Vad vill du boka?

Boka 3 behandlingar i rad och Du får 10% på alla behandlingarna (gäller ordinarie priser)

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massage

En populär klassiker!
En djupgående klassisk svensk massage som anpassas efter just ditt behov där spända och ömma muskler behandlas. Helkroppsmassagen förebygger även stress och ger en behaglig och skön avslappning. Eftersom massagen är 50 min hinner man verkligen slappna av!
Använder mig av härligt doftande, ekologiska oljor från svenska Lappland av märket c/o Gerd.
En längre helkroppsmassage där du som kund verkligen får chans att koppla av och komma ner i varv!
En djupgående massage som anpassas efter ditt behov
Fokus läggs på problemområden som spända, ömma muskler och triggerpunkter.
Använder ekologiska massageoljor och liniment av märket Care of Gerd från Jokkmokk under behandlingen.
Massagen börjar med att kunden får en djupgående ryggmassage där spända muskler behandlas och mjukas upp. Därefter vänder kunden sig och får, liggandes på rygg, en härlig nack- ansikts- och skalpmassage. Under denna behandling masseras nacken från två håll vilket är väldigt välgörande och effektivt! Mycket spänningar från stress sitter även på skalpen och kring käkarna och därför ger denna massage en sån härligt avslappnande och skön efterkänsla.
Perfekt för dig som har ett stillasittande jobb vid datorn. En behandling som passar perfekt på lunchen.
Effekt: minskar stress och ger en snabb och effektiv avslappning. Minskar muskelspänningar i nacke och huvud.
En härlig massage med fokus på fötter och vader.
Fötterna består av många punkter vars stimulans ger ett välbefinnande i hela kroppen. Behandlingen syftar till att öka cirkulationen i ben och fötter, så att eventuella vätskeansamlingar, ömhet eller trötthet kan lätta. Efter behandlingen känner man sig ofta lättare och en varm känsla i ben och fötter brukar infinna sig.
Kan lova total avkoppling! En lätt och mycket avstressande massage som mjukar upp lättare muskelspänningar i kroppen och stimulerar Oxytocinet - vårt måbra hormon. Passar Dig som inte har några direkta problemområden men som är i behov av nedvarvning och återhämtning. Behandlingen avslutas med nack-, skalp- och ansiktsmassage. Mycket av spänningar som orsakas av stress sitter i hårbotten (skalpen) och i käkmusklerna, vilket kommer att märkas under massagen. Måste upplevas för att förstå dess avslappnande effekt!
En avslappnande och rogivande massage som ökar cirkulationen och mjukar upp leder och muskler.
Du som kund väljer själv vad Du vill ha för effekt av de eteriska oljorna. Välj mellan en mer avslappnande, energigivande eller en rensande (detox) effekt.
Massageoljan blandas på plats efter kundens behov.
Härligt lugn och avslappnande spamassage med varma lavastenar.
Hot stone massagen är en lugn och avstressande behandling för dig som verkligen behöver avkoppling och nedvarvning. Löser upp blockeringar och minskar stress. När de ytliga musklerna slappnar av (med hjälp av värmen) kan man lättare massera de djupliggande musklerna med hjälp av de varma stenarna.
Jag använder ekologisk massageolja av märket c/o Gerd från Jokkmokk.
Härligt avslappnande! Härlig spamassage med varma lavastenar . Hot stone massagen är en lugn och avstressande behandling för dig som verkligen vill koppla av. Löser upp blockeringar och minskar stress.
Jag använder ekologisk massageolja av märket c/o Gerd från Jokkmokk under behandlingnen.
Massagen är en skön och avkopplande helkroppsbehandling som anpassas individuellt för ditt specifika behov. Massagen utförs på en speciell gravidkudde och många gravida upplever det fantastiskt skönt att få ligga just på mage under behandlingen. I massagen löser jag upp spänningar i ländrygg och mellan skulderblad och jobbar med svullnad i armar och ben. Rekommenderas from gravidvecka 13. 
Att ha en bra syresättning i muskulaturen är en avgörande faktor för ditt välbefinnande. I slutet av graviditeten blir du ofta mindre rörlig och samlar på dig vätska vilket försämrar din cirkulation. Att få massage då kan kännas helt fantastiskt och dessutom frigörs massor av må-bra-hormoner!
En renande, utrensande och avsvällande massage som passar personer med bl fibromyalgi och rematism. Även gravida och personer som samlar vätska i t ex ben och armar. Med lugna strykningar i akupunktursystemets rikning stärks akupunktursystemet, immunförsvaret och blod- och lyfflödet kickas igång och en utrensning i kroppen sker.
Efter behandlingen är det viktigt för kunden att hjälpa kroppen genom att dricka mycket vatten och medvetet röra på sig så att slaggprodukter, vätska och gifter verkligen lämnar kroppen.
En härligt djupgående massage där jag använder en välgörande ekologisk massageolja innehållande bl a e-vitamin, lakritsrot, rosmarin och sheasmör. Lakrits är en gammal medicinalväxt som har en lugnande och antiinflammatorisk effekt och i kombination med rosmarinen ökar den även blodcirkulationen. Redan för 4000 år sedan använde man lakrits i medicinskt syfte och i nutid har man även fått upp ögon för laktrits inom skönhetsindustrin.
Som en fin avslutning på behandling erbjuds Du en ekologisk espresso och en E-lakritspralin by Johan Bûlow. (glutenfri)

