Vad vill du boka?Presentkortsnummer
som ska fyllas i vid bokning gäller endast de presentkort som är köpta här på BokaDirekts sida. 


Om du vill boka HRV-träning - kontakta mig via telefon eller mail.


Vid avbokning:

Fram till 18 timmar före behandling avbokar du utan kostnad, därefter tillämpar jag en avbokningsavgift på 50% av behandlingskostnaden. Vid utebliven behandling utan avbokning debiteras hela kostnaden.


Tips i förkylningstider:

Är du inte tillräckligt frisk för att träna är du heller inte tillräckligt frisk för massage!


Här kan du boka fram till 12 timmar före behandling. Vill du kolla om jag har någon "akut-tid", kontakta mig via telefon eller mail. 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

** Anpassad Behandling **

Behandling där jag använder mig av de olika kunskaper och behandlingstekniker jag har, i en kombination anpassad för just dig, just idag.

***** OBS! *****
Första gången bokas "Anpassad behandling (första gången)"

I behandlingen använder jag t ex olika former av massage, Triggerpunktsbehandling, Koppning, Qinopraktik, Neurologisk balansering, HRV-träning och Kraniosakral terapi.

Första gången behövs extra tid för att se över nuvarande besvär, historiska skador mm. Därefter bokas "Anpassad behandling".


Detta är en behandling där jag använder mig av de olika kunskaper och behandlingstekniker jag har, i en kombination anpassad för just dig, just idag!

Första gången görs en noggrann genomgång av dina nuvarande besvär och vi tittar även på vilka skador mm du råkat ut för historiskt. I behandlingen använder jag t ex olika former av massage, Triggerpunktsbehandling, Koppning, Qinopraktik, Neurologisk balansering, HRV-träning och Kraniosakral terapi.

Företagsmassage/Värdekort

Denna behandling får ENDAST bokas av:
Företag med avtal om fakturering eller för dig som har köpt värdekort med detta behandlingsalternativ.

En lite kortare massage för dig som behöver en enkel uppmjukning av t ex rygg-axlar-nacke.

Om du behöver en ordentlig genomgång av din hälsa pga sjukdom/problematik, vill ha mer djupgående behandling av problemområde, tränings/stretchtips eller diskutera andra frågor rekommenderas att du bokar en längre behandling.
Denna behandling får ENDAST bokas av:
Företag med avtal om fakturering eller för dig som har köpt värdekort med detta behandlingsalternativ.

För dig som önskar en längre massage av rygg-axlar-nacke eller en kortare delkroppsmassage.

Allergibehandling


Denna tjänst avser endast telefonsamtal för konsultation och bokning av allergibehandling.

Allergibehandlingen är till för de flesta allergier/intoleranser och man kan få lindring eller helt bli av med sina besvär. Behandling av max 2 olika ämnen/tillfälle. Det kan räcka med en behandling, men den kan också behöva upprepas. Ett kostnadsfritt återbesök för samma åkomma ingår inom en månad från första behandlingstillfället.

Allergibehandlingen kan endast bokas via telefon. Webbokning är ej möjlig då ämnet man reagerar på behövs i behandlingen vilket kan kräva lite extra förberedelsetid. Pollen och gräs behandlas då det är säsong (vår och sommar).

Massage

Mild massageform speciellt anpassad för personer med fibromyalgi. Behandlingen utförs under tystnad och här används en speciell olja och mycket värme. Syftet med denna behandling är att nå så djup avslappning som möjligt. Om resultatet blir en stunds slummer är detta bästa betyg! Behandlingstid ca 75 minuter

Massage delkropp, vanligen rygg-axlar-nacke, men kan även bokas för t ex massage av ben.

Massage delkropp.
Här kan man även kombinera massagen med, till viss del, andra behandlingstekniker. Eller varför inte avsluta med en lång härlig ansiktsmassage efter 30 min massage av rygg, axlar och nacke.


Det här är behandlingen för dig som inte har några direkta problem utan bara vill ha en kortare genomgång av hela kroppen.

