du vara orange i huden dag 1-2.
En modifierad Jessner-peel som jobbar på pigmenteringar, jämn hudton, fina linjer och rynkor.
Vid första behandlingen penslar vi ett lager av den effektiva peelen och ett lager av den kraftfulla retinolen. Efter en månad kan behandlingen följas upp och så göras med två lager av varje och efter ytterligare en månad kan tre lager läggas beroende på hudtyp och behov. Behandlingen kostar 1900kr per tillfälle.
Det är en väldigt snabb behandling men den föregås av noggrann konsultation och eftererbehandlingsprodukter ingår i priset.
Passar:
Pigmenterad Hud
Solskadad hud
Postinflammatorisk hyperpigmentering
Melsasma
Passar alla hudtyper upp till fitzpatrick IV. Typ III & IV måste förbehandlas med rätt hudvårdsprodukter innan peel.
Utförs ej på;
Allergi mot salicylsyra
Gravid eller ammande
Hyperkänslig
Öppna sår
Boka gärna en konsultation innan fösta besöket.
Circadias signaturbehandling, är ett unikt alternativ till
kemiska peels som drar nytta av hudens naturliga
reparationsmekanism utan att orsaka skador. Denna
behandling ger en omedelbar boost till utseendet och
känslan av åldrande hud.
När vi passerat 40-årsåldern minskar energiproduktionen i hudcellen. Detta visar sig i form av fina linjer, rynkor, ojämn pigmentering och brist på elasticitet i huden.
SWICH är en unik behandling som ger energi och bränsle till cellkärnan genom ökad ATP-syntes (cellandning) och reparerar huden inifrån och ut. SWICH reverserar
synbara tecken på åldrande utan att orsaka skada, rodnad eller fjällning. Eftersom SWICH inte skapar UV- känslighet så kan behandlingen med fördel göras året om.
En lugn behandling med mycket verkningtid där du kan vila, få lite axelmassage eller passa på att jobba lite om du hellre vill.
Behandlingen ger en hettande känsla. Du ska inte använda vatten i ansiktet på 12 timmar efter. Du ska ej använda syror eller retinol 2 veckor innan och efter behandlingen. Gör helst i kur om 3 gånger. 60 minuter behandling. Plus Konsultation innan första behandling. Kurpris 100:- rabatt per gång. Små produkter att använda närmaste dagarna efter ingår i priset.

Ansiktsbehandlingar Dr. Zein Obagi, ZO Skin Health


ZO Blemish & Oil Control Treatment 1800 kr, kurpris 1700 kr, 60 minuter

För fet, oren, rosacea Anti-AgingFormula

Perfekt för dig som upplever att du blir blank i huden under dagen eller som har tilltäppta porer och orenheter. En väldigt effektiv djuprengöring där ackumuleringen av döda hudceller exfolieras bort och en specialmask absorberar och bekämpar talg och orenheter. I tillägg utförs en ansikts-och nackmassage som verkar otroligt lugnande, kylande och lindrande på en irriterad och känslig hud med orenheter. Huden blir renare och klarare, samtidigt som huden stimuleras och aktiveras.
ZO Bright Up 850 kr, 25 minuter

"Cinderella treatment» för dig som behöver en omedelbart uppfräschande behandling för kvällen. Exfoliering och specialmask tar bort döda hudceller, verkar fuktgivande och ger huden ny lyster.
ZO Clear Up
Effektivisering av den klassiska djuprengöringen. Extra exfoliering och aktiverande serum i samband med portömning kommer öka cellförnyelsen, verka hudföryngrande och ge en mjuk och strålande hud. Kraftiga antioxidanter och antiinflammatoriska ingredienser bidrar till att skydda din hudmot framtida skador.
ZO Hydra Fill Up, 750 kr, 25 min

