Desert Rose

betyg4.7 Fantastiskt bra(91 betyg)
Stockholmsvägen 13, 447 32, Vårgårda
GDPR – Vår personuppgiftspolicy Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor. Du har alltid möjlighet att ta del av dina personuppgifter och att få dem rättade eller raderade. Du kan avsäga dig utskick av information som t ex nyhetsbrev via e-post. Det gör du i samband med att du får ett utskick från oss. Vilka personuppgifter sparar vi? Personuppgifter är de uppgifter vi sparar för att kunna identifiera dig som kund. De personuppgifter som vi samlar in är namn/företagsnamn, person- eller organisationsnummer, kontaktperson, adressuppgifter, e-postadress, telefonnummer och faktureringshistorik, samt information om vilken kundkategori du tillhör Hur använder vi personuppgifter? Alla personuppgifter om kunder samlas i vårt bokningssystem (bokadirekt). Utöver detta har vi kundkort registrering eller separata noteringar om enskilda kunder. Personuppgifterna används för att vi ska kunna fakturera, hantera betalningar och fakturakrediteringar, hantera reklamationer och för att kunna uppfylla gällande lagstiftning som t.ex. bokföringslagen. Så samlar vi in uppgifterna Vi samlar in personuppgifter i samband med att kunden bokar en tid direkt via bokadirekt eller när kunden ringer och beställer en tid eller vid en besök hos oss på plats. Hur länge sparas personuppgifter? Vi sparar personuppgifter ett år efter sista bokningen för att kunna bibehålla en löpande kundrelation. Lämnas personuppgifter ut till någon? Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part. Kommunikation med dig som kund Vi använder personuppgifter vid kommunikation med dig, t ex i form av nyhetsbrev eller kundundersökningar som skickas via e-post. All e-postkommunikation raderas efter att konversationen är avslutad.