Ansiktsbehandling

Rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask och ansiktskräm för din hudtyp. Medan masken verkar får du en härlig nack- och skalpmassage. Använder produkter av märket c/o Gerd från svenska Lappland.
För den som önskar ingår även plockning av bryn.

Rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask och ansiktskräm för din hudtyp. Medan masken verkar får du en härlig nack- och skalpmassage. Använder produkter av märket c/o Gerd från svenska Lappland.

I samband med ansiktsbehandlingen färgas fransar och bryn.
En härlig anti-age kur med uppstramande effekt där du känner resultat direkt efter behandlingen. I behandlingen ingår en ansiktslympdrännagemassage på ca 20 min som stärker upp muskelaruren, slätar ut rynkor, släpper på spänningar, dränerar vätska och slaggprodukter från ansiktet. Behandlingen rekomderas 1 gång/ mån för bäst effekt.
Professionell behandling/renande kur för hud med ökad talgproduktion och/eller orenheter. Minskning av talgroduktion, kvisslor och finnar.
Behandling med AHA-syra för att  rengöra på djupet och öka hudens fuktnivå, ge spänst och lyster.
Ger goda resultat på fina linjer, acne, orenheter och förstorade porer, samt minskar åldersfläckar och ärr.  AHA-behandling passar en fet och oren hud eller när huden är i behov av en uppfräschning, för att få bort grå trist hud. Huden får fin lyster, den stärks och balanseras samtidigt som oren hud motverkas. Aha-behandlingen har sammandragande effekt och rengör på djupet och ökar hudens fuktnivå.
Bästa period för en AHA-kur är höst och vinter.
Produkterna jag använder i behandlingen är av märket Dr Lauranne.
För bra resultat rekommenderas en kur 1 gång/mån.
En ansiktsbehandling där rengöring, ansikts- och skalpmassage, mask och vårdande dagkräm ingår.
Perfekt för Dig som vill ha en lite kortare behandling.
Går utmärkt att kombinera med frans- och brynfärgning.

Fransar och bryn

Använder märket RefectoCil i mina behandlingar.
Kom gärna utan mascara om det är möjligt till behandlingstillfället.
Använder märket RefectoCil i mina behandlingar.
Använder märket RefekcotCil i mina behandlingar.
Kom gärna utan mascara om det är möjligt till behandlingstillfället.
Permanent fransböjning håller i ca 6 veckor. För att behålla sin böj så bör behandlingen upprepas var 6:e vecka. Detta håller dina fransar fint böjda hela dagen utan att behöva använda ögonfransböjare.
Kom gärna omsminkad runt ögonen då man vill ha rena och torra fransar inför behandlingen. Undvik att använda remower, vatten eller rengöring på fransarna inom det närmsta dygnet efter behandling.
Permanent fransböjning håller i ca 6 veckor. För att behålla sin böj så bör behandlingen upprepas var 6:e vecka. Detta håller dina fransar fint böjda hela dagen utan att behöva använda ögonfransböjare. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt har ens naturliga fransar en livslängd på 8 veckor. Man byter alltså ut sina egna fransar hela tiden och nya växer ut. Hållbarheten för en fransböjning är därför allt från 6 upp till 12 veckor!
Efter fransböjningen färgar vi fransarna.
Kom gärna utan mascara om det är möjligt.
Endast plockning av bryn

