Balans Institutet Sweden AB

betyg4.5 Mycket bra(117 betyg)
Värtavägen 35, 115 29, Stockholm
Balans Institutet Sweden AB erbjuder mindfulness och medicinsk yoga enligt metoden MIMY och är sedan 2018 en avknoppning från MediYoga, Skandinaviens främsta forsknings- och utbildningsinstitut inom yoga och meditation. Balansinstitutet erbjuder program för stressreduktion både för dig som önskar arbeta med programmen professionellt och för dig som önskar genomgå dem för egen del. Läs mer om våra instrutkörsutbildningar, rehabiliteringsprogram, introduktionsföreläsningar på arbetsplatsen, yoga som terapi m.m på www.balansinstitutet.se Utbildare: Sara Emilionie, yogaterapeut, mindfulnessinstruktör, kommunikationskonsult, föreläsare. Ansvarig MIMY Instruktör Steg 1 och MIMY Instruktör Steg 2.

Boka tjänst

Gongbad

 • Gongbad 60 min 60 minuter, 300 kr · Mer info
  Boka
 • Gongbad (3h inkl paus)180 minuter · Mer info
  Boka

Utbildningar

 • Licensierad MIMY steg 1 instruktör360 minuter, 5 900 kr · Mer info
  Boka
 • Balansprogrammet 6 veckor - stressreduktionsprogrammet för alla2 900 kr · Mer info
  Boka

Enskilda sessioner - yoga som terapi

 • Yogaterapi 75 min75 minuter · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Balansinstitutet
(117 betyg)
Medicinsk Yoga & Mindfulness

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
117 betyg
till Balansinstitutet
Det var en njutningsfull upplevelse, jag kände mig stärkt och balanserad efteråt, hade kunnat ligga och lyssna till gongarna hur länge som helst. Erica
till Balansinstitutet
Sara har verkligen tagit sitt gongspel till en nynivå det senaste året. Jag var där söndagen den 6/12, vi var 10 personer i den stora salen, gott om plats och inte trångt. Gongspelet var så mäktigt, så starkt och så fantastiskt. Jag kan verkligen rekommendera det!
till Balansinstitutet
En toppen eftermiddag. Mycket avspänning och vila. Fantastiskt bra!
till Balansinstitutet
Super härlig avslappning i fin miljö. Jag vill gärna göra det igen.

Om företaget

Balans Institutet Sweden AB erbjuder forskningsbaserade verktyg för stressreduktion inom vård, skola och arbetsplatser. Vi erbjuder medicinsk yoga och mindfulness bl.a via instruktörsutbildningar, rehabiliteringsprogram och föreläsningar på arbetsplatser. Sara Emilionie, grundare av Balans Institutet utvecklade 2012 den egna metoden MIMY (mindfulness, medicinsk yoga) i samarbete med MediYoga Sverige, Skandinaviens främsta forsknings- och utbildningsinstitut inom yoga och meditation. Idag testas metoden i svensk forskning och erbjuds brett inom vård, skola och arbetsplatser. Sedan 2018 erbjuds samtliga instruktörsutbildningar i Balans Institutets regi. För mer information, se hemsidan.

Bilder