Vad vill du boka?

MÅNADENS BEHANDLING i November med 20% rabatt är Laserbehandling 25 min eller i kombination med massage 50 min.
Lasern är en medicinskt godkänd produkt för behandling av inflammation och smärta i muskler, leder och senor. Den helt smärtfria behandlingen fungerar på cellnivå och stimulerar kroppen till egen läkning. Lasern förkortar behandlingsprocessen och ger effektiva resultat på idrotts och överbelastningsskador.
Erbjudandet gäller bokningar utförda i November, en gång per kund och ej i samband med andra rabatter, klippkort eller ActiWay. Rabatten dras av i samband med betalning.

NYTT: 
Restplatser på Klassisk Hatha med Åsa finns nu tillgängligt att boka klass nedan. 240 kr per klass eller 100 kr för dig som går fast kurs hos oss. Klippkort gäller ej. Måndagar kl 18.45-20.00. Läs mer om Åsa på www.groundedminds.se

Vi välkommnar en ny terapeut hos oss, Joakim Becker som gör djupavslappningsbehandlingar med tekniker från NLP, Reiki, och klassisk massage!

Våra Yoga-kurser har startat men det går bra att hoppa in, eller kom på engångs-tillfälle eller köp klippkort!

Under kursperioden har du tillgång till övriga klasser för bara 100 kr (ord. 240 kr dropin). Det går att ta igen upp till två missade tillfällen kostnadsfritt under kursperioden förutsatt att man anmält frånvaro 24 h innan. 

Reservera din plats redan idag genom att mejla ditt namn och postadress till ekerohalsorum@gmail.com så skickar vi en bekräftelse och faktura.

Du kan också välja den flexibla varianten och köpa personligt klippkort 10 ggn 2200 kr som gäller i 4 månader; gå på vilka klasser du vill.
Dropin 240 kr /klass. Vid klippkort, dropin, ta igen eller gå på extra klass bokas klassen via bokadirekt.

GRAVIDYOGA MED FÖRLOSSNINGSFÖRBEREDELSE med löpande kursstart på måndagar kl 17.15-18.30. Kurs på 4 tillfällen kostar 950 kr eller kom på engångs-tillfälle. Lärare Lottie. Denna kurs ingår inte i "klippkortssystemet" och det går inte att ta igen missat tillfälle. Vid intresse kan kursen förlängas.

Mindfulnesskurser och KBT-samtal
Mer information om mindfulnesskurser finns på Ulrica Boajés hemsida www.kbtfabriken.se eller ring 073-6870330

Vi tar emot ACTIWAY som betalning för yoga, mindfulness och massagebehandlingar, men ej i samband med rabatter.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandlingar med Maria Sahlberg

Det här är en behandling som stimulerar dina  självhelande förmågor. Genom att kombinera healingens energibalanserande metoder och massagens djupgående fysiska beröring ger vi alla delar av oss bättre förutsättningar för läkning. Vi inleder behandlingen genom att sätta en gemensam intention- den behöver inte mer specifik än att vi vill rensa ut det som inte längre tjänar oss, och öppna upp för det som vi behöver. Sedan gör jag en chackrabalansering- vilken form beror på dina behov- innan vi börjar massera. Massagen anpassas efter önskemål och kan vara mer allmän över hela kroppen eller direkt inriktad på ett särskilt område. Därefter grundar jag dig som avslutning på behandlingen.

Jag utbildar mig inom Healing Touch och healingmetoderna jag använder mig av kommer därifrån. För mer information om Healing Touch rekommenderar jag att du läser mer på  http://healing-touch.se

Lymfsystemet är en viktig del av vårt utrensningssystem och immunförsvar. Om det av något skäl har nedsatt funktion så kan vi stimulera och hjälpa det med lymfflödesmassage (även kallat manuellt lymfdränage). Lymfflödesmassage kan ges som helkroppsmassage i förebyggande syfte eller som mer specifik behandling vid problem med svullnad/lättare ödem efter operationer, stukningar, efter flygresor, vid graviditet, lipödem mm. Det kan också lindra svårförklarlig stelhet, ömhet i kroppen. Behandlingen är mjukare och långsammare än klassisk svensk massage. Med tryckväxlingar och strykningar i lymfkärlens riktning behandlas hud och bindväv. Många upplever en djup avslappning under behandlingen. Om du vill veta mer om lymfsystemet så rekommenderar jag SÖF.se, svenska ödemförbundets hemsida. 

Maria kan i samband med behandlingen ge tips på egenvård för lymfan.

Behandlingen utförs av Maria Sahlberg, certifierad medicinsk massageterapeut och lymfflödesterapeut.