Vaxning

4-5 mm är en perfekt längd för håret inför vaxningen.
Kom gärna i lediga byxor - ej allt för åtsittande inför behandlingen.
4-5 mm är perfekt längd för håret inför vaxning.
Kom gärna i lediga byxor - ej allt för åtsittande plagg inför behandlingen.
4-5 mm är perfekt längd på håret inför vaxningen.
Vaxar de områden i ansiktet som kunden önskar ex vis haka, kinder och överläpp.
I samband med en bokad ansiktsbehandling blir det ett förmånligare pris på vaxning av ansiktet.
Intim vaxning. Åldersgräns 18 år.
Se till att komma trimmad - 4-5 mm är en bra längd inför intimvaxning.
Läs på hemsidan www.ecowellness.nu inför besöket vad man ska tänka på innan behandling.
I det här paketet ingår vaxning av hela ben, armar, armhålor(axill), brasiliansk vaxning, överläpp

Kroppsbehandlingar

En mycket populär 90 minuters behandling!
Avslappnande helkroppsmassage följt av en Eco ansiktsbehandling med ekologiska produkter av märket c/o Gerd från svenska Lappland. Rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask och ansiktskräm för din hudtyp. Medan masken verkar får du en härlig nack- och skalpmassage. Lovar dig total avkoppling!
Toppenbehandling!
Behandlingen börjar med en lång och härlig nack- och skalpmassage med fokus på nacken, skalpen och ansiktet. Mycket spänningar sitter just i dessa områden! Massagen följs av en Eco Ansiktsbehandling med ekologiska produkter av märket c/o Gerd från svenska Lappland där rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask och ansiktskräm för din hudtyp ingår.
Mycket välgörande och avkopplande behandling!
Behandlingen påbörjas med en härlig uppfriskande helkroppsskrubb där huden renas från döda hudceller. Hela kroppen masseras med en massagehandske och väcker blodcirkulationen till liv. Sedan appliceras  kräm med Spirulina (anticellulit verkan) på de utvalda områdena ( ex vis benen) För att få en maximal dränering av stående vätska och anticellulit effekt görs här kopping massage.
Därefter appliceras  en lermask, (som avlägsnar stagnerad vätska) på lår och skinkor.
Slutligen masseras området med  uppiggande , fuktighetsgivande Alovera.
 
Lipolyss behandling är lämplig för alla hudtyper . Innehåller endast ingredienser, som  är lämpliga för känslig hud. Ex vis Spirulinasom är en blå alg, rik på proteiner, betakaroten, klorofyll och mineraler. Spirulina förebygger och motverkar celluliter. 
Använder produkter av märket Dr Lauranne.
Behandlingen inleds med torrborstning av hela kroppen och avslutas med en härligt avslappnande aromamassage. Aromaoljan blandas på plats utifrån kunden önskningar. Torrborstning stimulerar lymfsystemet, tar bort döda hudceller, rensar slaggproduker och stärker immunförsvaret. Hjälper även till att reducera celluliter och är bra för cellförnyelsen.
Helkroppspeeling med coffeescrub som avslutas med kortare massage med mjukgörande kroppslotion med lingonfröolja.
Använder ekologiska produkter av märket c/o Gerd från Jokkmokk

Naglar

Shellac är en produkt som är en blandning mellan gele och vanligt lack. Denna lack görs på naturell nagel och torkar i UV lampa och naglarna är helt torra när du lämnar salongen. Lacken håller garanterat två veckor utan att flagna eller krakelera.
Shellac är skonsamt för nageln och ger en förstärkning av den naturliga nageln.

Shellac är en produkt som är en blandning mellan gele och vanligt lack. Denna lack görs på naturell nagel och torkar i UV lampa och naglarna är helt torra när du lämnar salongen.
Lacken håller garanterat två veckor utan att flagna eller krakelera.
I denna behandling ingår även nagel och nagelbandsvård, handpeeling och hand- och underarmsmassage och insmorning med vårdande produkter.
Komplett manikyr för naglar och händer. Vård av naglar och nagelband. Hand- och armmassage ingår. Avslutas med lackning av naglar CND VINYLUX - extra hållbart och snabbtorkande lack.

Lägger på ett tunt lager akryl på trasig nagel för att laga och stärka.
Gäller endast borttagning av Shellac som löses upp och inte gelé eller gelelack som måste filas bort och därför tar mycket längre tid.
Gelén filas bort.

