balans de mar

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
betyg4.9 Fantastiskt bra(7 betyg)
Torbjörn Klockares gata 18, 113 30, Stockholm
VÄLKOMMEN att boka ALEXANDERTEKNIK och ROSENRÖRELSER - EASY MOVEMENTS. Det kan ibland finnas fler tider än de som visas - maila mig och fråga. Med Alexanderteknik lär du dig att bli mer kroppsmedveten och att släppa onödiga spänningar. Med lektionerna återfår du din naturliga balans och rörelsefrihet. Rosenrörelser - Easy Movements är mjuka rörelser som görs till musik och skapar avslappning samt ökar kroppsmedvetenhet och rörlighet. Jag finns på två adresser: Mäster Olofsgården: Svartmangatan 6 T-bana Gamla Stan Kroppsterapicenter: Torbjörn Klockares Gata 18 T-bana S:t Eriksplan Välkommen!

Boka tjänst

Alexanderteknik

  • Alexanderteknik 45 min700 kr · Mer info
    Boka

Rosenrörelser - Easy Movements

  • Rosenrörelser - Easy Movements på Kroppsterapicenter / Söndagar60 minuter · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Esther
(7 betyg)

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
7 betyg
Rekomenderar varmt!!! Enkla och mjuka rörelser! Lekfulla ibland :) Jätte skönt! Fantastisk instruktör!
Helt fantastiskt!
Väldigt inspirerande upplevelse. Alexanderteknik hjälper mig att bli mer närvarande och jag har mindre ont i nacke och rygg. Toppenbra!
Kan varmt rekommenderas! Rörelserna känns mycket välgörande.

Om företaget

Hej och välkommen till balans de mar! Mitt namn är Esther och jag har lång erfarenhet av hälsa, välbefinnande och personlig utveckling. Jag arbetar med Alexanderteknik och Rosenrörelser - Easy Movements. Jag är certifierad lärare i Alexanderteknik och är medlem i STAT, den största internationella organisationen för lärare i Alexanderteknik. På Axelsons har jag utbildat mig till Rosenrörelser - Easy Movements instruktör. Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund i Sverige och arbetar efter etiska regler, har tystnadsplikt och är ansvarsförsäkrad. Jag ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att återfå din kropps fulla potential. Välkommen att höra av dig! Esther

Bilder