Yoga med Alexandra

Kom och 'lek yoga'
Barnens värld är full av lek. Barnyoga, som Alexandra undervisar i, är mycket lek blandad med yogan: lek, skratt, sång, ramsa, fokus, fantasi, rörelseglädje och vila med guidad meditation. Kom och upplev en speciellt stund för dig och ditt barn.

Om barnyogan:
Barn yogan, som Alexandra undervisa, är i första steg lek - med yogan inblandad. Det är mycket skoj.
Speciellt idag, med iPhone, iPads och rusande tid, är det jätte viktig att har en exklusivt tid med ditt barn.
Efter en lekfullt uppvärmning ska vi aktivera vår fantasi och resa till ett fantastiskt land som vi skapar tillsammans, ibland läser vi barnböcker som innehåller mycket djur, vi hoppar som grodan och kanske träffar en elefant....eller 2, eller 3? Kan du vara en kringla? Vi leker med bollar och ritar med fötterna, träffa en fjäril i trädet och undrar vad fåglarna äter...och hjälper en hund att skälla:)
Vad är din favorit djur?
Ta med dig:
Barnens favorit gosedjur
Frukt fika efter klass.

Om Alexandra:
Alexandra undervisar i yoga sedan 2010 och barnyoga sedan 2012, bland annat hela hos Nyatiden Montessori skola i Täby. Alexandra jobbar pedagogisk med barn på förskola och gillar att undervisa yoga till barn då det förbättrar förmågan till koncentration, rörlighet, motorik, språk, visualisering, avslappning och anknytning till föräldrar.
Kostnad till 1 barn med 1 föräldrar: 225SEK per gång
Tillfälle:
Tisdagar 16.15-17.15
November 5, 12, 19, 26

Varmt välkomna!

Mediyoga och klangskålsmeditation med Maria

Klangmeditation är en snabb väg till djup avslappning
Tonerna från de Tibetanska- och kristallklangskålarna kan hjälpa dig till en djup vilsam meditation där du får släppa på spänningar och stress.

Vi gör några lugnande enkla yogaövningar och praktiserar medvetenhet på andningen och kroppen. Därefter ligger du ner och vilar medan vibrationerna från klangskålarna omsluter dig.
​7/12 kl.11-12.30. Kostnad 200:-

Lärare: Maria Andersson, mediyogalärare och mindfulnessinstruktör.
Läs mer på www.yogaglow.se

YOGAKLASS boka per gång; klippkort, drop-in eller ta igen.

Klass för alla nivåer. Ayurvedisk yoga med fokus att balansera Vata. Det sänker stressnivån i kroppen och hjälper oss att samla tankarna och bli mer fokuserade. Både mjukare och mer kraftfulla asanas löser av varann i flöde. Pranayama och meditation. Upplev hela dig som du är och finn balans.

Lärare Johanna
Klass för alla nivåer. Fokus ligger på avslappning och att skapa mer rymd i kroppen. Genom att sitta länge i stillhet i positionerna jobbar vi med bindväven som omsluter alla muskler i kroppen. Yin yogan är mycket skonsam mot kroppen, samtidigt som resultatet är en kraftfull förändring av smidighet och sinnesbalans.

Lärare Johanna
På lördagar finns möjlighet att boosta dig själv med Yin eller Kundaliniyoga. Två olika former som kompletterar varandra.

Yinyogan är mkt lugn och enkel i sin form; Genom att sitta eller ligga länge i stillhet i positionerna jobbar vi med bindväven som omsluter alla muskler i kroppen. Yinyogan är mycket skonsam mot kroppen, samtidigt som resultatet är en kraftfull förändring av smidighet och sinnesbalans. Lärare: Johanna

Kundaliniyogan är mer dynamisk, med mer rörelse i kombination med mer kraftfull andning. En hel del muskelstärkande övningar varvat med mjukare och enklare övningar. Vi jobbar även med s.k kroppslås och mantra och meditation. Passet passar även nybörjare. Lärare: Lottie

Privat yogaklass med Johanna eller Lottie

Personlig instruktion av yogalärare. Yogapass som anpassas efter dina behov.

Månadens massage i november med 20% rabatt. Gäller 1 ggn & ej samband med Actiway /andra rabatter

Massageterapeutiska tekniker i kombination med LLLT. Lasern är en medicinskt godkänd produkt för behandling av inflammation och smärta i muskler, leder och senor. Den helt smärtfria behandlingen fungerar på cellnivå och stimulerar kroppen till egen läkning. Lasern förkortar behandlingsprocessen och ger effektiva resultat på idrotts och överbelastningsskador.
I den här behandlingen ingår eventuella tester, laserbehandling och muskulär behandling såsom massage, triggerpunkter och töjningar.
Lasern är en medicinskt godkänd produkt för behandling av inflammation och smärta i muskler, leder och senor. Den helt smärtfria behandlingen fungerar på cellnivå och stimulerar kroppen till egen läkning. Lasern förkortar behandlingsprocessen och ger effektiva resultat på idrotts och överbelastningsskador.
I den här behandlingen ingår tester, laserbehandling och töjningar.
Idrottsmassage i kombination med LLLT.

