Bindvävskliniken

betyg4.8 Fantastiskt bra(145 betyg)
Victor Hasselblads gata 7, 421 31, Västra Frölunda
Bindvävskliniken, en del av Fasciaklinikerna. Bindvävsklinikens behandlingar släpper på spänningar, ökar smidighet och förbättrar balans! Fascia och Bindväv har ett stort ansvar på många områden i din kropp. När du vitaliserar den så får du ökat välmående i muskler och leder, rygg och nacke! Men också huvudvärk, migrän. Stumhet och ömhet i muskler samt andra kroniska symtom i kroppen kan mildras. Västra Göteborg. Vi har epassi Friskvård! När vi tillsammans kartlägger spänningar och släpper på dem så höjs ditt allmänna välmående! Välkommen att boka en tid.

Boka tjänst

  • Fascia Friskvårdsbehandling Nybesök50 minuter, 980 kr · Mer info
    Boka
  • Fascia Friskvårdsbehandling Uppföljning50 minuter, 890 kr · Mer info
    Boka
  • Fascia Friskvårdsbehandling (5-kort)50 minuter, 3 900 kr · Mer info
    Boka

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
145 betyg
Har gått på behandlingar och efter 20 år med ryggpoblem efter ett fall och flera diskbråck samt återkommande ryggskott så ser jag äntligen ljus i tunneln. Tack för all hjälp. Kommer åter efter semestern.
Kändes professionellt och lugnt.
Magdalena är professionell i sin analys av mina problem och engagerad i sitt sätt att behandla dem. Fantastisk effekt av behandlingarna.
Kände skillnad med mindre stelhet och mer balans efter bara ett tillfälle. Jag kommer tillbaka👍🏽

Om företaget

Bindväv & Friskvård i Göteborg! Magdalena, Certifierad Fasciaterapeut och Professionell YogaMonks Teacher, specialiserad på Fascia i Rörelse. Vi söker spänningar i hela kroppen och hjälper kroppen att återfå sin balans. Där har bindväven en stor funktion. Orsaken bakom besvären finns sällan där smärta uppstår. Det handlar därför om att lyssna på kroppen och se till helheten. När vi hittar orsaken som ligger bakom så ökar möjligheten till långvariga resultat. Fascia och Bindväv omsluter alla celler i din kropp, i alla organ, muskler, leder och ligament. Vad gör behandlingarna? Kroppsbehandlingen släpper på spänningar, vilket ökar smidighet och förbättrar balans. Samtidigt som vätskebalansen återställs, din lymfa vitaliseras och därmed också ditt immunförsvar. När du har ont i muskler och leder, huvudvärk eller annan kronisk värk och stumhet i kroppen så har bindväven ett stort ansvar. Tillsammans kartlägger vi spänningar, släpper på dem och hjälper kroppen att hjälpa sig själv. Fascia i Rörelse Vi har också träning av din bindväv i form av YogaMonks, där vi genom mjukhet i kroppen kommer åt bindväven på ett helt nytt sätt. Välkommen att boka en tid hos mig i Göteborg Ps. Ibland är Duff med oss, du får välja. Han är en allergivänlig, Kerry Blue Terrier, som gärna ligger på golvet och tar det lugnt under behandling.ds

Bilder