Vad vill du boka?

Välkommen till BellaLi 
 
ERBJUDANDE -20% rabatt på ansiktsbehandlingar och lymfmassage! Få en hand lotion från Viridi Eco på köpet vid bokning av Ekologisk Ansiktsbehandling med Hand Spa.

ERBJUDANDE - 30% rabatt på ord. pris på alla trådningsbehandlingar! 


Du hittar oss på Drottningholmsvägen 1, Fridhemsplan, där vi tar hand om dig!

Hos oss finner du lång erfarenhet inom naglar, trådning och kosmetisk tatuering. 

Mer information finns nedan på de olika behandlingarna.


Varmt Välkommen!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

EKOLOGISK HUDVÅRD

Inleds med en uppiggande saltpeeling som tvättas av med en varm handduk. Därefter följer en mjukgörande inpackning i kroppsbalm, som blandas med en aromaolja. Du väljer mellan olika aromaoljor, som alla innehåller naturliga växtextrakt. Behandlingen inkluderar även en ansiktsrengöring, ansiktsmask och en avstressande ansiktsmassage med akupressur.

Ges även till gravida.
Här får du en skön och cirkulationshöjande kroppsskrubb med ekologiska närande vegetabiliska oljor och havssalt eller socker. Bra för dig som vill ge huden ny styrka, lyster och jämnare hudton. Med snabba, mjuka rörelser skrubbas hela kroppen för att få bort döda hudceller. Därefter tvättas skrubben bort med varma handdukar. Behandlingen avslutas med en välgörande och stärkande boddybutter som lätt masseras in över hela kroppen. Ges även till gravida.
En härligt mjukgörande och cirkulationsökande ryggpeeling med salt eller socker som följs upp av en spänningslösande massage över rygg, axlar och nacke.

HUDVÅRD

Unna dig en härlig, välgörande ansiktsbehandling som din hud kommer älska. Den består av: rengöring, peeling för att avlägsna gamla hudceller, lång avslappnande ansiktsmassagesamt massage på axlar, dekolletage, nacke och hårbotten, mask och avslutande produkter efter din hudtyp. Ekologiska produkter från Maria Åkerberg används.
Unna dig en härlig, välgörande ansiktsbehandling som din hud kommer älska. Ansiktsbehandling som består av: rengöring, peeling, avslappnande massage, mask och avslutande produkterefter din hudtyp. Inkluderar frans och brynfärgning. Ekologiska hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg används och frans och brynfärg från Refectocil (ej ekologiska).
Unna dig en härlig, välgörande ansiktsbehandling som din hud och dina armar/händer kommer älska. Ansiktsbehandling med hand spa i 60 min består av: rengöring, peeling, avslappnande massage, mask och avslutande produkter efter din hudtyp. I hand spa ingår scrub och massage av armar och händer. Ekologiska produkter från Maria Åkerberg används. Till hand spa används body butter och body scrub från ViridiEco.
Huden är ett skyltfönster för hur vi mår på insidan. Vi börjar med att jag ställer frågor för att komma fram till hur du personligen hjälper din hud på bästa sätt, med till exempel tips på produkter och kostråd. Därefter en härlig, välgörande ansiktsbehandling som består av: rengöring, peeling, lång avslappnande massage, mask och avslutande produkter efter din hudtyp. Ekologiska produkter från Maria Åkerberg används.
Unna dig en härlig, välgörande ansiktsbehandling som din hud kommer älska med en djuprengöring (portömning) för extra lyster i huden. Ansiktsbehandling med portömning består av: rengöring, peeling för att avlägsna gamla hudceller, ånga, portömning, avslappnande massage och lymfdränage, mask och avslutande produkter efter din hudtyp. Ekologiska produkter från Maria Åkerberg används.
En riktig energikick för trött hud! En avslappnande och lystergivande vitaminbehandling som återuppbygger solskadad hud. Förbättrar spänst och motverkar hudens åldrande.

Behandlingen börjar med dubbelrengöring som följs av AHA peeling, med AHA-syra från sockerbetor, vilket förbereder för serum C som slussas in under några minuter. Efter det används olja till en skön massage följt av en näringsrik mask. Sist används passande avslutande produkter.

