Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

~ Kiropraktik nybesök~

Om du aldrig har varit till Gällivare Kiropraktorklinik tidigare så ska du boka ett Nybesök.

Nybesök hos Gällivare Kiropraktorklinik innebär:
-Anamnes, du får berätta om dina besvär och övrig hälsa.
-Undersökning, neurologisk, ortopedisk samt kiropraktisk.
-Behandling,

~ Kiropraktik återbesök~

Uppföljning av behandlingsplan som sattes vid Nybesöket samt återkommande besök.
Medlem i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation

Gällivare Kiropraktorklinik

En kiropraktor är specialiserad på att behandla besvär i rörelseapparaten och nervsystemet. Kiropraktorn använder huvudsakligen händerna i själva behandlingen och en rad andra metoder och tekniker för att återupprätta normal funktion i leder, muskler, bindväv och nervsystem.

Kiropraktik är en metod som utgår från att samspelet mellan nervsystemet och ryggradens leder är av avgörande betydelse för människans hälsa och omfattar bland annat diagnostik, behandling, rehabilitering och förebyggande av besvär i rörelseapparaten och nervsystemet.

Ingela Steén, MSc, DC, Legitimerad Kiropraktor. Ingela slutförde sin Master och Science examen, men inriktning på kiropraktik, vid Anglo-European College of Chiropractic i England -99.
Sin obligatoriska AT-tjänstgöring fullgjorde hon på Huddinge samt Södertälje sjukhus i Stockholm. Inge har efter det arbetat på olika
kiropraktorkliniker, bland annat i Södertälje, Uppsala och Umeå.

Hösten -02 startade hon sin egen klinik i gällivare, vilket gör henne till Sveriges nordligaste legitimerade kiropraktor. Närheten till underbara naturen samt att det är riktig vinter med snö gör att trivselfaktorn är hög. Utöver att vistas ute i naturen så består hennes stora intresse av Ashtangayoga som hon utövar sedan sex år tillbaka.

Att jobba som kiropraktor är ett fantastiskt yrke med stora möjligheter att få hjälpa människor till ett friskare och bättre liv.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Birkarlagatan 12
982 36 Gällivare
Öppna i Google Maps 🗗