Vad vill du boka?

Är du nöjd med hur du mår i dag? Både fysiskt och psykiskt?
Vet du vad det är du saknar för att kunna må som du vill må?

Behöver du någon som kan förstå och läsa av dig?
Som förstår dig och din situation utifrån vad du har varit med om? 
Som kan ge dig den validering du behöver, som ser dig för den du är och som tillåter dig att känna som du gör och också talar om för dig att på det sätt som du känner är helt rätt här och nu.
Allt för ofta tillåter vi oss inte att känna som vi gör, vi tycker att vi borde känna si och så eller göra si och så utan att ifrågasätta det.

Kanske har du varit med om något som du har svårt att släppa eller så känner du bara att du inte mår bra och inte kan sätta fingret på vad det är.
Kanske behöver du hjälp med att förstå vilken väg du behöver gå och vilka beslut du behöver ta för att känna dig glad, nöjd och tillfreds med dig själv och ditt liv?
Oavsett var du är i livet, vilket problem/utmaning du har framför dig kan jag hjälpa dig till klarhet.
Vare sig det är fysiskt eller känslomässigt/mentalt.

Jag är utbildad Unlimited Body Harmony  och Completion Process terapeut med ca 20 års erfarenhet. Jag har en fantastisk förmåga att läsa av människor, förstå och ställa de rätta frågorna för att du ska komma till insikt vad det är du behöver för att uppnå det som du vill ha ut av ditt liv. 

Unlimited Body Harmony är en hand-på-läggningshealing som är kombinerad med coachning/personlighetsutveckling.
Det är många terapier i en, där man jobbar med både den fysiska, mentala, känslomässiga och spirituella kroppen, allt beroende på vad du vill ha ut av din behandling. Du som känner till Body Harmony och Body Sense kommer att känna igen dig i detta.
Vill du läsa mer om hur det går till så gå in på http://www.medvetetliv.se/information.
Eller följ mig på min facebook sida Consious life-Eleonor Sandström.

Completion Processen av Teal Swan är en process där man tittar på sina känslomässiga reaktioner och tillåter sig att gå in i dem för att i närvaro av dem lösa upp gamla sår. Lite som att hitta igen gamla pusselbitar och lägga tillbaka dem på sin plats.
Läs mer på http://www.medvetetliv.se/completion-process

Completion Processen går också bra att göra via Skype. Där är jag också mer flexibel med tider. Så hör av dig till mig om du vill hitta en tid som passar dig. 


Hjärligt välkomna att höra av er till mig!
//Eleonor Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Ett kostnadsfritt samtal via Skype eller telefon.
Kan endast bokas en gång per person och innan man varit på någon behandling alls.
En prova på behandling i ca 30 min för att få en känsla av vad en behandling innebär.
Jag använder mig både av Completion processen och Unlimited Body harmony.
Kan bara bokas en gång per person.

Completion Processen

En mix mellan Unlimited Body Harmony och Completion Processen. Allt beroende på vad du vill ha och behöver

Unlimited Body Harmony

En mix mellan Unlimited Body Harmony och Completion Processen. Allt beroende på vad du vill ha och behöver

Eleonor Sandström

Min resa började ganska tidigt då jag hade fysiska problem som skolios och eksem som barn. Från början var de min mor som utforskade men så småningom tog jag över.

Jag provade behandlingar som kroppsbalansering, akupunktur, homopati, bachflower essence, akupressur, laserbehandlingar, cranio sacral terapi, frigörande andning och zonterapi. Jag utbildade mig i Kinesiologi, gick kurs i Reiki, Frigörande andning, Body Harmony, Body Sense och utbildade mig till Unlimited Body terapeut samt Completion Process Practitioner (Teal Swan).

Jag har fördjupat mig i Louise L Hays "Du kan hela ditt liv", Brandon Bays "Resan", Michael Newtons "själarnas resa", Sondra Rays böcker och Teal Swans you tube videos.

För ett år sedan gick jag en workshop där jag öppnade kanalen för Prana.

Tack vare denna resa, är jag sedan många år, inte bara fysiskt symptomfri, där min krokiga ryggrad har blivit helt rak och mitt eksem har försvunnit, utan som sidoeffekt av allt detta har jag också blivit en mycket gladare, starkare och tryggare människa i mig själv.

Visa kontaktinformation
Öppettider Måndagar
Adress
Strålgatan 2
112 63 Stockholm
Lilla Essingen
Öppna i Google Maps 🗗