Kan göras i kur om fem gånger, priset blir då 2600 (520 per gång) istället för 2975
Unna dig en härligt avslappnande stund som inleds med ryggmassage och fortsätter med en ansiktsbehandling efter hudanalys för produkter som passar din hudtyp. Behandlingen består av: Ryggmassage som sen övergår till en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, lång avslappnande ansiktsmassage samt massage på axlar, dekolletage, nacke och hårbotten, mask samt avslutande produkter. Du får sen välja om du vill ha frans och brynfärgning eller hand spa. Ekologiska produkter från Maria Åkerberg används.
Tillval

Färgning av bryn och fransar

Eller

HandSPA
Frans och brynfärgning med färg från Refectocil.
Huden är ett skyltfönster för hur vi mår på insidan och ett resultat av vad vi äter, och hur vi tar hand om oss själva. På 40 minuters hudvårdskonsultation ställer jag frågor för att komma fram till hur du personligen hjälper din hud på bästa sätt, med till exempel tips på produkter och kostråd.
Lyxig anti-age behandling som ger din hud nytt liv med produkter från Helixium. Helixium innehåller snigelslem vilket är rikt på kollagen, elastin och hyaluronsyra. Ansiktsbehandling Anti-age består av: rengöring, peeling, avslappnande massage med inspiration från naturlig facelift, mask och avslutande produkter.
Naturlig facelift är en avslappnande ansiktsmassage som löser spänningar och ger ansiktsmusklerna ett lyft samt fördröjer åldrandeprocessen. Blod och lymfcirkulation kommer igång under behandlingen som fokuserar på ansikte, dekolletage och huvud. Produkter från Helixium. Helixium innehåller snigelslemoch parakrasse, snigelslem är rikt på kollegen och parakrasse kallas också för naturens egna botox.
Naturlig facelift är en avslappnande ansiktsmassage som löser spänningar och ger ansiktsmusklerna ett lyft samt fördröjer åldrandeprocessen. Blod och lymfcirkulation kommer igång under behandlingen som fokuserar på ansikte, dekolletage och huvud. Produkter från Helixium. Helixium innehåller snigelslemoch parakrasse, snigelslem är rikt på kollegen och parakrasse kallas också för naturens egna botox.

Paket med 3 behandlingar, 1900 istället för 2085.
Pure Cell treatment är en unik och näringsrik behandling med Pure Cell roseroot, levande stamceller från den välkända läkeväxten Rosenrot. Huden byggs upp på cellnivå och det är en perfekt anti-age behandling. Cellerna krossas precis innan de läggs på huden för att komma åt näringen i cellkärnan.
Jag jobbar med ansikte, dekolletage, händer och underarmar.

Alla produkter är från Maria Åkerberg, som är först på marknaden med denna typ av behandling.

Vad behandlingen gör:
* Ökar cellförnyelsen
* Gör dina egna hudceller mer motståndskraftiga
* Skyddar mot fria radikaler
* Stimulerar kollagenproduktionen
* Bygger upp hudens skyddande syramantel
* Ger lyster
* Påskyndar reparationssystemet i huden
* Ökar vitalitet och spänst
* Ger resultat omedelbart och på lång sikt
* Passar alla hudtyper

KOPPNING

Koppning helkropp, utförs med koppar i silikon som lyfter huden och löser upp spänningar och ökar cirkulationen i muskler, bindväv och lymfsystem. Det ger en effektiv massage på djupet.

LASH LIFT

Lash Lift är den nya revolutionerande fransbehandlingen som har tagit över skönhetsvärlden.
För dig som inte vill eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar - resultatet är fantastiskt!

Perfect Silk Lashes permanent system innehåller ett extra steg med näring och sliter därför inte på fransarna.

Behandlingen innebär att man framhäver sina egna fransar genom att lyfta och forma dem från roten.

Håller ca 6-8 veckor.

Att tänka på FÖRE behandling:
- kom utan ögonsmink och/eller kräm/olja på fransarna
- rekommenderar att komma utan linser
- boka inte in träning det närmsta dygnet efter behandlingen

Att tänka på EFTER behandling:
- var försiktig med fransarna i minst 24 timmar och undvik all typ av fukt
- undvik vattenfast mascara samt oljeprodukter på fransarna

MASSAGE

Njut av en härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna och ger dig sinnesro. Massagen har en avslappnande och lugnande effekt på kroppen som motverkar stress. Den ger också en god blodgenomströmming som hjälper spända muskler. Du väljer själv vilken typ av aromaolja du vill ha.

Ges även till gravida. (här använder jag mig av Me anima mama oil, som Stärker, vårdar och skyddar huden före och efter graviditeten.
Njut av en härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna och ger dig sinnesro. Massagen har en avslappnande och lugnande effekt på kroppen som motverkar stress. Den ger också en god blodgenomströmming som hjälper spända muskler. Du väljer själv vilken typ av aromaolja du vill ha.

