BeautyFace

betyg5.0 Fantastiskt bra(23 betyg)
Odenvägen 3, 194 63, Upplands Väsby
Bästa kunder. Vår hyreskontrakt till vår klinik har gått ut. Vi har inte lyckats förhandla till förlängning av hyreskontrakten vilket gör att vi har ingen lokal för kundmottagning just nu. Vi är på jakt efter en ny lokal där vi kan utöka vår behandlingar och kapacitet. Däremot så tar vi gärna kunder i vår privata bostad för dem kunder som önskar behandlingar. Av det anledning så erbjuder vi behandlingar till mycket förmånliga priser. Se prislista På grunde av rådande situation har vi svårt att lägga tillgängliga tider på Bokadirekt. Kontakta oss gärna för tidsbokningar så ska vi ordna tid som passar just dig. Du kan välja bland Stylage, Revolax eller Regenovue Kontakta oss gärna om du inte hittar tider som passar dig så ordnar vi en tid just för dig. Kontakt E-mail: qabeautyface@outloock.com Facebook: QA beautyface Ab Instagram: Beautyface_Qa Tel: 0736648215 Injektionssjuksköterska Mitt namn är Qasim Amini. Jag är specialistsjuksköterska med inriktning inom anestesi. Jag har arbetat inom vården sedan 2007. Som anestesisjuksköterska har jag roterat inom många kliniker med specifika inriktningar. Jag har arbetat bland annat inom ortopedi, allmän kirurgi, plastikkirurgi och obstetrik. Mitt intresse inom estetik förstärktes när jag arbetade inom olika plastikkirurgiska kliniker såsom bröstoperation, hudtransplantation, fettsugning, ansiktslyft och käkkirurgi. Jag har vidareutbildat mig inom Filler/Botox och deltagit i ett flertal kurser och tagit certifikat inom samtliga behandlingar som erbjuds via QA BeautyFace. Min ambition är att erbjuda förmånliga priser så att alla får möjligheten att genomgå en skönhetsbehandling. Den bästa behandlingen ger det mest naturliga resultatet. Ögonfransstylist Lashlift Lashlift utförs av Rebecca Kaiser. Rebecca är Leg.Sjuksköterska med intresse inom skönhetsvård. Rebecca är certifierad Lashlift behandlare via By Bexter år 2020. Lashlift materialet är från det svenska märket By Bexter. Produkterna är veganska och icke djurtestade. OBS! Från 1/1-2021 Utför vi samtliga behandlingar i vårt privata bostad.

Boka tjänst

  • Keratin behandling 10 minuter, 100 kr · Mer info
    Boka
  • Lashlift inklusive färgning och Keratin70 minuter, 500 kr · Mer info
    Boka
  • Ögonfrans färgning20 minuter, 200 kr
    Boka

Behandlare

noImage
Rebecca Kaiser
(14 betyg)
Leg. Sjuksköterska
noImage
Qasim Amini
(9 betyg)
Injektionssköterska
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
23 betyg
till Qasim Amini
Super nöjd. Nålsticken känns inte. Trevlig
till Rebecca Kaiser
Tredje gången här och bara nöjdare varje gång. Rebecca är så lugn och professionell och det känns superbra trots att jag aldrig har gillat att folk håller på nära mina ögon. Kan definitivt rekommendera till alla som vill unna sig att känna sig extra fina! Fransarna har dessutom växt och blivit starkare och tjockare sedan första gången trots att jag väntat månader emellan behandlingarna.
till Qasim Amini
👍
till Qasim Amini
Väl bemött, proffsigt omhändertagande👌

Om företaget

QA BeautyFace är en del av Qa Nursescare Ab. Vi är två sjuksköterska kollegor som utför samtliga behandlingar. Vi har gått flertal kurser och har certifikat på dem behandlingar vi utför. Vi är kopplade till en läkarkonsult om vägleder oss för eventuella frågor. Vår verksamhet innehar samtliga nödvändiga försäkringar via Säker klinik förening. Självklart så har vi även Antidot medel såsom Hyalas, Adrenalin, Saturations mätare, ASA tab, Betapred osv. På Qa beautyface följer vi hälsomyndigheters rekommendationer kring Covid-19. Vi använder oss av munskydd, handskar, handsprit och ytdesinfektion.

Bilder