Pedikyr

En välgörande fotbehandling för dina trötta fötter som får dem att kännas mjuka och sköna.
Renande fotinpackning, peeling av fötter och vader, lättare filning och nagelvård. Därefter fotmassage med mjukgörande ekologiska produkter av märket c/o Gerd från svenska Lappland.
Lackning av tånaglar av märket **CND VINYLUX ingår.
Tips: tag gärna med skor med öppen tå
Lackning av tånaglar där nagel och nagelband även behandlas
Pedikyr som avslutas med lackning av tånaglar med *Shellac - ett lack som är otroligt hållbart på tånaglarna utan att flagna eller nötas bort.
En kortare fotbehandling för trötta fötter. Perfekt även för dig med trötta vätskefyllda vader. I behandlingen ingår en rengörande och fuktgivande fotinpackning. Därefter en härlig kraftfull fot- och underbensmassage som avslutas med insmorning av fötter och vader med en fuktgivande Lingonberry Mask av märket c/o Gerd från svenska Lappland.

Endast tånaglarna målas med Shellac, dvs ingen fotbehandling ingår.

Behandlingar för män

Rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask och ansiktskräm för just din hudtyp. Medan masken verkar får du en härlig nack- och skalpmassage.
Vid önskemål ser jag över Dina ögonbryn och oönskad hårväxt på öronen som ibland dyker upp.
Använder mig av härliga ekologiska produkter av märket c/o Gerd från svenska Lappland.
Behandlingen inleds med klassisk helkroppsmassage som löser upp stela leder och ömma muskler. Därefter en ansiktsbehandling med ekologiska produkter av det svenska märket c/o Gerd, som renar och väcker huden till liv. Medan masken verkar får Du en härlig nack- och skalpmassage.
En fotbehandling som får dina fötter att kännas som bomull.
I denna fotbehandling ingår:
-fotrengöring/ inpackning
-fotpeeling
-vård av naglar och nagelband
-fot- och benmassage
Ögonbrynen färgas väldigt naturligt. Därefter klipper man och plockar ögonbrynen.
Handscrub, filning och formning av naglar och nagelband. Även polering av naglar och hand-och underarms massage. Avlutningsvis insmorning med välgörande nagelbandsolja och handcreme.
Ekologiska produkter från c/o Gerd.
30 min - 300:- februari månad (350:-)
Priset på behandlingen kan veriera från 425 - 500:- beroende på hur lång tid vaxningen tar och hur mycket material som går åt.
45 min 450:-
60 min 500:-
Klipper och formar ögonbrynen.

Övriga behandlingar

Jag kommer ut till Er arbetsplats och utför olika spabehandlingar på plats. Läs mer på hemsidan www.ecowellness.nu
3960:- exkl moms

Åker bara ut till företag I Umeå.
Jag kommer ut till Ert företag och utför spabehandlingar på plats.
Läs mer på hemsidan www.ecowellness.nu
5280:- exkl moms

Åker bara ut till företag i Umeå
Behandlingen inleds med spafotvård där lackering av tånaglarna ingår. Därefter vaxning av halva ben. Avslutningsvis får du en Eco ansiktsbehandling där nack- och skalpmassage ges medan masken verkar . Perfekt behandling att gå på just innan bäbisen kommmer!

Konsultation

Bokar du en tid så vet jag med säkerhet att jag är på plats på salongen när Du kommer in, och att jag inte sitter upptagen i behandling.
Har du problem med ledvärk, stelhet, stressymtom, torr hy, eksem, sköra naglar, magbesvär, högt blodtryck? Då är du till största sannolikhet i obalans mellan fettsyrorna, omega-3 och omega-6, i kroppen. Det visar sig som små pågående inflammationer i kroppen där symtomen är olika från person till person.
Vill du veta mera hur du kan komma i balans och få bukt med vissa av dina besvär? Då kan du boka en kostnadsfri konsultation där jag berättar mera! Välkommen!
Här kan du enkelt boka tid om du ska få dina testresultat från Zinzino. Genomgången av testresultaten tar ca 30 min

Eco Wellness

Jag heter Helena Båtsman och är Diplomerad Spaterapeut och Friskvårdsmassör och håller till i Nailzones lokaler. Jag erbjuder ansiktsbehandlingar, massage, kroppsbehandlingar, manikyr, shellacnaglar, fotvård, vaxning, färgning av fransar och bryn och mycket mer i en lugn och fin miljö.

Jag har största utbudet av c/o Gerds ekologiska produkter från Jokkmokk här i Umeå. Kom in så guidar jag dig i sortimentet! Passar män och kvinnor.

Du hittar mig på V. Esplanaden 9 i Umeå.

Välkommen in!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Västra Esplanaden 9
903 25 Umeå
Öppna i Google Maps 🗗