SOS-behandling för en uttorkad, torr och känslig hud. Fuktbalansen återställs omedelbart och lugnande, lindrande och kylande ingredienser efterlämnar huden mjuk och återfuktad.
Klassisk ansiktsbehandling med ZOs effektiva produkter. Extra exfoliering och aktiverande serum i samband med portömning kommer öka cellförnyelsen, verka hudföryngrande och ge en mjuk och strålande hud. Kraftiga antioxidanter och antiinflammatoriska ingredienser bidrar till att skydda din hudmot framtida skador. Ansiktsmassage i en härlig mask samt brynplock i samband med portömningen om så önskas.
Anti-Aging Formula «Simply the Best» En komplett och hudförnyandebehandlingför både ansikte, hals och dekolletage.Denna stimulerande behandling anpassas till de olika områdena för att uppnå ett optimalt resultat. En sammansättning av effektiva ingredienser mjukgör huden, verkar uppstramande, jämnar ut hudtonen och förebygger fina linjer och rynkor. Ansikts- och nackmassage ökar cirkulationen och effekten av de aktiva ingredienserna samtidig som den verkar avstressende.
ZO Skin Brightening Treatment 1900 kr, kurpris 1750 kr, 60 min

Ojämn hudton, pigmenterad hud, alla hudtyper,
Anti-AgingFormula

«The Ultimate Red Carpet Treatment» är en lyxig behandling som kombinerar hudförnyande AHA-syror, pigmenthämmare, vitaminer och flera stimulerande ingredienser för att mjukgöra huden omedelbart, jämna ut hudtonen, verka uppstramande och ge huden mängder med lyster! Ansikts -och nackmassage ökar cirkulationen och förbättrar upptaget av specialmasken samt serumen som appliceras efteråt, samtidigt som den verkar avstressande i en tuff vardag.
ZO Stimulation Peel 1450 kr / 1350 kr om max en månad emellan, 40 minuter.
För alla hudtyper, Anti-AgingFormula
En stimulerande behandling som kombinerar tre effektiva syror med aktiva ingredienser för att öka cellförnyelsen och bekämpa linjer och rynkor. Huden blir mjuk, jämn och får omedelbart en fantastisk lyster. Perfekt som lunch-eller party peel och rekommenderas i kur för ett långvarigt och bättre resultat.
ZO Ultra Hydration Treatment 1650 kr / kurpris 1550 kr, 50 minuter

För torr, fuktfattig, känslig, Anti-AgingFormula

Detta är en stimulerande och fuktgivande hudbehandling som förebygger fina linjer och rynkor, jämnar ut hudtonen och återställer fuktbalansen omedelbart. Ansikts- och nackmassage utförs i en cocktail av botaniska extrakter och vitaminer som verkar mycket lugnande, kylande och lindrande på irriterad och känslig hud.

Ansiktsbehandlingar Avancerade

Maskinell djuprengöring med hjälp av ultraljud som smälter fett och löser upp porer.
Med en annan våglängd slussar vi sedan ner aktiva ingredienser i huden vilket ger en intensiv återfukning.
Diamond Dermabrasio 1650 kr /Kurpris 1550 kr om max en månad emellan

Med diamantmunstycket peelar vi bort döda hudceller i ansiktet vilket reducerar finare linjer, pigmenteringar, solskador, äldre ärr och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret.

Döda hudceller och rester sugs samtidigt upp med vakuum som dränerar huden från slaggprodukter.

Huden blir otroligt fin, linjer blir mindre synliga direkt, slagg, död hud, smuts och fett avlägsnas med det lätta vakuumsuget. Efter lägger vi mask och serum som kan tränga ner på djupet eftersom huden är så ren. Mer bestående resultat efter en kur på 6 ggr. 50 min
MicroChanneling är en genialisk teknik för inslussning av aktiva ingredienser i huden, bland de första med denna unika mikrokanalteknik.
MicroGold är självklart sterilt engångsförpackad och CE-märkt och består av en behållare och ett nålhus med 20 nålar. De supertunna nålarna tillverkas av titan och är överdragna med 24k guld. När nålarna penetrerar huden öppnas behållaren och den specialanpassade produkten rinner ner genom kanaler i nålarna.
Stramar upp, minskar porer, linjer och ärr. Ger fantastisk lyster och återfuktar på djupet.
Till skillnad från microneedling är denna behandling nästintill smärtfri (gör iallafall mindre ont) och kan leverera produkt direkt ner i huden genom nålarnas kanaler utan traditionella tekniker som t ex injicering.
Som en Microneedling light med mer fokus på nedslussning av serum och mindre fokus på att göra många hål i huden kan man säga.
Serum från Clinical Resolution Lab, anpassade för professionell MicroNeedling och MicroChanneling i engångsampuller används.
Introduktionspris 1990:-
Microneedling InnoPen
kurpris 1890 kr per gång om max en månad emellan

Varför maskinell Microneedling?

