Firma Fötter

Medlem i Sveriges fotterapeuter
betyg4.8 Fantastiskt bra(23 betyg)
Storgatan 21, 233 31, Svedala
Just nu har jag ingen möjlighet att ta emot nya kunder utan remiss från Region Skåne. Alla bokningsbara tider finns på Bokadirekt Observera att jag INTE är ansluten till BokaDirekts Presentkort, och inte har någon möjlighet att lösa in dessa.

Boka tjänst

Standardtjänster

  • 1.Medicinsk Fotvård50 minuter, 500 kr · Mer info
    Boka
  • Fotvård, Remiss60 minuter, 200 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Helen Ohlsson
(23 betyg)
Fotvårdsspecialist

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
23 betyg
Alltid lika glad när jag går hem med mina fina fötter. Tack Helen!
Bra som förväntat.
Helen är den fotvårdsspecialisten som jag har trivts bäst hos. Hennes behandling är proffsig och resultatet suveränt. Helen är kunnig och jag känner mig trygg med henne.
Förutom en mycket bra fotvård och trivsamma lokaler finns alltid tid och intresse för en trevlig pratstund. Bästa fotvården jag har fått på 30 år.

Om företaget

Helen Ohlsson, Med Fotvårdsspecialist Utbildad hos Axelssons Medicinska institut i Malmö 2005. Medlem och försäkrad i Sveriges fotterapeuter. Med mer än 10 års erfarenhet i branschen kan jag hjälpa dig med olika fotbehandlingar, och rådgivning om egenvård av dina fötter. Fr. o .m 1Januari 2016 kommer jag att jobba på uppdrag av REGION SKÅNE. Då är även du som har fotvård på remiss välkommen. Delbehandlingar kan endast bokas per telefon. Lämna meddelande om jag inte kan svara, så ringer jag tillbaka. Du hittar mig i centrala Svedala, med närhet till både buss och tågstation, med gott om gratis parkering runt om kring.

Bilder