MASSAGE behandlande

Vid smärttillstånd eller rörelseinskränkning som beror på muskulär överbelastning kan massageterapi vara ett effektivt behandlingssätt. Terapeuten har goda kunskaper i anatomi, fysiologi och patologi och utreder orsaken till patientens problematik för att kunna ge en effektiv behandling.
Muskeltester, massage, triggerpunktsbehandling och töjtekniker används i behandlingen, dock inga manipulationer. Terapeuten kan ge råd om träning för specifik muskelgrupp så att behandlingen kan effektiviseras och patienten snabbare kan återfå normal rörelse och bli smärtfri. Behandlingen kan även kompletteras med kinosiologitejpning.
Antal behandlingar som behövs kan variera beroende på hur länge problemet funnits och graden av rörelsebegränsning och smärta. Många problem kan vara avhjälpta efter 2-5 behandlingar.

Massageterapi kan var effektivt vid b.l.a:
-smärta och stelhet i nacke och axlar
-överbelastning av skuldergördeln med smärta och rörelsebegränsning av armen
-problem i ländryggen och ryggskottstendens
-höftproblem
-smärtproblematik i knä och ben

Första gången du bokar, skriv gärna i meddelandefältet kort beskrivning av din problematik.
Behandling vid idrottsrelaterade besvär såsom mindre skador och dysfunktioner. Idrottsmassage sker på den specifika muskelgruppen, och tekniker som kan användas är cirkulationsökande massage, djupgående massage, triggerpunktsbehandling och töjtekniker. Vid behov kan behandlingen avslutas med kinesiologitejpning, som kan verka stödjande, smärtlindrande och cirkulationökande.
Behandling vid idrottsrelaterade besvär såsom mindre skador och dysfunktioner. Idrottsmassage sker på den specifika muskelgruppen, och tekniker som kan användas är cirkulationsökande massage, djupgående massage, triggerpunktsbehandling och töjtekniker. Vid behov kan behandlingen avslutas med kinesiologitejpning, som kan verka stödjande, smärtlindrande och cirkulationökande.
I denna kombo-behandling blandas tekniker från den klassiska massagen med koppningsbehandling.

Koppning är en alternativmedicinsk och traditionell metod där man med hjälp av koppor skapar undertryck som lyfter upp huden och således behandlar bindväven. Bindväven omsluter muskulaturen och är också som ett stort nät som kopplar ihop alla strukturer i kroppen. Om bindväven är oelastisk kan den begränsa muskulaturens rörelseomfång och hämma cirkulationen som gör att slagg ansamlas.

Koppning innebär dels att fästa koppor på kroppen och låta dem verka, samt att med koppan dra /massera över det berörda området. Oftast är det ryggen som behandlas med kopporna men kan även användas tex på nacke, höfter och ben. Man kan välja endast massagetekniken om man vill undvika de runda kopp-märkerna som kan uppstå när de sitter en stund (märkena försvinner efter några dagar).

Behandlingen går på djupet och kan effektivt lösa upp spänningar och smärttillstånd. Koppning kan göra lite ont första gången om spänningarna är djupa, men undertrycket anpassas så att det känns ok. Många tycker att koppningen är jätteskön!

Koppningsmassage ger en befriande känsla efteråt och ofta en direkt och stor förbättring av smärttillståndet. Man kan känna sig lite mör efter koppning -ungefär som djupgående massage, så det kan vara skönt att sitta eferåt en stund i loungen med en kopp te. Även bra att dricka extra vatten efteråt då behandlingen har en detox-effekt

Du bör inte ta emot koppning vid:
-Blödarsjuka
-Blodbrist
-Svåra hudproblem
-Cancer
-Ej på benen vid åderbråck
-Inte förrän 24 h efter exempelvis en ledvrickning som medfört blåmärken
-Gravida
-Hos svaga människor och barn
-Hos människor som använder blodförtunnande medicin, tex
Waran
-Vid stora blodådror och lymfknutor

Välkommen att boka en tid!


Denna behandling börjar med klassisk massage och vid önskemål behandlande massagetekniker såsom triggerpunktbehandling och deep tissue-massage. Därefter läggs koppningen till.

Koppning är en alternativmedicinsk och traditionell metod där man med hjälp av koppor skapar undertryck som lyfter upp huden och således behandlar bindväven. Bindväven omsluter muskulaturen och är också som ett stort nät som kopplar ihop alla strukturer i kroppen. Om bindväven är oelastisk kan den begränsa muskulaturens rörelseomfång och hämma cirkulationen som gör att slagg ansamlas.

