Beauty Spa

betyg3.9 Bra(222 betyg)
Motorgatan 1, 417 05, Göteborg
VÄLKOMMEN TILL BEAUTY SPA! Motorgatan 1 0700971987 HÖSTERBJUDANDE: UPP TILL 20% RABATT PÅ ALLA NAGLAR BEHANDLINGAR från 2020/10/16 till 2020/10/31. Gäller både nya och befintliga kunder. Endast bokningar via Bokadirekt. GARANTI GÄLLER OM: FRANSAR - Skulle man tappa många fransar. Garanti på fransförlängning gäller endast inom 7 dagar from behandlingsdagen på stämpelkortet! Utan stämpelkort gäller ingen reparation. Man får reparation bara engång inom 7 dagar. MÅSTE TA KORT på stämpelkortet och fransar och maila till oss med namn och telefonnr. Reparation utförs endast inom 7 dagar från besöket. Efter 7 dagar ingen gratis reparation. Garanti för fransar gäller endast om man inte har utsatt fransarna för några produkter och har följt skötselråden. För reparation får man komma in med fransarna i samma skick som man lämnade salongen. Garanti och återköp gäller ej om man är överkänslig mot materialet eller om man är allergisk. Vi erbjuder gratis borttagning inom 7 dagar. Garanti på Naglar inom 7 dagar from. behandlingsdagen på stämpelkortet! Om man solar solarium det kan byta färg på naglarna Naglar - Får man släpp på naglarna inom 7 dagar från behandling. TAG kort på stämpelkortet och naglarna och maila till oss med namn och telefonr. Garantin/reparation gäller inte för extra långa naglar Gäller ej om man har använt andra nagelprodukter på naglarna, för ändring av färg, form eller om man slagit i nageln. Vårdslöst hantering, vatten, värme och starka produkter kan påverkas att dem går sönder. Om ni tycker det är inte bra kan vi hjälpa er fixa till så det blir rätt. Om ni är inte nöjd med vår arbetat kan ni alltid säga direkt efter så vi hittar på något lösning. Men när ni har lämnat butiken med färdigt gjort fransar/naglar gör vi INTE återbetalning. ÅLDERSGRÄNS för samtliga behandlingar inom naglar är 16 år. AVBOKNINGAR skall ske 24tim innan ditt bokade besök. Kunden ansvarar själv för att boka in rätt behandling. Om du är osäker på vad du ska boka är du välkommen att kontakta mig. Avbokningar sker via bokadirekt, sms, mail. Hittar du ingen ledig tid kan du alltid ringa/maila och dubbelkolla ifall vi kan ändå. ANNARS KAN DU KOMMA DROP IN. Vi tar endast emot bokning via bokadirekt, ingen samtal. Viktigt att ni i förväg kollar upp vägen hit om ni är osäker på vart det ligger. Viser gärna att man är i god tid för sin behandling.

Boka tjänst

FRANSFÖRLÄNGNING

 • Mega-volym fransförlänging60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Mixfransar- singel+volym60 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Singelfransar enligt önskemål60 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Volym fransförlängning60 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka

NAGLAR

 • Akryl Naglar Nytt Set/ Återbesök60 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka
 • AKRYL OMBRE Naglar Nytt Set/ Återbesök60 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • GELE OMBRE Nytt set/Återbesök 60 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka
 • Geleförlängning eller förstärkning Nytt set/Återbesök 60 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka

MANIKYR OCH PEDIKYR

 • Manikyr - Gellack30 minuter, 250 kr · Mer info
  Boka
 • Pedikyr60 minuter, 300 kr · Mer info
  Boka

ÖVRIGA TJÄNSTER

 • Borttagning akryl- /gelénaglar30 minuter, 200 kr · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

3.9Bra
222 betyg
Snabb och bra personal
Han som gjorde naglarna kändes stressad, lät det inte torka ordentligt och nagellacken började skavas av redan första dagen. Värre än vanligt nagellack
Tack, jättefina fransar :)
Super bra 😊😍

Om företaget

BEAUTY SPA är en liten, trevlig och personlig frans- och nagelsalong i Backaplan med generösa öppettider och service utöver det vanliga!

Bilder