Metoden har många fördelar:

• Minimalt invasiv och snabb

• Kort eller ingen konvalescens

• Kan användas på alla hudtyper

• Används med fördel för behandling av acneärr

• Maskinell behandling orsakar mindre trauma och skador på huden än manuella rollers

• Engångs-nålarna är hygieniskt förpackade och i kirurgiskt rostfritt stål, de är extremt tunna och penetrerar huden vertikalt, så att hålen blir mindre än med en roller.

Du behandlar:

• Fina linjer och rynkor

• Acneärr

• Hyperpigmentering

• Slapp/trött hud som saknar lyster


Hur går det till?

Vi börja med att gå igenom din sjukdomshistoria, eventuell medicinering osv för att se om det finns något skäl att inte göra behandlingen. Om allt är OK, så får du en ingående beskrivning av metoden, effekter, eventuella biverkningar osv. Du får också tillfälle att ställa alla de frågor du vill innan du bestämmer dig.Som regel behövs mer 3-5 behandlingar med några veckors mellanrum.

Efter rengöring, applicering av stamcellsserum utförs nålbehandlingen i hela ansiktet, därefter läggs fuktserum och lugnande "sheet-masque", avslitas med fuktcreme och solskydd. Totalt 50-60 min.

Att tänka på:

Följ noga de skötselråd som du får efter behandlingen.

Om du undrar över något så tveka inte att kontakta din terapeut.
Bedövnibgssalva appliceras och får verka 15 min innan nålbehandlingen påbörjas. För dig som tycker Microneedling gör för ont.
Nu kan till och med en Microneedling-behandling bli en mysig stund - Microneedling med bedövning! Lägg till frans-och brynfärg samtidigt så får du ligga med färg medan bedövningen verkar. När det är dax för nålningen med Innopen är huden bedövad och du är nedvarvad. Lugnande arkmask läggs efter nålningen. Du får avkopplande massage av spända axlar medan masken verkar klart. Avslutas med varm handduk för dekolletage och axlar samt lindande och skyddande creme från ZO Skin Health.
✨Strålande resultat och avkoppling i 75 minuter ✨ #atlashudvård #hudvård #avkoppling #resultat #microneedling #fransfärg #brynfärg #skönstund #skönhetssalong #SHR #innopen #zoskinhealth

Fransar och Bryn

Plock av Ögonbryn
Brynfärg
15 min 390,00 kr
Färg utan plock
Mörka fransar som håller 4-6 veckor, markerade bryn som anpassas efter hårfärg och önskemål, inklusive plock/form av brynen. 40 minuter.
Fransfärg
20 min 490,00 kr

Hårborttagning

OBS Ny kund måste höra av sig till salongen innan bokning, behandlingen kräver konsultation inann första behandlingen. OBS! Eftervårdsprodukter MÅSTE köpas vid första behandlingstillfället för att minimera risken för biverkningar.

Hårbortagning med Alkaline Wash

Fint fjunigt vellushår kan vara svårt att få bort med andra tekniker som IPL/laser och epilering.
Trådning och plockning rekommenderas inte i ansiktet eftersom det finns risk att vellushåren stimuleras och blir terminala av dessa behandlingar.
Med Alkaline Wash kan vellushår på stora områden som kinder och överläpp avlägsnas vid ett och samma tillfälle, utan att stimuleras. Samtidigt avlägsnas torra döda hudceller på det behandlade området. Alkaline Wash består av ett alkaliskt pulver med mineraler som blandas med regenererat vatten. Produkten gör huden basisk och löser upp proteinet keratin. Eftersom även delar av hårsäcken löses upp så har den även en hämmande effekt på hårväxten. Återväxten går oftast långsammare och långsammare. Återbesök görs lämpligen en gång per månad de tre första gångerna. där efter mer sällan.
I behandlingen appliceras även rengöring, neutraliserande tångmask, återställande serum, antiirritationscréme och solskydd. Passar inte alla hudtyper, lämpligast på ljus hy,
OBS! Ny kund måste höra av sig till salongen innan bokning, behandlingen kräver konsultation inann första behandlingen. OBS! Eftervårdsprodukter MÅSTE köpas vid första behandlingstillfället för att minimera risken för biverkningar. Ett kit med dessa produkter från DMK kostar 1195:- (värde 1555:-) och räcker till att användas efter många behandlingstillfällen.
OBS! Ny kund måste höra av sig till salongen innan bokning, behandlingen kräver konsultation inann första behandlingen. OBS! Eftervårdsprodukter MÅSTE köpas vid första behandlingstillfället för att minimera risken för biverkningar.

