Flygande Draken

betyg4.9 Fantastiskt bra(11 betyg)
Lilla Brogatan 41, 503 35, Borås
Hos Flygande Draken kan du få hjälp vid allmänna hälsoproblem. Här finns också lång erfarenhet av autism och andra neuropsykiatriska funktionshinder. Jag som driver hälsomottagningen heter Sofia Ridaeus och jag jobbar med BICOM Bioresonans och rörelsemetoden HANDLE. Välkommen!

Boka tjänst

Standardtjänster

 • BICOM Bioresonans60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • BICOM Bioresonans Första besöket90 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • HANDLE återbesök60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • HANDLE Första besöket / Kartläggning60 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
11 betyg
Fantastiskt bemötande, professionell och intresserad.
Jag hade dragit på mig en muskelinflammation i underarmen som gjorde att jag knappt kunde använda handen. Sofia hittade rätt på en gång i sin diagnos och efter bara två behandlingar så är mina besvär borta. Jag hade ställt in mig på en rätt utdragen process så jag är förstås otroligt glad och tacksam. Sofia är mycket professionell och man känner sig oerhört väl bemött.
Intresserad och vill hjälpa till det bästa helt suveränt😀
Känns alltid så lätt och bra efter behandlingen! Underbart!

Om företaget

CORONA-åtgärder: Vid BICOM-behandling spritas all utrustning och jag har handskar och munskydd. Du som kund erbjuds ett eget munskydd. I möjligaste mån håller vi 2 m avstånd. Hos Flygande Draken kan du få hjälp vid allmänna hälsoproblem. Här finns också lång erfarenhet av autism och andra neuropsykiatriska funktionshinder. Jag som driver hälsomottagningen heter Sofia Ridaeus och jag jobbar med BICOM Bioresonans och rörelsemetoden HANDLE.

Bilder