Ges även till gravida. (här använder jag mig av Me anima mama oil, som Stärker, vårdar och skyddar huden före och efter graviditeten.
Friskvårdsmassage är en klassisk svensk massage. Helkropp med möjlighet att fokusera mer på vissa delar för att frigöra muskelspänningar och bli avslappnad.
Friskvårdsmassage är en klassisk svensk massage. 30 minuter för dig som vill fokusera på ett visst område för att frigöra muskelspänningar och bli avslappnad.
Massage för dig som är gravid! Under behandlingen ligger du på magen om det går eller på sidan med kuddar som stöd där du behöver.
Under graviditeten förändras kroppen vilket påverkar musklerna och spänningar kan leda till smärta. Hos mig ges en avslappnande och skön massage. Jag tar hand om dig och tar till mig dina önskemål på bästa sätt. Målet är att din massage ska bli så behaglig som möjligt. Endast Spa-massage ges med en speciell gravid olja eller en helt neutral ekologisk vegetabilisk olja
Gravidmassage passar till alla gravida som har passerat graviditetsvecka 13.
Massage för dig som är gravid! Under behandlingen ligger du på magen om det går eller på sidan med kuddar som stöd där du behöver.
Under graviditeten förändras kroppen vilket påverkar musklerna och spänningar kan leda till smärta. Hos mig ges en avslappnande och skön massage. Jag tar hand om dig och tar till mig dina önskemål på bästa sätt. Målet är att din massage ska bli så behaglig som möjligt. Endast Spa-massage ges med en speciell gravid olja eller en helt neutral ekologisk vegetabilisk olja
Gravidmassage passar till alla gravida som har passerat graviditetsvecka 13.
En härlig behandling där jag använder mig av varma lavastenar från peru och olja. Deras värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar och stress och på så sätt återställa balansen hos individen. Ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.
En härlig behandling där jag använder mig av varma lavastenar från peru och olja. Deras värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar och stress och på så sätt återställa balansen hos individen. Ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.
Huvud och axelmassage som ökar cirkulationen, förebygger migrän och balanserar nervsystemet. Löser spänningar i ansiktsmuskulaturen och reglerar överskott av värme i ansiktet. I denna behandling används mycket olja, går att göra utan men då ges inte samma effekt. Rekommendation att du medhar huvudbonad efter behandling om du vill undvika att se oljig ut i håret.
Lymfsystemet brukar kallas det bortglömda systemet, det transporterar bort slaggprodukter och överskottsvätska. Om du känner dig stel och svullen kan det bero på ett trögt lymfsystemet som t.ex gamla ärr och skador kan orsaka.
Lymfsystemet brukar kallas det bortglömda systemet, det transporterar bort slaggprodukter och överskottsvätska. Om du känner dig stel och svullen kan det bero på ett trögt lymfsystemet som t.ex gamla ärr och skador kan orsaka.

Paket med tre behandlingar 2400 kr istället för 2700 kr.

PERMANENT MAKEUP/KOSMETISK TATUERING - 0739992994

Senaste hårstråtekniken inom Permanent Make Up av ögonbryn . Resultatet blir väldigt naturligt och det kan vara svårt att urskilja dina egna strån från stråna som vi ytligt ristar på huden i hårliknande linjer. Innan behandling påbörjas kommer din behandlare att tillsammans med dig att skissa fram den form som du känner dig nöjd med och välja en passande färg och därefter påbörjas själva behandligen.

Åldersgräns, 18 år
Solbad undvikes senast 24 timmar innan behandling
Undvik kaffe, te eller andra energidrycker som innehåller koffein.
Undvik intag av blodförtunnande medicin (aspirin) och/eller Omega 3, eller andra mediciner innehållande acetylsalicylsyra, senast 4 dagar innan behandlingen.
Undvik att färga, vaxa och plocka brynen, senast 6 dagar innan behandling.
Undvik starka mediciner 12 timmar och alkohol 48 timmar innan behandling.


Använd inte makeup på det område som behandlats dem första 7 dagarna.
Använd ej bastu och pool på 30 dagar.
Undvik och gå till gymmet på 7 dagar – eftersom svett, speciellt de första dagarna efter tatuering kan öka infektionsrisken eftersom svett är salt – färgpigment kan läka till en ljusare färg än förväntat.
Använda inte solarium på 30 dagar, använd därefter solkräm för att skydda pigmenten från UV strålning, eftersom det kan göra tatueringen upp till 50 % ljusare.
Undvik direkt solljus.
Klia och rör inte ögonbrynen efter behandling – genom att klia dina ögonbryn kan du avlägsna pigment och öka infektionsrisken.
Applicera vaselin med vitamin A och E 2 gånger dagligen
En tunn, noggrant dragen linje på övre fransraden gör dina ögon mer definierade med en mer intensiv blick.

Permanent makeup eyeliner görs med maskin och utförs lite olika beroende på önskat resultat.
Antingen en tunn eyeliner för naturligare inramning av ögonen. Eller tjockare eyeliner med vinge för en mer markant eyeliner.