Koppningen innebär att dels fästa koppor på huden och låta dem verka, samt att med koppan dra /massera över det berörda området. Oftast är det ryggen som behandlas med kopporna men kan även användas tex på nacke, höfter och ben. Man kan välja endast massagetekniken om man vill undvika de runda kopp-märkerna som kan uppstå när de sitter en stund (märkena försvinner efter några dagar).

Denna kombo-behandlingen går på djupet och kan effektivt lösa upp spänningar och smärttillstånd. Koppning kan göra lite ont första gången om spänningarna är djupa, men undertrycket anpassas så att det känns ok. Många tycker att koppningen är jätteskön, och efteråt en befriande känsla; att "kostymen känns rymligare" Ofta en direkt förbättring av rörelse- och ev smärttillstånd.

Du bör inte ta emot koppning vid:
-Blödarsjuka
-Blodbrist
-Svåra hudproblem
-Cancer
-Ej på benen vid åderbråck
-Inte förrän 24 h efter exempelvis en ledvrickning som medfört blåmärken
-Gravida
-Hos svaga människor och barn
-Hos människor som använder blodförtunnande medicin, tex
Waran
-Vid stora blodådror och lymfknutor

Välkommen att boka en tid!
Nacke, huvud och käke är platser som lätt ackumulerar spänningar som kan orsaka problem som huvudvärk, migrän, yrsel, tinnitus, synrubbningar och problem med tandbettet. En stressad och överarbetad hjärna kan orsaka en känsla av tyngd och stor trötthet i huvudet. Denna behandling börjar med en skön nackmassage för att sedan massera hårbotten, ansikte, och slutligen en djupare käkmuskelmassage. Denna behandling finns även som kombo med Facelift-massage, se kalender-menyn under lyxbehandlingar.
Nacke, huvud och käke är platser som lätt ackumulerar spänningar som kan orsaka problem som huvudvärk, migrän, yrsel, tinnitus, synrubbningar och problem med tandbettet. En stressad och överarbetad hjärna kan orsaka en känsla av tyngd och stor trötthet i huvudet. I denna längre behandling finns tid att även behandla tex rygg eller armar som kan vara kopplade till problem i N H K.
Kort muskulär behandling med efterföljande tejpning. Kinesiotejpen består av bomull med ett hudvänligt klister och har ungefär samma tjocklek och elasticitet som huden. Den appliceras i en stretch på den smärtande muskeln eller den påverkade muskelgruppen kring en led. Tejpen kan verka direkt smärtlindrande då huden och bindväven lyfts upp och minskar tryck på smärtreceptorer. Blod och lymf-flöde ökar vilket kan påskynda läkning och minska svullnad. Tejpen kan också var aktiverande och verka stödjande. Tejpen appliceras på ren och torr hud (inge lotion eller olja) och kan sitta i upp till en vecka, och det går bra att duscha och bada med den. Vid första behandlingstillfället beskriv gärna ditt problem i meddelandefältet.

