Vad vill du boka?

                                                  Varmt Välkommen
                                                          Till Oss på
                                            Desert Rose Skönhetssalong

                                      Hos oss värnar vi om varige kund.

                           Du får personligt bemötande och vi släpper dig inte förrän
                                 
                                       vi uppnått överenskommet resultat.


                                      

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Botox


Botulinum toxin (Botox) är ett läkemedel som tillfälligt slappnar av muskulaturen och används på grund av dess egenskaper för att behandla rynkor i ansiktet orsakade av vår mimik.

Till de rynkor som behandlas effektivt med Botox hör:

Rynkor mellan ögonen (bekymmersrynkor)
De horisontella rynkorna i pannan
Rynkor i ögonens utkanter (kråksparkar)
Smårynkor runt munnen
Rynkor i käk- och halsområdet (strama halsstråk)
Svettningar i armhåla (armsvett) och handsvett

Så går en behandling med Botox mot rynkor till

En behandling med botulinum toxin mot rynkor innebär att en liten mängd av det aktiva ämnet i Botulinum A, injiceras med en mycket tunn nål i den underliggande mimikmuskulaturen i det område som skall behandlas.

Behandlingen går fort och är nästan helt smärtfri. Resultaten syns ofta redan efter ett par dagar och håller i sig i upp till 4 månader

1 område: 3 000 kr
2 områden: 3 500 kr
3 områden: 4000 kr

Dubbelhaka- Belkyra


Behandling för dubbelhaka - injektion Belkyra

För bästa resultat krävs minst 2-3 behandlingar

1 behandling 8 500:-
2 behandlingar 12 000:-
3 behandlingar 15 000:-

Vad är Belkyra?

Belkyra är ett injicerbart medel som förstör fettceller under och runt hakan. Det finns olika orsaker till varför man får en s.k. dubbelhaka eller lokaliserade fettdepåer i ansiktet; åldrande, genetik eller viktuppgång. För många har dubbelhakan en inverkan på självbilden och då den är lokaliserade kan det ibland vara svårt att åtgärda med generell viktnedgång. Tidigare har kirurgi varit enda behandlingsalternativet men idag finns möjlighet att med små injektioner under hakan komma till rätta med dubbelhakan för utvalda patientgrupper med mycket goda resultat.

Behandling med Belkyra

Belkyra är en injektionsbehandling som förstör fettceller under hakan och som förbättrar utseendet på hakprofilen efter ett antal behandlingstillfällen utifrån behandlarens bedömning. När det önskade resultatet har uppnåtts krävs vanligtvis ingen ytterligare behandling och effekten är bestående.

Dr Arvin injicerar små mängder av läkemedlet på flera olika ställen i det område som ska behandlas. Hur mycket du kommer att få och hur många behandlingar du behöver baseras på mängden fett under hakan. Läs mer under "prislista" i menyn.
Ett behandlingstillfälle tar ca 20 - 25 minuter.

Dubbelhakans storlek kan förbättras gradvis efter varje behandlingstillfälle.
I de flesta fall räcker 2 behandlingar, men ibland krävs 3 -6 behandlingar.

Behandlingen kan upprepas flera gånger men ska inte överskrida 6 behandlingstillfällen, 2-4 behandlingstillfällen är vanligtvis tillräckligt. Tidsintervallet mellan varje behandlingstillfälle ska vara minst 6 veckor.

estiska

Plasma pen IQ är en revolutionerande apparat som idag är det mest effektiva alternativ för bl.a ögonlockslyft utan kirurgi.

Enheten använder en plasmaljus utrustning som med hjälp av gniststrålar skapar en kontrahering av huden, super-effektivt för att bli av med all sorts lös hud, borttagning av acneärr, milier, bristningar, m.m. Med en maxstyrka på 1400V så är Plasma pen IQ en av de kraftfullaste Plasma pennor på marknaden idag och den levererar de absolut bästa resultaten.

Plasma pen IQ kan även användas för borttagning av fibrom, vårtor, skintags och diverse andra hudförändringar.

Våra priser inkluderar upp till två behandlingar. Vi eftersträvar resultat och ibland kan det krävas mer än en behandling för att åstadkomma önskat resultat.