Du skall inte vid eyelinertatuering
-Använda någon sorts fransnäring (Revitalash, Nanolash ect.).
-Vara gravid
- Äta blodförtunnande mediciner eller receptbelagda krämer i området.
-Ha sår, utslag, psoriasis, rosacea eller eksem på området.
-Gjort djupgående hudbehandling i området de senaste 2 veckorna (botox, laser, kemisk peeling mm.)
-Ha någon blodsmittande sjukdom, blödarsjuka eller keloidärrbildning.

1-5 dagar efter behandling kan ögonen vara svullna. Under den första veckan ska man undvika direkt solljus, bad i salt eller klorerat vatten, bastu och använda inte makeup.
Hela läkningsprocessen tar ca 21-27 dagar.
Behandla pigmenteringen som ett sår, och peta inte på området med smutsiga fingrar. Pilla absolut inte bort några skorpor då det är stor risk att pigment följer med och att det kan bildas ärr. Smörj två gånger dagligen med en bomullstopps.
Innan behandlingen påbörjas hålls en kostnadsfri konsultation där terapeuten förklarar hur den semi-permanenta kosmetiska pigmenteringen går till.

Under konsultationen har kunden möjlighet att få sina frågor besvarade och för att uppnå ett så lyckat slutresultat som möjligt bör kunden framföra sina önskemål.
Lipliner
90 min 3.000,00 kr Mer info
Har du små läppar, otydlig kontur eller ojämn form kan detta förbättras genom kosmetisk tatuering.
Antingen läggs en fin linje utmed läppkonturen som understryker din egen läppform, eller lite utanför för att förstora läpparna.

Lider du av munsår eller har lätt för att få munsår, blåsor eller sår i munnen så kan behandlingen aktivera eller förvärra ett utbrott.
Om du har fillers eller botox i läpparna avråder vi från behandling.

Efter behandlingen, smörj vaselin med en bomullstops över det tatuerade området ca 5ggr per dag i minst 7dagar.
Pilla eller dra inte bort skorpor utan dessa måste låtas falla bort naturligt för att inte orsaka ärr eller infektioner. Första veckan efter behandlingen så kommer färgen upplevas väldigt mörk. Skorporna släpper inom en vecka och kan upplevas väldigt torra och frasiga. Vi avråder att använda gamla produkter på läpparna under läkningsprocessen.
Solskyddsfaktor bör användas för att förhindra att tatueringen blir solblekt.
Undvik kost och dryck med starka färgämnen, kryddig mat, citrus, skaldjur m.m. Detta kan enkelt leda till att läpparna drar åt sig färgämnen samt få komplikationer såsom munsår m.m
Denna behandling är perfekt för dig som alltid bär läppstift och för dig som har förlorat färgen eller formen på läppen.

En ojämn form kan vi korrigera och små läppar kan göras något större för att se fylligare ut.

Du kan välja mellan en mjuk, naturlig läppfärg till en definierad läppkontur eller full läppfärgsättning. Färgvalen är oändliga och det viktigaste av allt är att det ska se naturligt ut.

Tekniken som vi använder är det senaste inom kosmetisk tatuering och den mest skonsamma som finns på marknaden.

Behandlingen tar ca 2 tim, du får förstås lokalbedövning i form av salva. Resultatet håller i upp till 5 år.
Har du små läppar, otydlig kontur eller ojämn form kan detta förbättras genom kosmetisk tatuering.
Antingen läggs en fin linje utmed läppkonturen som understryker din egen läppform, eller lite utanför för att förstora läpparna.

Lider du av munsår eller har lätt för att få munsår, blåsor eller sår i munnen så kan behandlingen aktivera eller förvärra ett utbrott.
Om du har fillers eller botox i läpparna avråder vi från behandling.

Efter behandlingen, smörj vaselin med en bomullstops över det tatuerade området ca 5ggr per dag i minst 7dagar.
Pilla eller dra inte bort skorpor utan dessa måste låtas falla bort naturligt för att inte orsaka ärr eller infektioner. Första veckan efter behandlingen så kommer färgen upplevas väldigt mörk. Skorporna släpper inom en vecka och kan upplevas väldigt torra och frasiga. Vi avråder att använda gamla produkter på läpparna under läkningsprocessen.
Solskyddsfaktor bör användas för att förhindra att tatueringen blir solblekt.
Undvik kost och dryck med starka färgämnen, kryddig mat, citrus, skaldjur m.m. Detta kan enkelt leda till att läpparna drar åt sig färgämnen samt få komplikationer såsom munsår m.m
Istället för att lägga flera hundra tusentals kronor på hårtransplantationer, så kan ju detta var fantastiskt alternativ, som dessutom är permanent.