Du kan även boka denna behandling för en delkroppsmassage med extra fokus på problemområde, t ex rygg/axlar/nacke+ben eller rygg/axlar/nacke+armar.

Massage helkropp.
Kan även bokas för delkroppsmassage i kombination med, till viss del, andra behandlingstekniker. Eller varför inte avsluta med en lång härlig ansiktsmassage efter 45 min delkroppsmassage?

Andningsmassage enligt Lotorpsmetoden för personer med olika former av andningsproblem.
Denna behandlingsform har visat sig ge goda resultat hos personer med t ex: Astma & Astmalika symtom, Doft- och parfymallergi, KOL, Hosta, Tungt att andas, svårt att få luft. Behandlingstid ca 75 min

QINOpraktikbehandlingar

Inom KINOpraktiken finns en behandling för just foglossningssmärtor där syftet är att stärka upp bäckenbottenmuskulaturen. Detta för att bättre orka bära tyngden från fostret och minska belastningen på fogarna.

Även en behandling för dig som hade foglossning under graviditeten och där problemen fortfarande gör sig påminda.


Är du nyfiken på vad detta med QINOpraktik är eller hur just du har det med eventuell obalans i kroppen? Välkommen att boka in dig på en muskeltestning där jag även ger dig ett förslag på behandlingsupplägg.
Här jobbar vi med kommunikationen mellan hjärnhalvorna och behandlar de obalanser som finns. Denna kommunikation påverkar kroppens förmåga att uppfatta position, balans, energi och mentala tillstånd vilket är oerhört viktiga komponenter för vårt fysiska och psykiska välbefinnande.

Exempel på faktorer som kan orsaka störningar i den här kommunikationen är stress eller skada med mycket smärta.

Neurologisk balansering ingår ofta helt eller delvis i KINOpraktikbehandlingen.
Det här är en behandling för dig som önskar en QINOpraktikbehandling, men avsluta med lite massage.

Behandlingstiden kan variera då QINOpraktiken är svår att tidsbestämma, men ca 60 min inkl hemövningar. Detta gäller även tidsfördelningen på QINOpraktik/Massage.


QINOpraktik är en kombination av österländsk och västerländsk filosofi där balans är nyckelordet. Genom muskeltester letar vi obalanser i muskulaturen och med olika tekniker hämtade från bl a kinesiologin och osteopatin arbetar vi med att stärka upp den eller de muskler som är svaga. Passar dig som t ex känner dig trött i eller har ont i axlar/nacke eller ländrygg.

Denna behandling kan även bokas om du önskar en antistressbehandling. Här använder jag mig av en kraniosakral metod för djup avslappning och stimulans av ryggmärgsvätskans flöde som är viktig för hjärnan och dess funktion. Jag kombinerar även denna med Neurologisk balansering beroende på hur mycket din kropp orkar med.

OBS! Detta är en behandling där vi endast arbetar med QINOpraktikens olika tekniker. Vill du ha QINOpraktik i kombination med massage, välj QINOpraktik + Massage i behandlingslistan.

Behandlingstiden kan variera då QINOpraktiken är svår att tidsbestämma.Creativ Hälsa

Hos Creativ Hälsa kan du boka en Anpassad behandling, HRV-träning, QINOpraktik, Svensk klassisk massage, Fibromassage, Andningsmassage enligt Lotorpsmetoden samt Allergibehandling. Jag är även återförsäljare för JuicePlus+ näringstillskott och Marja Entrich biologiska kroppsvårdsprodukter.

Hälsningar Anette Grändevall
Diplomerad Massage- & QINOpraktikterapeut
Diplomerad coach
Cert. HRV-tränare steg 2


Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Kontakta mig om du vill köpa produkter eller presentkort. Gratis leverans inom Tranås tätort om så önskas. Presentkort finns även att köpa här på BokaDirekt eller hos Hår & Sånt, Lilla Sveag 3.
Adress
Framnäsgatan 9B
573 39 Tranås
Hjälmaryd-Fröafall
Öppna i Google Maps 🗗