MASSAGE återhämtande

Klassisk massage utförs med olja direkt på huden, muskulaturen bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen i kroppen ökar och spänningar löses upp. Klassisk massage hjälper spända och ömmande muskler att återigen bli smidiga och ökar då rörligheten och välbefinnandet i kroppen. Den minskar smärttillstånd i kroppen och förbättrar även lymfcirkulationen. Klassisk massage är också en bra och skön avkopplingsform som återställer balans och harmoni i kroppen.
Klassisk massage utförs med olja direkt på huden, muskulaturen bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen i kroppen ökar och spänningar löses upp. Klassisk massage hjälper spända och ömmande muskler att återigen bli smidiga och ökar då rörligheten och välbefinnandet i kroppen. Den minskar smärttillstånd i kroppen och förbättrar även lymfcirkulationen. Klassisk massage är också en bra och skön avkopplingsform som återställer balans och harmoni i kroppen.
Klassisk massage utförs med olja direkt på huden, muskulaturen bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen i kroppen ökar och spänningar löses upp. Klassisk massage hjälper spända och ömmande muskler att återigen bli smidiga och ökar då rörligheten och välbefinnandet i kroppen. Den minskar smärttillstånd i kroppen och förbättrar även lymfcirkulationen. Klassisk massage är också en bra och skön avkopplingsform som återställer balans och harmoni i kroppen.
Klassisk massage utförs med olja direkt på huden, muskulaturen bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen i kroppen ökar och spänningar löses upp. Klassisk massage hjälper spända och ömmande muskler att återigen bli smidiga och ökar då rörligheten och välbefinnandet i kroppen. Den minskar smärttillstånd i kroppen och förbättrar även lymfcirkulationen. Klassisk massage är också en bra och skön avkopplingsform som återställer balans och harmoni i kroppen.
Massagen är specialanpassad till den gravida kroppen och sker inkännande efter dina specifika behov. Har magen inte hunnit bli så stor finns möjlighet att tryggt och bekvämt ligga på en gravidmassagekudde när du får din gravidmassage; eller så ligger du på sidan och får stöd av extra kuddar. Gravidmassage löser upp muskelspänningar, ökar din rörlighet och kan verka smärtstillande. Hudens elasticitet stärks, du får förbättrad sömn och kroppsuppfattning. Kan även minska svullnader i kroppen. Gravidmassage kan tas under hela graviditeten och har en lugnande effekt på både dig och din baby.
När du bokar första gången uppge graviditetsvecka.
Önskar du annan längd på behandlingen boka valfri längd klassisk massage -skriv gravid i meddelandefältet.
Massagen är specialanpassad till den gravida kroppen och sker inkännande efter dina specifika behov. Har magen inte hunnit bli så stor finns möjlighet att tryggt och bekvämt ligga på en gravidmassagekudde när du får din gravidmassage; eller så ligger du på sidan och får stöd av extra kuddar. Gravidmassage löser upp muskelspänningar, ökar din rörlighet och kan verka smärtstillande. Hudens elasticitet stärks, du får förbättrad sömn och kroppsuppfattning. Kan även minska svullnader i kroppen. Gravidmassage kan tas under hela graviditeten och har en lugnande effekt på både dig och din baby.
När du bokar första gången uppge graviditetsvecka.
För dig som önskar en mjukare massage med fokus på det taktila. De klassiska greppen blandas med mer flödande och ibland långsamma och omfamnande strykningar.
För dig som önskar en mjukare massage med fokus på det taktila. De klassiska greppen blandas med mer flödande och ibland långsamma och omfamnande strykningar.
Massage kan vara ett effektivt sätt att hjälpa barnet slappna av, släppa oro och stress samt ge förbättrad sömn. Ett barn som idrottar mycket kan få hjälp med muskulära spänningar. Avslappningsmassagen ges med inkänning och mjukhet och massören lyssnar in barnets önskemål och behov. Behandling kan också ges med kläder eller ett lakan på och då används Shiatsu-trycktekniker. Föräldern får gärna sitta med i behandlingsrummet.
Massage kan vara ett effektivt sätt att hjälpa barnet slappna av, släppa oro och stress samt ge förbättrad sömn. Ett barn som idrottar mycket kan få hjälp med muskulära spänningar. Avslappningsmassagen ges med inkänning och mjukhet och massören lyssnar in barnets önskemål och behov. Behandling kan också ges med kläder eller ett lakan på och då används Shiatsu-trycktekniker. Föräldern får gärna sitta med i behandlingsrummet.