Säg att man är en person som är helt skallig och inte trivs med det, men man kan ändå tänka sig gå snaggad då är detta behandlingen för dig.

När man gör hårtatueringen kommer det tatueras små små prickar i hårbotten. På grund av de små hårtatueringarna kommer ditt hår att se mer optiskt tjockare ut. Detta är en lösning mest av allt för de män, som har riktigt glest hår eller inget alls.

Behandlingen tar minst två timmar beroende på hur stort område det gäller, det kan krävas flera sittningar beroende på storleken. Du och din terapeut kommer överens under en konsultationstid.

Pris är beroende på områdets storleken och startar från 6000:-

Återbesök för korrigering av behandling, kosmetisk tatueringar, gjord hos Mari.

TRÅDNING

Brynfärgning
Trådning är en mycket effektiv metod för att ta bort hårväxt i ansiktet.

Behandlingen utförs med en mycket speciellt tunn, tvinnad bomullstråd. Man tar den tvinnade tråden och drar den på ett speciellt sätt över huden så att alla strån följer med, även de allra minsta fjun.
I och med att håret dras från roten blir resultatet mer varaktigt än andra hårborttagningsmetoder och efterlämnar en mjuk och len yta.
Trådning passar alla!
Trådning är en mycket effektiv metod för att ta bort hårväxt i ansiktet.

Behandlingen utförs med en mycket speciellt tunn, tvinnad bomullstråd. Man tar den tvinnade tråden och drar den på ett speciellt sätt över huden så att alla strån följer med, även de allra minsta fjun.
I och med att håret dras från roten blir resultatet mer varaktigt än andra hårborttagningsmetoder och efterlämnar en mjuk och len yta.
Trådning passar alla!
Trådning är en mycket effektiv metod för att ta bort hårväxt i ansiktet.

Behandlingen utförs med en mycket speciellt tunn, tvinnad bomullstråd. Man tar den tvinnade tråden och drar den på ett speciellt sätt över huden så att alla strån följer med, även de allra minsta fjun.
I och med att håret dras från roten blir resultatet mer varaktigt än andra hårborttagningsmetoder och efterlämnar en mjuk och len yta.
Trådning passar alla!
Trådning är en mycket effektiv metod för att ta bort hårväxt i ansiktet.

Behandlingen utförs med en mycket speciellt tunn, tvinnad bomullstråd. Man tar den tvinnade tråden och drar den på ett speciellt sätt över huden så att alla strån följer med, även de allra minsta fjun.
I och med att håret dras från roten blir resultatet mer varaktigt än andra hårborttagningsmetoder och efterlämnar en mjuk och len yta.
Trådning passar alla!
Trådning är en mycket effektiv metod för att ta bort hårväxt i ansiktet.

Behandlingen utförs med en mycket speciellt tunn, tvinnad bomullstråd. Man tar den tvinnade tråden och drar den på ett speciellt sätt över huden så att alla strån följer med, även de allra minsta fjun.
I och med att håret dras från roten blir resultatet mer varaktigt än andra hårborttagningsmetoder och efterlämnar en mjuk och len yta.
Trådning passar alla!
Vid frågor kontakta 0739992994
Trådning är en mycket effektiv metod för att ta bort hårväxt i ansiktet.

Behandlingen utförs med en mycket speciellt tunn, tvinnad bomullstråd. Man tar den tvinnade tråden och drar den på ett speciellt sätt över huden så att alla strån följer med, även de allra minsta fjun.
I och med att håret dras från roten blir resultatet mer varaktigt än andra hårborttagningsmetoder och efterlämnar en mjuk och len yta.
Trådning passar alla!
Trådning är en mycket effektiv metod för att ta bort hårväxt i ansiktet.

Behandlingen utförs med en mycket speciellt tunn, tvinnad bomullstråd. Man tar den tvinnade tråden och drar den på ett speciellt sätt över huden så att alla strån följer med, även de allra minsta fjun.
I och med att håret dras från roten blir resultatet mer varaktigt än andra hårborttagningsmetoder och efterlämnar en mjuk och len yta.
Trådning passar alla!

Ansiktsbehandling

Avslappnande ansiktsbehandling som innehåller en mild rengöring och peeling av ansikte med avkopplande massage med ansiktskoppor och dekoltage.
Skön avkopplande massage med ansiktskoppor och dekoltage.