Boka tjänst

  • Bio RePeel Cl3 (TCA Peel 35%)45 minuter, 1 500 kr · Mer info
    Boka
  • Bio RePeel Cl3( TCA 35% )Kur :5 behandlingar45 minuter, 7 200 kr · Mer info
    Boka
  • TRX Peeling40 minuter, 1 200 kr · Mer info
    Boka
  • TRX Peeling Kur ( 5 Behandlingar )45 minuter, 4 999 kr · Mer info
    Boka
  • Kemisk Peeling Filorga30 minuter, 999 kr · Mer info
    Boka
  • Konsoltaion30 minuter, 300 kr · Mer info
    Boka
  • Browlamination Brow lift 45 minuter, 600 kr · Mer info
    Boka
  • Bryn Formning vax/plock eller trådning30 minuter, 300 kr
    Boka
  • Brow & Lash Lyx/ form och färg bryn+ fransfärg45 minuter, 500 kr · Mer info
    Boka
  • Lyx Brow/ form och färg bryn30 minuter, 350 kr · Mer info
    Boka
  • Bryn - Färgning15 minuter, 199 kr · Mer info
    Boka
  • Fransar - Färgning 15 minuter, 199 kr · Mer info
    Boka
  • PÅfyllning Volym fransar från annan fransstylist180 minuter, 1 050 kr
    Boka
  • Flat Lashes 180 minuter, 1 100 kr · Mer info
    Boka
  • Flat Lashes påfyllning60 minuter, 550 kr · Mer info
    Boka
  • Mixade Fransar volym och singel180 minuter, 1 050 kr
    Boka
  • Mixlash påfyllning120 minuter, 550 kr · Mer info
    Boka
  • Singel fransar liten påfyllning60 minuter, 395 kr · Mer info
    Boka
  • Volymfransar liten på fyllning60 minuter, 550 kr · Mer info
    Boka
  • volymfransar nyset 160 minuter, 1 250 kr · Mer info
    Boka
  • singelfransar Nyset180 minuter, 995 kr · Mer info
    Boka
  • singelfransar stor påfyllning 100 minuter, 499 kr · Mer info
    Boka
  • volymfransar stor påfyllning 100 minuter, 850 kr · Mer info
    Boka
  • Borttagning av fransförlängning30 minuter, 325 kr
    Boka
  • Ansiktsmassage friskvård( actiway)35 minuter, 500 kr · Mer info
    Boka
  • Djupgående Massage 45 min (Friskvård)45 minuter, 500 kr · Mer info
    Boka
  • Djupgående Massage 60 min (Friskvård)60 minuter, 600 kr
    Boka
  • D- Cool massage30 minuter, 499 kr · Mer info
    Boka
  • DEO Tandblekning60 minuter, 2 200 kr · Mer info
    Boka
  • Touch Up tandblekning återbesök30 minuter, 695 kr · Mer info
    Boka
  • Tandblekning 60 minuter, 1 450 kr · Mer info
    Boka
  • Vaxning halva ben40 minuter, 499 kr
    Boka
  • Vaxning helben60 minuter, 750 kr
    Boka
  • Vaxning Rygg40 minuter, 499 kr
    Boka
  • Vaxning Bröst60 minuter, 499 kr
    Boka
  • Vaxning - Nacke300 kr · Mer info
    Boka
  • Fotografering Porträtt120 minuter, 1 500 kr · Mer info
    Boka
  • ID Fotografering 5 minuter, 250 kr · Mer info
    Boka
  • Fotografering-Porträtt/Group / familj fotografering 60 minuter, 1 500 kr · Mer info
    Boka
  • Ansiktsbehandling Klassisk 45 minuter, 699 kr · Mer info
    Boka
  • Bortagning av milier45 minuter, 699 kr · Mer info
    Boka
  • Stor Portömmning 90 minuter, 1 500 kr · Mer info
    Boka
  • Ansiktsbehandling delux60 minuter, 1 000 kr · Mer info
    Boka
  • Ansiktsbehandling Lyx 60 minuter, 999 kr · Mer info
    Boka
  • Microneedling60 minuter, 1 995 kr · Mer info
    Boka
  • Öronhåltagning20 minuter, 450 kr · Mer info
    Boka
  • TandSmycke15 minuter, 499 kr
    Boka
  • Browlamination + Lashlift Paket 60 minuter, 1 200 kr · Mer info
    Boka
  • Lashlift plus färg med keratin 700 kr · Mer info
    Boka
  • Powder Bryn Maskin metod120 minuter, 3 000 kr · Mer info
    Boka
  • Powder bryn Återbesök60 minuter, 1 500 kr · Mer info
    Boka
  • Trådning - Överläpp och Haka269 kr · Mer info
    Boka
  • Lilla Ansikt Paketet/trådning hela ansiktet30 minuter, 500 kr · Mer info
    Boka
  • Stora ansiktspaketet60 minuter, 800 kr · Mer info
    Boka

Terapeut

noImage
Aida Elena
(91 betyg)
Spa terapeut, Fotograf, Fransstylist
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
91 betyg
till Aida Elena
Bra service och Aida är supertrevlig. Är väldigt nöjd med resultatet! Jag rekommenderar verkligen Desert Rose!
till Aida Elena
Finaste brynen hos bästa Aida! Lugnt och vänligt bemötande.
till Aida Elena
Proffsig utfört arbete och alltid ett trevligt bemötande! Hon är grym!
till Aida Elena
Superbra och kunnig! Första gången jag var hos Aida och kommer absolut komma åter. Väldigt nöjd!

Om företaget

Vi erbjuder: Fotografering Powder Bryn Fransförlängning Lash& browlift Microneedling Ansiktsbehandling Kemiskpeeling Tandblekning Tandsmycke Färg & form av bryn Vaxning Alla priser än inklusive Moms & kvitto fås vid behandlings tillfället. Vi tar ej emot presentkort utställda på bokadirekt utan hänvisar till våra egna presentkort som vi säljer i salongen. Det går bra att boka här direkt eller på telefon 0729998182 eller kontakta oss via mail för frågor, info@desetrosebeauty.se Vid sen avbokning eller uteblivit besök på din bokade tid debiteras hela beloppet. Var därför noggrann att höra av dig samt att skriva upp din tid. Varmt välkomna till oss på Desert Rose Skönhetssalong

Bilder