Balans Institutet Sweden AB

betyg4.5 Mycket bra(62 betyg)
Värtavägen 35, 115 29, Stockholm
Balans Institutet Sweden AB erbjuder mindfulness och medicinsk yoga enligt metoden MIMY och är sedan 2018 en avknoppning från MediYoga, Skandinaviens främsta forsknings- och utbildningsinstitut inom yoga och meditation. Balansinstitutet erbjuder program för stressreduktion både för dig som önskar arbeta med programmen professionellt och för dig som önskar genomgå dem för egen del. Läs mer om våra instrutkörsutbildningar, rehabiliteringsprogram, introduktionsföreläsningar på arbetsplatsen, yoga som terapi m.m på www.balansinstitutet.se Utbildare: Sara Emilionie, yogaterapeut, mindfulnessinstruktör, kommunikationskonsult, föreläsare. Ansvarig MIMY Instruktör Steg 1 och MIMY Instruktör Steg 2.

Boka tjänst

Gongbad

 • Gongbad (3h inkl paus)180 minuter · Mer info
  Boka
 • Gongbad 60 min 60 minuter, 300 kr · Mer info
  Boka

Utbildningar

 • Balansprogrammet, Balans Inspiratör Barn/Unga 4 950 kr · Mer info
  Boka

Workshops

 • MIMY Fri från stress - 180 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Balansinstitutet
(62 betyg)
Medicinsk Yoga & Mindfulness

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
62 betyg
För mig var det som att finna ett otroligt lugn mitt i ett åskoväder. Trygg fast det dånade. Den tanken kommer jag att landa i när det stormar i vanliga livet. Ett par andetag och jag tar mig dit.
Magiskt! 🙌
En fantastisk och energigivande upplevelse Sessionen genomfördes på ett professionellt och respektfullt sätt. Rekommenderas varmt.
Jag älskar gong bad och detta var jättebra, men för egen del hade jag gärna undvikit paus (precis då hade jag gått in i det hela) och en hel del av ”guidningen” och yogaövningarna. Men det bästa är att man inte vet förrän en lång stund efteråt, ibland flera dagar, vad kroppen gillade bäst. Så det återstår att se, och kanske får jag revidera mig då. Stort tack för idag oavsett!!

Om företaget

Balans Institutet Sweden AB erbjuder forskningsbaserade verktyg för stressreduktion inom vård, skola och arbetsplatser. Vi erbjuder medicinsk yoga och mindfulness bl.a via instruktörsutbildningar, rehabiliteringsprogram och föreläsningar på arbetsplatser. Sara Emilionie, grundare av Balans Institutet utvecklade 2012 den egna metoden MIMY (mindfulness, medicinsk yoga) i samarbete med MediYoga Sverige, Skandinaviens främsta forsknings- och utbildningsinstitut inom yoga och meditation. Idag testas metoden i svensk forskning och erbjuds brett inom vård, skola och arbetsplatser. Sedan 2018 erbjuds samtliga instruktörsutbildningar i Balans Institutets regi. För mer information, se hemsidan.

Bilder