Fillers läppar

Boka Fillers - läppar
60 min , 3.800,00 kr
Vackra välformade läppar med lite extra volym och fyllighet är en dröm för många. Att bygga volym eller skapa symmetri med hjälp av fillers i läpparna är idag både accepterat och vanligt. En behandling med fillers i läpparna är både säkert och enkelt att utföra för en erfaren och duktig injektionsbehandlare.

När man behandlar sina läppar med fillers tillför man fukt i form av hyaluronsyra som bygger och skapar volym i det önskade området. Hyaluronsyran i våra fillersprodukter påminner väldigt mycket om den hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen och är inte permanent.

Förändra eller förstärka genom att behandla sig med fillers i läpparna
I vissa fall önskar man korrigera en medfödd form som en tunnare överläpp, ojämnheter i konturen eller en platt profil.

Områden som absolut går att bearbeta med hjälp av att tillföra fillers i läpparna.
I andra fall önskar man med hjälp av fillers förstärka den form som läpparna redan har med lite extra volym och fukt.

Fillers- volym ansikte


Boka Fillers - ansikte
60 min , 3.500,00 kr
Vill du framhäva dina ansiktsdrag eller upplever förlorad volym med åren passar det utmärkt att behandla med fillers. Genom injektionsbehandlingar med fillers kan man både skulptera sina kindben och återskapa eller bygga volym på önskad plats i ansiktet.

När vi åldras avtar produktionen av bindväv och nybildning av hyaluronsyra. Detta orsakar minskad volym och vitalitet i ansiktet. Fettkuddarna kring kinden som är mjuka och välfyllda i unga år tappar volym och sjunker vilket orsakar rynkor och plattare ansiktsform. Genom injektionsbehandlingar med fillers kan man återskapa, skulpturera eller bygga volym för att lyfta ansiktet och uppnå mycket goda resultat.

Forskning har visat att förlust av volym är en av de absolut största förändringarna som sker när ansiktet åldras. En injektionsbehandling med fillers är ett tryggt och säkert sätt att återskapa denna volym.

Priser

1 ml – 3 500 kr
2 ml - 7 000 kr
3 ml - 10 000 kr
4 ml - 12 000 kr

fotografering

Student Fotografering
Barnfoto

HUDVÅRD

Ansiktsbehandling med produkter från Frankrike kända varumärke Filorga med absoluta resultat för just din hy.

Behandlingen är skräddarsydd hudförnyelse för


1. Rynkor & slapp hud
2. pigment & ojämn hudtextur
3.fina linjer & trött hud


Dermapen + NCTF
kemiskpeeling + D- Cool

Micro-needling med Filorga NCTF vitamincocktail är en perfekt behandling om du vill ha en yngre hud med jämn ton, mer fukt och lyster. NCTF är en vitamincocktail från franska Filorga som innehåller 53 aktiva ingredienser: vitaminer, aminosyror, mineraler och hyaluronsyra som samverkar för att föryngra huden. NCTF har bevisar effekt och ger minskning av fina liner och rynkor, ger bättre hudton, förbättrad återfuktning och mer lyster. Du får sammetshud!
När passar Dermapen med NCTF Vitamincocktail?
*Om man vill föryngra huden genom att stimulera återuppbyggnad
*Om man vill tillföra huden näringsämnen och vitaminer
*Om man vill förbättra hudens textur och lyster
*Om man vill ha sammetshud'
helt ansikte tar ca 35-60 minuter att behandla .Vanligtvis krävs 5-6behandlingar med ca 4-6 veckors mellanrum för att nå ett optimalt behandlingsresultat med micro-needling.


1 behandling 1995kr

fler än en behandling " minst 4" första behandling 1995kr och där efter 1500kr per gång.

konsultation


Våra konsultationer är alltid kostnadsfria. Här har du möjlighet att träffa Dr Arvin och diskutera dina önskemål. Du genomgår alltid en grundlig undersökning och får svar på vilken behandling som skulle passa dig och varför.

Boka en tid nu!

Migrän / Spänningshuvudvärk


Behandling av migrän/spänningshuvudvärk genom injektion av botox erbjuder utan tvekan den mest konsekventa och snabbast insättande effekten med god lindring av migränanfallets symtom. Den utgör därför ett bra behandlingsalternativ vid behandling av svår migrän med kraftigt illamående eller kräkningar.

