Bra massage i Bromma

betyg4.9 Fantastiskt bra(30 betyg)
Brahegatan 36, 114 49, Stockholm
Behöver du en lugn stund? Värker ryggen? Eller vill du bara ge din kropp en extra omtanke? Hej och välkommen till Bra Massage i Bromma! Hos mig kan du få hjälp oavsett om du bara vill unna en avslappnande stund och balsam för kroppen eller om du behöver råda bot på värkande muskler. Jag hjälper dig exempelvis med besvär som: · Stelhet och smärta i axlar, nacke och rygg · Smärta och ömhet · Spänningshuvudvärk · Ryggskott · Tennisarmbåge · Ischias · Idrottsskador så som sträckning och överansträngning Hittar du inte den tiden du önskar? Kontakta mig på 073-397 01 98 eller anna@bramassageibromma.se så hjälper jag dig.

Boka tjänst

 • Ryggmassage30 minuter, 520 kr
  Boka
 • Massage 40min40 minuter
  Boka
 • Massage 60min60 minuter
  Boka
 • Helkroppsmassage90 minuter
  Boka

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
30 betyg
Trygg och lugn ställe, liten musik i bakgrunden, duktig och personlig behandlig, enkelt att vara avslappnad och lära sig mer om kroppen med extra förklaringar, det var skönt!
Alltid på topp!
Fantastisk och professionell massage! Supernöjd!
Väldigt bra massage som direkt lättade på spänningar. Rekommenderas varmt!

Om företaget

Bra Massage i Bromma är ett enmansföretag som drivs av mig, Anna Medin, utbildad massör inom klassisk svensk massage och idrottsmassage. Jag erbjuder massage till privatkunder såväl som företag. När jag inte är ute med min mobila massagebänk hos någon av mina företagskunder så utför jag behandlingar i lokalen på Brahegatan 36 på Östermalm i Stockholm (T-bana Stadion). Här på Bokadirekt har du tillgång till alla lediga tider, välkommen att boka in önskad massage. Till dig som driver företag; sedan flera år besöker jag regelbundet ett antal företag i Stockholm där jag masserar personalen vilket uppskattas mycket och håller medarbetarna glada och friska. Tveka inte att boka in mig till ett rabatterat ”prova-på-erbjudande”. Jag lämnar gärna referenser. Utöver min erfarenhet som massör sedan 2007 är jag även intresserad och kunnig i hälsa och välbefinnande i allmänhet. Jag tränar regelbundet och springer och cyklar. För att boka behandling; boka här alternativt ring/sms:a på 073-397 01 98 eller mejla till anna@bramassageibromma.se. Varm välkommen! Anna Medin, Diplomerad massör i klassisk svensk massage.

Bilder