Där efter appliceras en svalkande och en anpassad ansiktsmask för din hud. Behandlingen avslutas med en balanserande ansiktskräm och en fuktgivande ögonkräm.
Syrabehandling som ger en uppfräschning och kickstart, ger huden bättre lyster! Motverkar oren hud och stora porer, stärker kollagenfibrerna reducerar pigmenteringar och fina linjer. 60 minuter (Rekommenderas första aha-behandlingen) Rengöring, hudanalys, applicering av aha-syra, lätt portömning, forming av bryn, mask samt kräm. Kan bokas som enskild syrabehandling eller som start på en kur.
Produkter och behandling anpassas efter dina behov och önskemål! Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, formning av bryn, lång ansiktsmassage, mask och en peel-of mask som tillför huden mineraler och spårämnen som hjälper huden att öka fukthalten. Läggs över hela ansiktet och dras bort i ett enda stycke, avslutas med en återfuktande ansiktskräm. Njut av en skön ansiktsbehandling utförd med Maria Åkerbergs ekologiska och professionella hudvårdsserie.
Inledes med rengöring och peeling. Sedan appliceras ansiktsmask och skalpmassage ges. Följs sedan upp av en massage med Marinas fina ansiktsolja. Avslutas med en tunn och skör ansiktskräm för skydd till huden mot föroreningar och ökar fuktighetsnivån, samt ett frans och bryn serum. Alla produkter i behandlingen är från Maria Miracles hudvårdserie.

Bryn och fransar

Ge ditt ansikte ett naturligt lyft och rama in dina ögon med välformade och markerade ögonbryn och vackra fransar. Resultatet av färgningen håller ca 4-6 veckor.
Andvänder mig av märket Refecto Cil.
Ge ditt ansikte ett naturligt lyft och rama in dina ögon med välformade och markerade ögonbryn och vackra fransar. Resultatet av färgningen håller ca 4-6 veckor.
Andvänder mig av märket Refecto Cil.
Ge ditt ansikte ett naturligt lyft och rama in dina ögon med välformade och markerade ögonbryn och vackra fransar. Resultatet av färgningen håller ca 4-6 veckor.
Andvänder mig av märket Refecto Cil.

NAGLAR

Upplösning av material, endast Bio Sculpture Gel.
Bio Sculptures huvudfokus är Hälsa & Säkerhet.

Förstärkning på dina egna naturliga naglar med Bio Sculpture upplösningsbara & luktfria uv-gelé.
Behandlingen är för alla slags naglar. Klipp inte dina naglar innan besöket och kom utan material på.

Vård av naglar och nagelband innan behandlingen.

Nagelförstärkning innebär att man stärker sin egna nagel med hjälp av gelén, som penslas på den egna nagelplattan. Nagelförstärkning gör naglarna mer tåliga för påfrestningar och slag och hjälper en att kunna spara ut sina egna naglar för att sedan kunna hålla dom långa och fina länge. Ett väldigt snyggt och naturligt slutresultat som är skonsamt för naglarna.

Slutresultat förstärkta naglar med faded french/ fransk ombre
(Ej förlängning av naglar)

Du kommer se stor skillnad från ditt första besök till ditt nästa besök då Bio Sculpture Gel skyddar och stärker upp dina naglar. Dessa unika geléprodukter är speciellt framtagna för att stärka och främja tillväxten av naturliga naglar utan skador och uttorkning.

Vid återbesök löser man alltid upp allt material med en bomullstuss och vätska, (filar inte bort det) för att sedan lägga på nytt.
Förlängning av dina egna naturliga naglar med Bio Sculpture upplösningsbara & luktfria uv-gelé. Behandlingen är för alla slags naglar. Klipp inte dina naglar innan besöket och kom utan material på.

Vård av naglar och nagelband innan behandlingen.
När du vill ha längre naglar än dina egna naturliga, en viss vit fri rand måste finnas på nageln där mallen placeras under för att sedan förlängas ut med gelé

Slutresultat, förlängda naglar med faded french/fransk ombre
Nagelförstärkning inkl upplösning av (endast märket) Bio Sculpture Gel

Förstärkning på dina egna naturliga naglar med Bio Sculpture upplösningsbara & luktfria uv-gelé.
Behandlingen är för alla slags naglar. Klipp inte dina naglar innan besöket.

Vård av naglar och nagelband innan behandlingen.

Nagelförstärkning innebär att man stärker sin egna nagel med hjälp av gelén, som penslas på den egna nagelplattan. Nagelförstärkning gör naglarna mer tåliga för påfrestningar och slag och hjälper en att kunna spara ut sina egna naglar för att sedan kunna hålla dom långa och fina länge. Ett väldigt snyggt och naturligt slutresultat som är skonsamt för naglarna.