Många upplever också förbättring av återkommande spänningshuvudvärk varför vi alltid behöver undersöka dig för att kunna erbjuda bäst behandling.

Beroende på om det är migrän eller spänningshuvudvärk du lider av kan också dosering och injektionernas placering väljas ut med omsorg.

När vi behandlar/botar migrän/spänningshuvudvärk så injicerar vi ett muskelavslappnande medel som injiceras i ett speciellt mönster i ansiktet och nacke. Du känner en stark effekt redan efter 3 till 7 dagar. Många blir smärtfria upp till 4 månader och slipper ta värktabletter eller känna av de negativa effekterna av sina huvudvärk.

Behandlingen av migrän behöver göras cirka 3 gånger per år för att bibehålla effekten av ämnet som injiceras.

Beroende på typ av huvudvärk varierar mängden botox vi injicerar och därmed också priset.

Piercing

Snabbt, skonsamt och knappt kännbart

Studex system 75 ger dig en skonsamt och behaglig håltagningsupplevelse.


Prisen är för 2 hål


Värmt välkomna!

Svettbehandling

Hyperhidros, uttalad svettning är ett tillstånds som sägs vara ärftligt. De som lider av Hyperhidros tänker ofta på sina besvär, mer eller mindre varje dag. Därför lägger man också ner mycket tid på att försöka dölja sina svettningar. En del tar med sig en extra tröja till skolan eller jobbet. Somliga väljer att bara klä sig i vissa färger eller att ha dubbla lager för att försöka dölja sina svettfläckar.

Många som lider av Hyperhidros upplever att de på grund av situationen blir defensiva och bara kan tänka på hur de ska dölja sin svett. Följden blir att de har svårt att fokusera på andra, hålla ett samtal eller lösa en uppgift utan att bli medvetna om sina svettningar.

Genom den senaste tekniken inom injektionsbehandlingar kan vi på Beauty at Home nu hjälpa dig som lider av Hyperhidros eller dig som bara önskar bli av med dina svettningar i armhålan genom att injicera botulinumtoxin i området.

tandsmycket

Trådlyft- V Soft


Vad är V Soft Line Trådlyft?

V Soft Line är ett modernt och säkert alternativ till traditionell plastikkirurgi. Efter en behandling med V Soft Line slipper du ärr och lång återhämtning men får utmärkta estetiska resultat.

Tunna trådar förs in i huden för att säkert och långvarigt lyfta antingen hela ansiktet eller önskade områden.
De tunna trådarna lyfter huden och ökar hudens elasticitet. De är biologiskt nedbrytbara, vilket innebär att kroppen bryter ner trådarna på egen hand efter en tid. Trådarna stimulerar även hudens naturliga produktion av kollagen.

En behandling med V Soft Line får endast utföras av legitimerade läkare.

Hur går behandlingen till?

En behandling med V Soft Line går fort. Oftast behövs inte mer än 45 minuter för att förbättra ditt utseende avsevärt.

Hållbarhetstiden är normalt upp till 12-24 månader, men ålder och livsstil med t.ex. rökning eller mycket intensiv träning, är sådana faktorer som kan förkorta hållbarhetstiden. Genom att göra en ny behandling med V Soft Line, en så kallad ”touch up” efter 9 månader, så ökar hållbarheten för resultatet avsevärt.

Efter behandling med trådlyft

Efter din behandling med trådlyftkommer du att få råd för tiden närmast efteråt. Du kan känna lite obehag efter behandling och det kan uppstå en rodnad, svullnad eller blåmärke. Vanligen försvinner detta efter några dagar, upp till 1–2 veckor.

Priser:

Din behandlare gör i samråd med dig en bedömning kring hur många trådar som behövs för bästa resultat. Trådar som primärt används är V-soft Mono Barb 23G90. Dessa kompletteras kostnadsfritt med flera PDO trådar som ökar stadga och förbättrar långsiktigt resultat. Priserna nedan gäller alltid båda ansiktshalvor och inom följande områden: hals, käke, kind/under ögon och panna.