Hårbortagning med Alkaline Wash

Fint fjunigt vellushår kan vara svårt att få bort med andra tekniker som IPL/laser och epilering.
Trådning och plockning rekommenderas inte i ansiktet eftersom det finns risk att vellushåren stimuleras och blir terminala av dessa behandlingar.
Med Alkaline Wash kan vellushår på stora områden som kinder och överläpp avlägsnas vid ett och samma tillfälle, utan att stimuleras. Samtidigt avlägsnas torra döda hudceller på det behandlade området. Alkaline Wash består av ett alkaliskt pulver med mineraler som blandas med regenererat vatten. Produkten gör huden basisk och löser upp proteinet keratin. Eftersom även delar av hårsäcken löses upp så har den även en hämmande effekt på hårväxten. Återväxten går oftast långsammare och långsammare. Återbesök görs lämpligen en gång per månad de tre första gångerna. där efter mer sällan.
I behandlingen appliceras även rengöring, neutraliserande tångmask, återställande serum, antiirritationscréme och solskydd.
Passar inte alla hudtyper, ny kund? ring innan bokning .
OBS! Eftervårdsprodukter MÅSTE köpas vid första behandlingstillfället för att minimera risken för biverkningar. Ett kit med dessa produkter från DMK kostar 1195:- (värde 1555:-) och räcker till att användas efter många behandlingstillfällen.
OBS! Ny kund måste höra av sig till salongen innan bokning, behandlingen kräver konsultation inann första behandlingen. OBS! Eftervårdsprodukter MÅSTE köpas vid första behandlingstillfället för att minimera risken för biverkningar.

Hårbortagning med Alkaline Wash
Fint fjunigt vellushår kan vara svårt att få bort med andra tekniker som IPL/laser och epilering.
Trådning och plockning rekommenderas inte i ansiktet eftersom det finns risk att vellushåren stimuleras och blir terminala av dessa behandlingar.
Med Alkaline Wash kan vellushår på stora områden som kinder och överläpp avlägsnas vid ett och samma tillfälle, utan att stimuleras. Samtidigt avlägsnas torra döda hudceller på det behandlade området. Alkaline Wash består av ett alkaliskt pulver med mineraler som blandas med regenererat vatten. Produkten gör huden basisk och löser upp proteinet keratin. Eftersom även delar av hårsäcken löses upp så har den även en hämmande effekt på hårväxten. Återväxten går oftast långsammare och långsammare. Återbesök görs lämpligen en gång per månad de tre första gångerna. där efter mer sällan.
I behandlingen appliceras även rengöring, neutraliserande tångmask, återställande serum, antiirritationscréme och solskydd.
Passar inte alla hudtyper, lämpligast på ljus hy,
Kontakta salongen innan första behandlingen. OBS! Eftervårdsprodukter MÅSTE köpas vid första behandlingstillfället för att minimera risken för biverkningar. Ett kit med dessa produkter från DMK kostar 1195:- (värde 1555:-) och räcker till att användas efter många behandlingstillfällen.


Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Atlas Hudvård

Atlas Hudvård ägs och drivs av Auktoriserad Hudterapeut Lena Edberg. Salongen slog upp sina portar i november 2017. Lena examinerades vid Elisabethsskolan 2003 och har sedan dess utbildat sig vidare inom specialiserad och avancerad hudvård. På Atlas Hudvård kan du få hjälp med allt från klassisk till avancerad hudvård. Lena är vice ordförande i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR). Genom sitt medlemsskap genomgår hon ständigt vidareutbildningar och är uppdaterad inom det senaste i hudvård. Lena innehar Mästarbrev, Gesällbrev och Certifikat Specialiserad Hudterapeut. Atlas Hudvård är en av tre CIDESCO-ackrediterade salonger/SPA i Sverige, vilket innebär en internationell kvalitetssäkring av lokal, utrustning, försäkring och hygien.
Välkommen att boka din behandling hos Lena.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Varierande öppettider, skicka sms för info.
Adress
Vulcanusgatan 8
113 21 Stockholm
Vasastan
Öppna i Google Maps 🗗