Slutresultat, förstärkta naglar med en faded french/fransk ombre
(Ej förlängning av naglar)

Du kommer se stor skillnad från ditt första besök till ditt nästa besök då dessa unika geléprodukter är speciellt framtagna för att stärka och främja tillväxten av naturliga naglar utan skador och uttorkning.
Vid återbesök löser man alltid upp allt material med en bomullstuss och vätska, (filar inte bort det) för att sedan lägga på nytt.
Förlängning av dina egna naturliga naglar med Bio Sculpture upplösningsbara & luktfria uv-gelé. Behandlingen är för alla slags naglar. Klipp inte dina naglar innan besöket och kom utan material på.

Vård av naglar och nagelband innan behandlingen.
När du vill ha längre naglar än dina egna naturliga, en viss vit fri rand måste finnas på nageln där mallen placeras under för att sedan förlängas ut med gelé

Välj sedan, naturell eller permanentfärg som härdas i UV-ljus till en snygg blank nagel.
Gelélack behandling samt upplösning av (endast märket) Bio Sculpture Gel

Bio Sculptures huvudfokus är Hälsa & Säkerhet.

Dessa unika geléprodukter är speciellt framtagna för att stärka och främja tillväxten av naturliga naglar utan skador och uttorkning.

Bio Sculptures gelpolish serie EVO2, är en gelpolish som vårdar, ger vitaminer och har en syresättande effekt till den naturliga nageln.
Denna banbrytande teknik hjälper till att förhindra uttorkning och uppmjukning av keratin samt är ett hjälpmedel för att skydda den naturliga nageln från skador.

Bio Sculpture är ekologiskt och säkert! – Inget damm, ingen lukt, ingen rök, inga giftiga kemikalier!

En snabbare behandling med fantastiskt resultat, naglarna håller i cirka 3 veckor.
Bio Sculptures huvudfokus är Hälsa & Säkerhet.

Dessa unika geléprodukter är speciellt framtagna för att stärka och främja tillväxten av naturliga naglar utan skador och uttorkning.

Bio Sculptures gelpolish serie EVO2, är en gelpolish som vårdar, ger vitaminer och har en syresättande effekt till den naturliga nageln.
Denna banbrytande teknik hjälper till att förhindra uttorkning och uppmjukning av keratin samt är ett hjälpmedel för att skydda den naturliga nageln från skador.

Bio Sculpture är ekologiskt och säkert! – Inget damm, ingen lukt, ingen rök, inga giftiga kemikalier!

En snabbare behandling med fantastiskt resultat, naglarna håller i cirka 3 veckor.
Naturlig nagelvård, nagelbad, vård av nagelband, polering, nagelfilning, massage och lackning
Biter du på naglarna?
Då är en förstärkning med Bio Sculpture upplösningsbara & luktfria uv-gelé behandlingen för dig!

De unika gel produkter har blivit speciellt framtagna för att stärka och främja tillväxten av naturliga naglar utan skador och uttorkning.

Vi börjar med den längd på naglarna du har idag, lägger förstärkning på dom så dom får chans att börja växa ut igen. Du kan välja att lägga en färg på naglar eller bara genomskinliga.

Av erfarenhet med nagelbitare så hjälper det oerhört mycket att få på Bio Sculpture Gel på naglarna för att avvänja sig från att bita eller riva på dom. Hör gärna av dig via mail vid frågor!

Nagelförstärkning inkl upplösning av (endast märket) Bio Sculpture Gel

Förstärkning på dina egna naturliga naglar med Bio Sculpture upplösningsbara & luktfria uv-gelé.
Behandlingen är för alla slags naglar. Klipp inte dina naglar innan besöket.

Vård av naglar och nagelband innan behandlingen.

Nagelförstärkning innebär att man stärker sin egna nagel med hjälp av gelén, som penslas på den egna nagelplattan. Nagelförstärkning gör naglarna mer tåliga för påfrestningar och slag och hjälper en att kunna spara ut sina egna naglar för att sedan kunna hålla dom långa och fina länge. Ett väldigt snyggt och naturligt slutresultat som är skonsamt för naglarna.

Välj sedan mellan en snygg permanent färg eller helt genomskinliga, även glitter finns!
(Ej förlängning av naglar)

Du kommer se stor skillnad från ditt första besök till ditt nästa besök då dessa unika geléprodukter är speciellt framtagna för att stärka och främja tillväxten av naturliga naglar utan skador och uttorkning.
Vid återbesök löser man alltid upp allt material med en bomullstuss och vätska, (filar inte bort det) för att sedan lägga på nytt.
Bio Sculptures huvudfokus är Hälsa & Säkerhet.

Förstärkning på dina egna naturliga naglar med Bio Sculpture upplösningsbara & luktfria uv-gelé.
Behandlingen är för alla slags naglar. Klipp inte dina naglar innan besöket.

Vård av naglar och nagelband innan behandlingen.