1 område - 7 000 kr
2 områden - 9 000 kr
3 områden - 12 000 kr
4 områden - 14 000 kr

Åderbråck/ Sprukna kärl


När små kärl eller vener bildar små blå-röda strimmor kallas dessa för kärlspindlar. Storleken på kärlspindlarna kan variera från ca 0.2 – 2 mm. En del personer kan uppleva värmekänsla och/eller sveda i kärlspindlarna, men oftast har man inga symtom i samband med dessa ådernät. I de flesta fall upplever den som har kärlspindlar endast att de är kosmetiskt störande.


Behandling av åderbråck (sklerosering)

Du får inledningsvis ha benen sänkta så att kärlen fylls. I de kärl som ska injiceras sticks en nål försiktigt in. Vi använder oss av den tunnaste nål som finns på marknaden, varför sticket känns minimalt – eller inte alls. Vi anlägger omedelbart tryck mot behandlade kärl och ditt ben blir lindat med en elastisk binda. Du kan gå som vanligt utan bekymmer omedelbart efter din sklerosering.

Medlet vi använder, Aethoxysklerol, framkallar en irritation på kärlens insida. Om kärlväggarna därefter pressas samman kommer dessa att ”klistras ihop” och efter en tid att helt försvinna.

För mindre spruckna kärl använder vi diatermi vilket innebär att man med hjälp av en tunn, varm nål bränner bort kärl smärtfritt.

Områden: Ansikte, Lårben, Knäled/underben, fot/fotled

1 område - 2 900 kr
2 områden - 3 300 kr
3 områden - 3 500 kr

Bryn Behandlingar för män.

Brynbehandling för män där vi koncentrerar oss på att trimma och forma buskiga,långa och ovårdade bryn.
Resultatet gör att du ser välvårdad ut fast på ett naturligt sätt.

Har du solblekta bryn, gråa strån eller bara vill ha dem mörkare så bokar du Brynolf Plus, där ingår även färg.

Fotvård

Slipar din nagel och målar den . Målar även med ett topplack så färgen håller. Finns 6 färger att välja mellan. Om man vill så får man medtaga eget nagellack.
Medicinsk fotvård för patienter remitterade av vårdcentral

Behandlingen utgår från din fots specifika behov eller problem.
Jag börjar med ett fotstatus sedan ett skönt fotbad.
Därefter klippning, rensar och slipar naglar. Hälsprickor tas om hand , liktornar och förhårdnader avlägsnas
Avslutningsvis återfuktar vi med en fuktkräm.

Råd om egenvård
Behandlingen börjar med ett skönt fotbad och efter det ett fotstatus.
Därefter rensning, klippning, slipning. Behandlar förhårdnader, nageltrång, liktornar, hälsprickor m.m
Avslutningsvis återfuktas foten. Vill man ha naglarna målade medtag eget nagellack.

Råd om egenvård

Kan emot kvitto lösas in som friskvård då denna behandlingen är momsbelagd.

Denna behandling bokas av dig som vill ha hjälp med tex
-Behandling av liktorn
-Nageltrång
-Klippa naglar hand eller fot
-Vid vårta medtag eget medel
-Konsultation

Råd om egenvård

Bryn Behandlingar

Med denna lyxbehandling för dina bryn färgar vi brynen samt ögonfransarna och avslutar med trådning.
Trådning ger en silkeslen hud utan att irritera huden och man kan enkelt återgå till jobbet direkt efter avslutad behandling utan röda märken.
Trådning hela ansiktet
Med denna lyxbehandling för dina bryn färgar vi brynen samt trådar.
Trådning ger en silkeslen hud utan att irritera huden och man kan enkelt återgå till jobbet direkt efter avslutad behandling.
Trådning av hela ansikte och bryn+färg frans och bryn
Endast färg


Fransförlängning

Elev pris


OBS du ska ha fyllt 18 år

eller målsman godkännande
3 veckor efter man har gjort fransförlängning
mer än 3 veckor räknas som nysetOBS du ska ha fyllt 18 år

eller målsman godkännande
3 veckor efter man har gjort fransförlängning
mer än 3 veckor
OBS du ska ha fyllt 18 år

eller målsman godkännande
or räknas som nyset

Naturkosmetisk Ansiktsbehandling

Naturkosmetisk Ansiktsbehandling med ekologiska produkter.
Rengöring
Peeling
Ånga
Portömning
Ansiktsmask
Massage (Ansikte, Nacke & Decolltage)
Avslutar med en ansiktskräm.