MASSAGE balanserande

Ayurvedisk oljemassage med ekologisk sesamolja, växelvis med yogabaserade stretchar. Indisk teknik uppfunnen av Kusum Modak. Underbar holistisk helkroppsmassage med syfte att balansera och förena kropp och sinne. Händer och fötter används i massagen. Då du är passiv i stretcharna når du djupare än du skulle klarat själv. Andningen fördjupas genom massage, töj och tryck för att frigöra skuldror och revben. Behandlingen passar alla och är lämplig vid stress och sömnsvårigheter. Tekniken är fantastisk för dig med stelhet pga av träning eller stillasittande. Du får ökad kroppskännedom och medvetandegör dina gränser. Dina kroppshalvor balanseras och du får djup avslappning som ger chans för läkning och ökad vitalitet.
Ayurvedisk oljemassage med ekologisk sesamolja, växelvis med yogabaserade stretchar. Indisk teknik uppfunnen av Kusum Modak. Underbar holistisk helkroppsmassage med syfte att balansera och förena kropp och sinne. Händer och fötter används i massagen. Då du är passiv i stretcharna når du djupare än du skulle klarat själv. Andningen fördjupas genom massage, töj och tryck för att frigöra skuldror och revben. Behandlingen passar alla och är lämplig vid stress och sömnsvårigheter. Tekniken är fantastisk för dig med stelhet pga av träning eller stillasittande. Du får ökad kroppskännedom och medvetandegör dina gränser. Dina kroppshalvor balanseras och du får djup avslappning som ger chans för läkning och ökad vitalitet.
Traditionell thaimassage är en holistisk stretchbehandling med sitt ursprung i ayurvedan. Thaimassagen hjälper muskulaturen att slappna av, och öppnar även upp kroppen blod-, lymf- och energibanor. Behandlingen ges på en mjuk matta på golvet gör det möjligt för massören att använda sin tyngdkraft och både behandla kraftfullt och mjukt beroende på mottagaren behov. Händer, knän och fötter används som hjälp att på djupet lösa upp energiblockeringar som orsakar spänningar och värk i kroppen. Stretcharna utförs mjukt och inkännande och med respekt för kroppen begränsning; man överstretchar aldrig. Du kan uppleva att du känner din kropp som du aldrig gjort förut; djupt liggande muskulatur nås via stretchen. Efteråt känner du dig underbart mjuk, avslappnad och energipåfylld!
Mottagaren har mjuka kläder på sig under behandlingen (egna eller finns att låna).
Traditionell thaimassage är en holistisk stretchbehandling med sitt ursprung i ayurvedan. Thaimassagen hjälper muskulaturen att slappna av, och öppnar även upp kroppen blod-, lymf- och energibanor. Behandlingen som ges på en mjuk matta på golvet gör det möjligt för massören att använda sin tyngdkraft och både behandla kraftfullt och mjukt beroende på mottagaren behov. Händer, knän och fötter används som hjälp att på djupet lösa upp energiblockeringar som orsakar spänningar och värk i kroppen. Stretcharna utförs mjukt och inkännande och med respekt för kroppen begränsning; man överstretchar aldrig. Du kan uppleva att du känner din kropp som du aldrig gjort förut; djupt liggande muskulatur nås via stretchen. Efteråt känner du dig underbart mjuk, avslappnad och energipåfylld!
Mottagaren har mjuka kläder på sig under behandlingen (egna eller finns att låna).
Chi Nei Tsang är en djupgående behandlingsmetod med sitt ursprung i den kinesiska och taoistiska medicinen. Chi står för energi och Nei Tsang för de inre organen. Så Chi Nei Tsang innebär att föra över, väcka och harmonisera energin i de inre organen så att de kan fungera bättre. Mjuka inkännande tryck och cirkulerande rörelser på buken går över till ett djupare arbete. Chi Nei Tsang kan vara effektiv vid problem som uppblåst mage, spänningar, förstoppning och ländryggsproblem. Många upplever att oro och stress sätter sig i magen och även dessa kan lösas upp med Chi Nei Tsang. Många blir förvånade över hur skönt massage på magen är. och hur djupt avslappnande effekt den har på kroppen och sinnet.
Chi Nei Tsang-behandling kombinerat med extra massage där det finns behov, t.e.x. en stunds nacke /huvud /käke eller ryggmassage.

Chi Nei Tsang är en djupgående behandlingsmetod med sitt ursprung i den kinesiska och taoistiska medicinen. Chi står för energi och Nei Tsang för de inre organen. Så Chi Nei Tsang innebär att föra över, väcka och harmonisera energin i de inre organen så att de kan fungera bättre. Mjuka inkännande tryck och cirkulerande rörelser på buken går över till ett djupare arbete. Chi Nei Tsang kan vara effektiv vid problem som uppblåst mage, spänningar, förstoppning och ländryggsproblem. Många upplever att oro och stress sätter sig i magen och även dessa kan lösas upp med Chi Nei Tsang. Många blir förvånade över hur skönt massage på magen är och hur djupt avslappnande effekt den har på kroppen och sinnet.
Shiatsu
75 min 1.020,00 kr Mer info
Shiatsu är en japansk kroppsterapi som har sina rötter i den traditionella kinesiska medicinen. Shiatsu betyder tumtryck - akupunktur utan nålar. Shiatsu är en behandlingsform som arbetar med med människan som helhet och hennes självläkande förmåga. Under en Shitatsu behandling ges en avslappnande och allmänt stärkande massage. Hela kroppen gås igenom med mjuk stretching och tryck på energibanor och punkter. Blockerad energi frigör vilket leder till skön avspändhet och ny energi. Shiatsu ges på en mjuk matta på golvet och mottagaren har mjuka kläder på sig under behandlingen (egna eller finns att låna).
Shiatsu
105 min 1.320,00 kr Mer info
Shiatsu är en japansk kroppsterapi som har sina rötter i den traditionella kinesiska medicinen. Shiatsu betyder tumtryck - akupunktur utan nålar. Shiatsu är en behandlingsform som arbetar med med människan som helhet och hennes självläkande förmåga. Under en Shitatsu behandling ges en avslappnande och allmänt stärkande massage. Hela kroppen gås igenom med mjuk stretching och tryck på energibanor och punkter. Blockerad energi frigör vilket leder till skön avspändhet och ny energi. Shiatsu ges på en mjuk matta på golvet och mottagaren har mjuka kläder på sig under behandlingen (egna eller finns att låna).
I Shiatsu ligger du tryggt och bekvämt på en mjuk matta på golvet. Du kan b.l.a. ligga på sidan där terapeuten effektivt kan komma åt spänningar i rygg, skuldror och axlar. Shiatsu är en japansk kroppsterapi som har sina rötter i den traditionella kinesiska medicinen. Shiatsu betyder tumtryck - akupunktur utan nålar. Shiatsu är en behandlingsform som arbetar med människan som helhet och hennes självläkande förmåga. Under en Shitatsu behandling ges en avslappnande och allmänt stärkande massage. Hela kroppen gås igenom med mjuk stretching och tryck på energibanor och punkter. Blockerad energi frigör vilket leder till skön avspändhet och ny energi. Mottagaren har mjuka kläder på sig under behandlingen (egna eller finns att låna).
Vid första bokningstillfället, skriv gärna i meddelandefältet vilken vecka du är i
Massage med healing är en kombinationsbehandling med ca 60 min fysisk massage och 20 min healing. Den fysiska massagen är mjuk och inkännande och hjälper dig att landa in i kroppen. Healingen verkar balanserande på fysiska obalanser och har en lugnande effekt på sinnet.
Passar dig som på djupet behöver stressa av, och hitta kontakten inåt.

