Vad vill du boka?

Energimedicin verkar på alla plan; fysiskt, mentalt och andligt. Reiki är en mjuk metod, då universell livsenergi förmedlas till mottagaren och sätter igång stagnerade flöden. De naturliga processerna aktiveras och kroppens immunförsvar förstärks. Under en behandling ingår även samtal/reflektion. 

Reiki är djupt avslappnande, samtidigt som det ger ny energi och hjälper mot allehanda problem, såsom exempelvis stress, oro, värk och nedstämdhet etc. 

Reiki är avdragsgill rehabiliterande friskvård!

Om du inte hittar en tid som passar här, så kontakta mig via mail eller telefon, så hittar vi en tid som passar dig! Välkommen!

Tel: 0730-890722
Mail: reikigbg@gmail.com
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Reiki healing är djupt avslappnande och har hälsosamma effekter både vad gäller det fysiska och mentala planet. Perfekt om du har problem med stress, oro eller värk.

Behandlingen går till på följande vis: Klienten ligger fullt påklädd på en behandlingsbrits medan jag som terapeut håller mina händer antingen en bit från eller direkt på kroppen och förmedlar Universell Livsenergi till klienten. Under en behandling, så ingår även tid för samtal och reflektion.
Med chakra healing skapas harmoni tack vare att chakrasystemet kommer i balans.

Sjukdomar startar först i auran i form av negativ qi eller karma. Alla chakran är kopplade till en körtel i kroppen och vårt hormonsystem och kroppsdelar i dess område kan bli påverkade vid obalans.

En behanding går till på följande vis: Klienten ligger fullt påklädd på en behandlingsbrits. Jag som terapeut håller händerna antingen direkt på kroppen eller en bit ovanför och förmedlar Universell Livsenergi till klienten. Tid för reflektion och samtal & reflektion ingår i behandlingstiden.
Distanshealing är perfekt om man inte har möjlighet att besöka min mottagning, men ändå behöver hjälp att minska stress och värk samt andra problem. Distans healing aktiverar de naturliga läkningsprocesserna samt återställer det fysiska och mentala välbefinnandet.

Under den tid du bokat distanshealing, så bör du ligga ner i t.ex din säng och koppla av. På detta sätt tar du emot healingen på bästa sätt.

Göteborgs Reiki Healing

Jag heter Helena Jirenfelt och är certifierad Reikimaster-terapeut och medlem i Förenade Reikiförbundet.

Reiki är effektiv mot t.ex stress, smärta, oro och nedstämdhet och innebär ofta också personlig utveckling.

Reiki är avdragsgill rehabiliterande friskvård!

Mottagningen hittar du här:
Hälsohuset Terapi & Friskvård
Herkulesgatan 3A, Gårdshuset, 417 01 Göteborg

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppettiderna varierar. Hittar du ingen ledig tid för behandling här på bokadirekt, så kontakta mig via telefon eller mail, så hittar vi en tid som passar dig!

Adress
Herkulesgatan 3A
417 01 Göteborg
Brämaregården
Öppna i Google Maps 🗗