Blåhusets Naprapatmottagning Tony Andreasson

betyg4.6 Fantastiskt bra(92 betyg)
Esplanaden 10, 852 32, Sundsvall

Boka tjänst

Behandlingar

  • Naprapatbehandling30 minuter, 580 kr
    Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Tony Andreasson
(91 betyg)
Leg. Naprapat

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
92 betyg
Alltid bra. Trevlig bemötande.
Alltid trevlig och tillmötesgående. Behandlingen ger effekt direkt utan dra ut på flera behandlingar som vissa andra behandlingsmetoder kan kräva. Jag, utifrån min upplevelse kan varmt rekommendera Tony.
Är här för fjärde gången denna gång för en axel som krånglar. Får mycket adekvat hjälp och tips för att bli bättre. När jag har fått några behandlingar till så vet jag att jag kommer att vara helt återställd. Varför ha ont när man kan få hjälp av proffs!
Trevlig och tillgänglig!

Om företaget

Jag har under snart 20 år med väldokumenterad framgång behandlat mängder av människor med mer eller mindre allvarliga idrotts- och yrkesskador. Den stora majoriteten av våra patienter är dock vanligare än så. Det handlar om människor som tillbringar stora delar av dagen sittandes vid ett skrivbord och som resten av dagen stressar mellan dagis, ICA fritidsaktiviteter och hushållsarbete. Ett liv som innebär att de flesta av oss då och då drar på oss åkommor och spänningar som ger stelhet och smärtor i rygg, nacke och axlar. Smärtor som många dras med helt i onödan. Det vill vi ändra på.

Bilder