(För dig som har fransförlängning rekommenderas att Ansiktsbehandlingen görs några dagar innan påfyllning då produkterna för ansiktsbehandling innehåller oljor från växtriket samt citrusfrukter)
OBS: bokas enbart via telefon! Ring gärna för bokning av denna tjänst då vi kan erbjuda bättre tider.
Naturkosmetisk Ansiktsbehandling.

Färg & plock av byn.
Rengöring
Peeling
Ånga
Portömning
Ansiktsmask
Massage (Ansikte, Nacke & Decolltage)
Avslutar med en rogivande ansiktskräm

Tandblekning

Denna behandling kan bokas av dig som tidigare blekt tänderna för att vidhålla ditt ljusa resultat längre. Rekomenderas efter ca 5-8 månader.


MightySmiles tandblekning bleker dina tänder skonsamt utan att skada emaljen. Behandlingen tar en timme varav effektiv blektid är 3 x 10 minuter.

Resultatet är individuellt och du uppnår mellan 2-9 nyanser vitare tänder.

Efter behandlingen bör du inte äta något på 2 timmar. De efterkommande 48 timmarna bör du inte äta och dricka något som innehåller mycket färg t ex kaffe, soja, rödbetor mm.

Borsta tänderna innan du kommer på behandlingen.

Mightysmile följer Svensk och Europeisk lag samt läkemedelsverket rekommendationer då Mightysmiles tandblekningsgel MightyPearl ej innehåller väteperoxid.

Om du behandlas för rotfyllning eller har hål i tänderna rekomenderas först en avslutad behadling hos tandläkare. Vid graviditet, amning och kemoterapi finns det ingen dokumenterad risk, men man bör följa försiktighetsprincipen.

18års gräns.

Vaxning

Vaxning Rygg
40 min 499,00 kr
Tänk på att ej ha parfym, deo eller andra hudkrämer på området du skall vaxa.

OBS Kortare behandlingar än 60 min bokas via telefon för att optimera fler bokningsbara tider. Det gäller alltså följande bokningar:

Vaxning, Färg & form av bryn, Fjädrar, LoLa, Tandsmycke.

Om dessa behandlingar ej bokas via telefon kan ni bli uppringa för en eventuell ändring av tid, allt för att vi ska kunna erbjuda er ett större utbud av tider.
Tänk på att ej ha parfym, deo eller andra hudkrämer på området du skall vaxa.

Tjänster

Denna behandling bokas av dig som behöver hjälp med till exempel

- Behandling av liktorn
- Nageltrång
- Klippa naglar hand eller fot
- Vid vårta medtag eget medel
- Konsultation

Denna behandling kan emot kvitto lösas in som friskvård då denna behandling är momsbelagd.
Vi har olika tandsmycket allt från kristaller till vit och gul guld, Ring för mer info på tel...0322-620302
sfkm_logo.png

Desert RoseVi erbjuder:


Fotografering Fransförlängning
Microneedling
Ansiktsbehandling
KemiskpeelingBehandlingar
Tandblekning
Tandsmycke
Färg & form av bryn
Vaxning

Medicinsk Fotvård

Dr- Arvin Estetiska Behandlingar


Alla priser än inklusive Moms & kvitto fås vid behandlings tillfället.
Vi tar ej emot presentkort utställda på bokadirekt utan hänvisar till våra egna presentkort som vi säljer i salongen.Det går bra att boka här direkt eller på telefon 0322-620302 eller kontakta oss via mail för frågor, info@desetrosebeauty.se

Vid sen avbokning eller uteblivit besök på din bokade tid debiteras hela beloppet. Var därför noggrann att höra av dig samt att skriva upp din tid.

Varmt välkomna till oss på Desert Rose Skönhetssalong


Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Ordinarie öppetider:
Mån 10:00-19:30
Tis-tors 10:00-18:00
Fredagar 10:00-18:00
Lördag samt Söndag efter bokning
Adress
Kungsgatan 26
447 32 Vårgårda
Skönhet
Öppna i Google Maps 🗗