MASSAGE extra lyx

Underbar helkroppsmassage där du kan välja lite djupare knådningar eller en mjukare variant. Vi använder oss av Doterras essentiella oljor och du får möjlighet att erfara dessa fantastiska oljor av väldoft med terapeutisk effekt.

Våra behandlingar kan också ges som Duo-massage, d.v.s du och din partner /vän kan får massagen i samma rum. (se duo-massage i menyn) Maila oss för bokning av denna variant.
Skön kombo där du först får en mer djupgående nack, huvud och käk-massage, för att avslutas med lyxig Facelift-massage

FACELIFT-MASSAGE:
Vill du föryngra din hud, förhindra och förminska rynkor och åldersfläckar i ansikte -och samtidigt komma i balans och må allmänt bättre?

Naturlig Facelift ansiktsmassage ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Dessutom skänker den djup avslappning genom att skapa balans i energisystemet. Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella österländska tekniker samt ansiktsreflexologi.

Genom olika massagegrepp och pressur ökar blodcirkulationen vilket ger huden en friskare lyster, och förebygger /förbättrar slapp hud och fina linjer. Genom att bearbeta bindväven förbättras det lymfatiska flödet och gifter kan transporteras bort från huden. Metoden skapar balans i hela nervsystemet vilket positivt påverkar den allmänna hälsan.

Behandlingen innehåller rengöring, massage med serum (dekolltage, nacke, skalp och ansikte) och avslutas med ansiktskräm. Ekologiska och milda produkter av Maria Åkerberg.
Underbar helkroppsmassage där du kan välja lite djupare knådningar eller en mjukare variant. Vi använder oss av Doterras essentiella oljor och du får möjlighet att erfara dessa fantastiska oljor av väldoft med terapeutisk effekt. I denna längre massage får du på slutet en extra lång nacke, huvud och ansiktsmassage, eller hos Lottie kan man få en Facelift-massage (se facelift-massagen)

Våra behandlingar kan också ges som Duo-massage, d.v.s du och din partner /vän kan får massagen i samma rum. (se duo-massage i menyn) Maila oss för bokning av denna variant.
Vill du föryngra din hud, förhindra och förminska rynkor och åldersfläckar i ansikte -och samtidigt komma i balans och må allmänt bättre?

Naturlig Facelift ansiktsmassage ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Dessutom skänker den djup avslappning genom att skapa balans i energisystemet. Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella österländska tekniker samt ansiktsreflexologi.

Genom olika massagegrepp och pressur ökar blodcirkulationen vilket ger huden en friskare lyster, och förebygger /förbättrar slapp hud och fina linjer. Genom att bearbeta bindväven förbättras det lymfatiska flödet och gifter kan transporteras bort från huden. Metoden skapar balans i hela nervsystemet vilket positivt påverkar den allmänna hälsan.

Behandlingen innehåller rengöring, massage med serum (dekolltage, nacke, skalp och ansikte) och avslutas med ansiktskräm. Ekologiska och milda produkter av Maria Åkerberg.

