1. Hem
 2. Hälsa Malmö

Essentia hälsa

betyg4.8 Fantastiskt bra(6 betyg)
Föreningsgatan 10A, 211 44, Malmö
Essentia hälsa - frigör din fulla potential! Ta din hälsa och ditt välmående till nästa nivå. Klicka HÄR; för att besöka mig på Instagram. Klicka HÄR; för att besöka mig på Facebook.
18263

Boka tjänst

Coaching

 • Coaching hälsokonsultation
  20 minuter, Kostnadsfri
  Boka
 • Inventering livsstil- & förändring 90 min
  90 minuter, 1 599 krMer info
  Boka
 • Hälsocoaching intensiv 5 x 50 min
  50 minuter, 5 999 krMer info
  Boka
 • Hälsocoaching 12 ggr paket
  50 minuter, 12 999 krMer info
  Boka

Coaching online

 • Coaching hälsokonsultation online
  20 minuter, Kostnadsfri
  Boka
 • Hälsocoaching 12 ggr paket Online
  50 minuter, 12 999 kr
  Boka

utövare

noImage
Charlotte
4.8
(6 betyg)
Hälsocoach & kostrådgivare, socionom

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
6 betyg
Paola F.
till Charlotte
Jag har nu blivit coachad av Charlotte under 4 månaders tid. Jag sökte mig till henne för att jag behövde hjälp med balans och att komma vidare, varenda gång jag försökte skapa förändring i mitt liv så kändes det överväldigande och svår-navigerat. Med Charlottes hjälp har jag kunnat bryta ner helheten till mindre delar, fått en djup förståelse för vad jag verkligen vill, tycker är viktigt här och nu och vart jag är på väg. Svar som hela tiden fanns inom mig men som inte blev tillgängliga förrän jag fick ta emot Charlottes så träffsäkra speglingar och tydliga frågor, men också av att vårt arbete har gjort mig ännu mer tillgänglig för mig själv. Det stora dimmiga överväldigande har blivit litet, möjligt och fått struktur och ramar. Jag som inte alls trodde jag kunde förändra mitt liv, har insett att jag är kapabel, att jag har en oerhört stark intuition och källa till vetskap inom mig, och att jag kan lita på mig själv. Det är så spännande att hur vi med små små steg har kunnat åstadkomma så stora förändringar inom mig och utanför. Hur jag som hela tiden såg mig själv misslyckas med att ta mina steg efter hand, nu kan se att förändring sker i det lilla, i det greppbara, i det kontinuerliga. Charlotte har en så precis förmåga att spegla, se och sammanfatta, visa mig för mig själv där jag inte själv kan se, och peppar mig hela tiden vidare, lyssnar och tror fullhjärtat på mig och min förmåga att ta mig dit jag längtar. Hon är en fantastisk coach och jag rekommenderar henne till alla som vill skapa förändring i sitt liv och leva efter sitt hjärta!

Visa mer

Frank K.
till Charlotte
Ett mycket gott och trevligt bemötande i en mysig lokal mitt i Malmö, och även några möten över telefon då jag var i Stockholm. Jag var en rörig och stressad student, låg alltid efter i skolan och hade sömnproblem, så jag behövde hitta struktur och lugn i min vardag, samt även få mer tid till hobbies och socialt liv. Då kontaktade jag Charlotte och vi kom fram till vad jag behövde för verktyg för att komma dit jag ville, och vad jag behövde förändra hos mig själv. Så mycket handlar om vanor och hur man tänker. Det behövdes väldigt enkla medel och en gnutta inspiration och motivation, detta med suberb feedback och en som är seriös, professionell och genuint intresserad av att följa ens utveckling. Nu känner jag mig lugnare, mer avspänd och harmonisk samt fått bukt med sömnen. Har även hittat nya vänner där jag studerar. Tack Charlotte för dina kloka råd, humor och intresse. /Frank

Visa mer

Lennart
till Charlotte
Tack för hjälpen med stresshantering, slutat med blodtryckshöjande mediciner sedan en månad tillbaka. #Maghälsa

Visa mer

Erna G.
till Charlotte
Jag trodde att jag behövde PT för att komma i form och få motivation, men hjälp av bra kost och verkligen lyssna på min egen kropp har jag idag en sund och hållbar livstil, tack Charlotte för våra samtal och din vägledning till min äkta hälsa. Jag fann något mycket mer värdefullt min känsla för min hälsa. 2 barns mamma i form.

Visa mer

Om företaget

Kort presentation av företaget, dig, utbildningar osv.

Bilder

Detaljer och kontakt
 • 07074993 XXVisa nummer

 • Föreningsgatan 10A, 211 44, Malmö