Nagelförstärkning innebär att man stärker sin egna nagel med hjälp av gelén, som penslas på den egna nagelplattan. Nagelförstärkning gör naglarna mer tåliga för påfrestningar och slag och hjälper en att kunna spara ut sina egna naglar för att sedan kunna hålla dom långa och fina länge. Ett väldigt snyggt och naturligt slutresultat som är skonsamt för naglarna.

Välj sedan mellan en snygg permanent färg eller helt genomskinliga, även glitter finns!
(Ej förlängning av naglar)

Du kommer se stor skillnad från ditt första besök till ditt nästa besök då Bio Sculpture Gel skyddar och stärker upp dina naglar. Dessa unika geléprodukter är speciellt framtagna för att stärka och främja tillväxten av naturliga naglar utan skador och uttorkning.

Vid återbesök löser man alltid upp allt material med en bomullstuss och vätska, (filar inte bort det) för att sedan lägga på nytt.
Är du redo för de perfekta händerna i vinter?

Paraffinbehandling ger synbara resultat på torra och nariga händer redan efter första behandlingen.
Den har dessutom effekt på valkar, självsprickor och trasiga nagelband.
Händer blir otroligt mjuka och får ett mycket välvårdat utseenden.

Det varma paraffinet öppnar upp porerna så att huden lättare kan ta åt sig av de inmasserade krämerna.
När paraffinet sedan långsamt avsvalnar sluts porerna åter och de verksamma ämnena stannar kvar i huden.

Denna behandling är perfekt för sig själv eller i samband med gelelack eller nagelförstäkningsbehandling.


Vaxning

Att tänka på vid vaxning:

-peela/skrubba gärna huden dagen innan
-använd bomullstrosor och löst sittande byxor (vid brasiliansk och bikinilinje vaxning)
-Inte duscha eller bada efter vaxning, inom 12-24 tim.

Se mer information på:
https://mariannes-spabehandlingar.webnode.se/
Att tänka på vid vaxning:

-peela/skrubba gärna huden dagen innan
-använd bomullstrosor och löst sittande byxor (vid brasiliansk och bikinilinje vaxning)
-Inte duscha eller bada efter vaxning, inom 12-24 tim.

Se mer information på:
https://mariannes-spabehandlingar.webnode.se/
Att tänka på vid vaxning:

-peela/skrubba gärna huden dagen innan
-använd bomullstrosor och löst sittande byxor (vid brasiliansk och bikinilinje vaxning)
-Inte duscha eller bada efter vaxning, inom 12-24 tim.

Se mer information på:
https://mariannes-spabehandlingar.webnode.se/
Att tänka på vid vaxning:

-peela/skrubba gärna huden dagen innan
-använd bomullstrosor och löst sittande byxor (vid brasiliansk och bikinilinje vaxning)
-Inte duscha eller bada efter vaxning, inom 12-24 tim.

Se mer information på:
https://mariannes-spabehandlingar.webnode.se/
Att tänka på vid vaxning:

-peela/skrubba gärna huden dagen innan
-använd bomullstrosor och löst sittande byxor (vid brasiliansk och bikinilinje vaxning)
-Inte duscha eller bada efter vaxning, inom 12-24 tim.

Se mer information på:
https://mariannes-spabehandlingar.webnode.se/
Att tänka på vid vaxning:

-peela/skrubba gärna huden dagen innan
-använd bomullstrosor och löst sittande byxor (vid brasiliansk och bikinilinje vaxning)
-Inte duscha eller bada efter vaxning, inom 12-24 tim.

Se mer information på:
https://mariannes-spabehandlingar.webnode.se/
Att tänka på vid vaxning:

-peela/skrubba gärna huden dagen innan
-använd bomullstrosor och löst sittande byxor (vid brasiliansk och bikinilinje vaxning)
-Inte duscha eller bada efter vaxning, inom 12-24 tim.

Se mer information på:
https://mariannes-spabehandlingar.webnode.se/
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

BellaLi

Välkommen till BellaLi!

Skönhetssalong med diplomerad och certifierade terapeuter.

Vi som arbetar med naglar arbetar endast med Bio Sculpture Gel, ett upplösningsbart luktfritt gelé som är skonsamt och inte skadar dina naturliga naglar! Tvärtom, gelén stärker och bygger upp dina naglar i vilket skick dom än befinner sig i.

Den behandling vi rekommenderar för ett snyggt naturligt resultat är Nagelförstärkning. Den är för alla slags naglar, för dig med korta, sköra, starka eller långa naglar.


Instagram, bellali_ab
Facebook: BellaLi

Visa kontaktinformation
Öppettider Måndag-lördag
Adress
Drottningholmsvägen 1
112 42 Stockholm
Kungsholmen
Öppna i Google Maps 🗗