Boka Massör på ert företag

Motverka negativ stress, kronisk smärta och kostsam sjukfrånvaro i företaget! Med avdragsgill friskvårdsmassage ökar personalens hälsa, humör samt energi att prestera optimalt på jobbet. Massage är förmodligen, efter kaffemaskinen, det mest kostnadseffektivaste sättet att höja det allmänna välbefinnandet på en arbetsplats!

Jag heter Davut Berntsson, är certifierad massageterapeut och kommer under avtalad tid med behandlingsbänk, bänkpapper, ekologisk olja och handdukar till er. Har ni ett rum, så ordnar jag resten. Ett par dagar/vecka eller månad, beroende på era behov.

Jag utför i grunden svensk klassisk massage, triggerpunktsbehandling, töjning av stela muskler, samt flera andra tekniker. Från mjukare strykningar med fokus på avslappning, till kraftfulla djupgående drag som löser upp spänningar i problemområden. Alltid efter klientens önskemål. Om så önskas ger jag även utan extra kostnad, råd i förebyggande arbetsergonomi och enkla rehabilitetsövningar, så att personen snabbare kan återfå normal rörelse och bli smärtfri.

Är detta något som hade uppskattats och gett en friskare, gladare och mer produktiv personal på just ert företag?

Kontakta mig gärna för offert och referenser

Med vänliga hälsningar
Davut Berntsson
Cert. massör, dipl. massageterapeut

Tel: 0707-221166
Mail: chillaxgbg@gmail.com

CYMERA_20180419_171906.jpg

Vecka 8

mån
17
feb
tis
18
feb
ons
19
feb
tor
20
feb
fre
21
feb
lör
22
feb
sön
23
feb
Inga lediga tider Inga lediga tider 12:30 Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider

februari 2020

måntisonstorfrelörsön
v5272829303112
v63456789
v710111213141516
v817181920212223
v92425262728291

Chillax Idrottsmassage Göteborg

Välkommen till Chillax massage - tid för avslappning..
Eller en ordentligt hård idrottsmassage!

Mitt namn är Davut Berntsson och jag är certifierad massageterapeut. Jag brinner för hälsa, nutrition, träning, kroppen, sinnet och framför allt att hjälpa människor att må bättre.

Jag utövar i grunden klassisk svensk massage med fokus på att knåda genom, mjuka upp och töja ut spända, stela muskler. Alltifrån mjukare strykningar för avslappning, till mer kraftfulla djupgående drag.

Ofta besviken på tafatt mesig spa-massage? Då har du kommit helt rätt! Hos mig kan du önska dig en riktigt hård idrottsmassage med armbågar och triggerpunktsbehandling för att lösa upp ömmande hyperirritabila muskelknutar. Vi utgår alltid efter just ditt behov när du kommer på ditt besök. Genom dialog kommer vi överens om passande behandling. En bra massör är lyhörd, anpassar hela tiden tryck och intensitet så att det aldrig gör för ont. Önskas endast en mjuk avslappnande behandling, så får du självklart det. Önskar du hårdare tag på specifika muskler, säger du bara till. Den bästa massagen är alltid den just DU föredrar.

Vänligen notera: Vid betalning med friskvårds-app, t.ex Actiway, Benify/ePassi, är priset 10% högre än ordinarie pris, eftersom DE debiterar 10% av hela summan.

Varmt välkommen att besöka mitt nya behandlingsrum på Sten Sturegatan 6, vid Heden.

Kundrecensioner från Google:
https://g.co/kgs/RdD7Q2

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Se bokningskalender
Adress
Sten Sturegatan 6
411 39 Göteborg
Centrum
Öppna i Google Maps 🗗