Vi erbjuder även behandlingspaket 5 ggn till rabatterat pris 3100 kr
I denna helkroppsmassage blir du härligt knådad med varm ekologisk sesamolja. Eteriska doftoljor fördjupar upplevelsen och som avslut får du en skön huvud- och ansiktsmassage.
I denna längre helkroppsmassage blir du härligt knådad med varm ekologisk sesamolja. Eteriska doftoljor fördjupar upplevelsen och i denna längre behandling får du som avslut en extra lång huvud- och ansiktsmassage, alternativt facelift-massage hos Lottie (se face-lift på menyn)
En lyxig helkroppsmassage med varma lavastenar. Massören masserar med stenarna samt att stenarna placeras på specifika punkter och muskelgrupper. Du får också sköna knådningar med tekniker från den klassiska massagen -mjukt eller kraftfullt beroende på ditt önskemål. Värmen får muskler och nervsystem att effektivt slappna och ett underbart lugn sprider sig i hela kroppen. Massagen är renande, balanserande och ger ny kraft och energi. Perfekt för den frusna kroppen och själen och när du vill ge dig själv en extra boost.
Ges ej vid graviditet.
I denna längre massage får du tid att verkligen absorbera värmen från stenarna och du får ett härligt avslut med huvud och ansiktsmassage.
De mineralrika basaltstenarna värms upp i vattenbad och ger en djup och meditativ känsla när värmen i kombination med sköna knådningar får nervsystemet att slappna av. Om du känner dig uppskruvad och stressad är detta den perfekta behandlingen för att lugna nerver och sinne. Behandlingen är också renande, balanserande och ger ny kraft och energi. Perfekt för den frusna kroppen och själen och när du vill ge dig själv en extra boost.
Ges ej vid graviditet.
Vill du och din partner, barn eller vän, ta emot massage tillsammans i samma rum finns möjlighet att boka Duomassage. Vi bäddar fint i vår vackra yogasal och tänder ljus. För 2 personer erbjuder vi 70 min för 2040 kr, eller 100min för 2640kr. Valfri behandling enligt menyn. Efteråt bjuder vi på en kopp te och frukt som du kan avnjuta ostört en stund i rummet. Vill du duscha lånar vi ut rock och handduk.
För bokning, kontakta oss via Ekerohalsorum@gmail.com eller ring 08 560 300 15 så hjälper vi dig med bokningen!
/Ekerö Hälsorum

Obs, för våra lyxbehandlingar gäller annat pris vid bokning av duomassage.
Vill du och din partner, barn eller vän, ta emot massage tillsammans i samma rum finns möjlighet att boka Duomassage. Vi bäddar fint i vår vackra yogasal och tänder ljus. För 2 personer erbjuder vi 70 min för 1980 kr, eller 100 min för 2580 kr. Valfri behandling enligt menyn. Efteråt bjuder vi på en kopp te och frukt som du kan avnjuta ostört en stund i rummet. Vill du duscha lånar vi ut rock och handduk.
För bokning, kontakta oss via Ekerohalsorum@gmail.com eller ring 08 560 300 15 så hjälper vi dig med bokningen!
/Ekerö Hälsorum

Obs, för våra lyxbehandlingar gäller annat pris vid bokning av duomassage.
Intuitiv och flödande massage med tekniker från klassisk, taktil och österländsk massage. 2 massageterapeuter som samtidigt masserar ger en härligt lyxig och omvårdande känsla. Maila eller ring för bokning.

Behandlingar med Joakim Becker

Känner du dig stressad? Är du lätt uppe i varv och har svårt att slappna av?

Den hjälper ditt undermedvetna att varva ner och även att få bättre fokus. Du känner dig mer alert både på jobbet och hemma. Behandlingen skapar ett lugn som du kan med dig under en längre tid.

Välkommen till Joakim: Hypnos- Reiki- och massageterapeut
Känner du dig stressad? Är du lätt uppe i varv och har svårt att slappna av?

Den hjälper ditt undermedvetna att varva ner och även att få bättre fokus. Du känner dig mer alert både på jobbet och hemma. Behandlingen skapar ett lugn som du kan med dig under en längre tid.

Välkommen till Joakim: Hypnos- Reiki- och massageterapeut
Kroppskalibrering är en unik behandling där vi fokuserar på att återställa kroppens naturliga energiflöden. Vi blandar massagetekniker med healing för att skapa ett optimalt flöde i kroppen där du upplever dig starkare, känner en ökad inre harmoni och kommer i kontakt med din fulla kraft.

Kroppskalibrering handlar om att behandla både de fysiska musklerna och energins väg igenom kroppen. Musklerna ska må bra och vara avslappnade samtidigt som energierna ska flöda obehindrat. Först då får du tillgång till dina obegränsade krafter.

Vi börjar behandlingen med en guidad djupavslappnings meditation innan terapeuten läser av och kaliberar din kropp med en unik kombination av reiki-healing och klassisk massage.

Viktig information: Då behandlingen starta många små processer i kroppen, så är det viktigt att dricka vatten och även ha utrymme till avkoppling närmsta timmarna efter behandlingen.

Välkommen till Joakim: Hypnos- Reiki- och massageterapeut
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Ekerö Hälsorum

Bolagsadress:
Ekerö Wellbeing AB Bryggavägen 131 D
178 51 Ekerö

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Varierande öppettider, ring eller maila gärna innan.
Ca-tider:
Månd-torsd. 10-18
Fredagar 10-16
Lördagar 10.30-14
Söndagar stängt.
Adress
Bryggavägen 131d
178 51 Ekerö
Öppna i Google Maps 🗗