Grön Styrka & Grön Yogi

betyg4.9 Fantastiskt bra(51 betyg)
Lindbergsvägen 134, 432 92, Varberg
Massage Healing Rådgivning Coaching Yoga Qigong Meditation Sounds Retreats Event Föreläsningar Workshops Vandringar Skogsbad Tarmhälsa Ayurveda Livsstil Mindset Clean-eating Hälsa Inspiration Motivation Kunskap INFO KLASSER: VÅRENS INOMHUSKLASSER OCH BEHANDLINGAR INSTÄLLT TILLSVIDARE O B S !!! NUMERA ONLINE via ZOOM klasser varje dag! och UTOMHUSVERKSAMHET I KUNGSÄTER, VARBERG, ÅKULLA utomhusklasser fr.om Maj 2021 (platser under planering) Välj vilka klasser du vill, vart du vill, 5-kort 890:- 10-kort för 1600:- 15-kort 2200:- BOKA DIN PLATS VARJE GÅNG!!!! Ett tillfälle 200:- swishnr. 1231824382 NOTERA: BEHANDLINGAR hålls: Månd-Fred på Grön Styrka, Lindbergsv. 134, 43292 Varberg ÄR NUMERA ej bokningsbara pågrund av rådande situation VECKOKLASSER hålls numera endast ONLINE via ZOOM OBS!!! Betalning av klasser, retreats, föreläsningar, WS sker i samband med bokningstillfället. Klass KORT fås och betalas på plats. Betalning av rådgivningar och behandlingar, PT sker på plats. Full debitering av avbokning sker efter 24h innan bokad tid. TA HAND OM DIG - FÖR DET ÄR DU VÄRD!

Boka tjänst

Yoga & Qigong klasser

 • Utomhus Yoga & Qigong på torp Mossalyckan i Kungsäter75 minuter, 150 kr · Mer info
  Boka
 • Yoga 45 min ONLINE via ZOOM 45 minuter, 80 kr · Mer info
  Boka
 • Sensing YOGA online via ZOOM75 minuter, 80 kr · Mer info
  Boka
 • YoQi - kombinerad klass Yoga & Qigong ONLINE via ZOOM60 minuter, 80 kr · Mer info
  Boka
 • Hatha/Sensing YOGA ONLINE via ZOOM 60 minuter, 80 kr · Mer info
  Boka

Vandring Skogsbad Retreat Event

 • Vandring och Skogsbad i Åkulla Bokskogar ¨ Yoga Qigong Meditation240 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka

Meditationer & Avslappning

 • Meditation/Avslappning 20min GRATIS ONLINE via ZOOM20 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Emma Bothin Svenring
(51 betyg)
Hälsorådgivare Yoga Qigonglärare Massör Föreläsare

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
51 betyg
till Emma Bothin Svenring
Emma är otroligt bra på det hon gör och har en närvaro som når fram genom cyberrymden hem till mitt vardagsrum. Kan varmt rekommendera hennes olika klasser.
till Emma Bothin Svenring
Fin soundhealing i magisk miljö ute på det mysiga torpet! ✨
till Emma Bothin Svenring
Detta var helt magiskt! Jag har gjort yoga i många år och detta var en av de mest speciella tillfälle, kom fram massa känslor! Emma är väldigt speciell <3
till Emma Bothin Svenring
Hej! Tack för klassen i morse! Det var jättebra. Du kändes väldigt nära och nådde fram igenom cyberrymden! Du var närvarande och helt naturlig trots att du inte hade oss i närheten. Det var bra ljudkvalité också. 👍

Om företaget

Emma Bothin Svenring Ayurvedisk Hälsorådgivare/Terapeut Yoga & Qigonglärare Meditations instruktör Föreläsare & Glädjespridare Florist/Kreatör/Inspiratör Grundare till Grön Styrka & Grön Yogi Grön Styrka startades upp av Emma, våren 2016 efter att i flera år varit en hållbar livsstil och numera en självklarhet, som utvecklats genom kunskap och erfarenheter från att ha hjälpt sig själv till bättre hälsa, en fungerande mage och klarare sinne, från att ha levt med inflammation, sjukdom, trötthet och i "dimman". Emma har en stark drivkraft i att vilja förmedla budskapet om hur otroligt mycket vi kan påverka vårt egna välmående och faktiskt vårt liv! En vision och längtan efter att fler människor ska börja göra medvetna val och börja göra de förändringar eller förbättringar som krävs för att förgylla och förhöja sitt liv och sina kroppar med hjälp av allt det magiska som finns att äta för självläkning och förebyggande hälsa men också med hjälp av tankens kraft, meditation, yoga och inställning till möten, situationer och till livet. Kunskapen når hon ut med i rådgivningar, personlig coaching, föreläsningar, klasser, kurser och retreats. 2017 gick Emma qigonglärarutbildning i Stockholm, och den är idag en av pusselbitarna för god hälsa. 2019 tog Grön Yogi form efter en fantastisk yogalärarutbildning i yinyoga, restorative, hathayoga och numera 2020 sensingyoga. Emma vill här ge dig kunskap om hur du kan omforma ditt tänkande kring rörelse och lära dig använda din kropp så som den är ämnad att göra. Med hjälp av yogan, qigong, meditationer, inkännandet och lyssnandet på din egna kropp, lär du dig att komma en liten bit närmare kroppens naturliga BALANS. Tillsammans med vacker musik, ord, medvetenhet och närvaro får du som ny eller erfaren YOGI med dig en upplevelse och känsla på och utanför mattan. Du erbjuds klasser, event och personlig coaching. www.gronyogi.se Sociala medier: @gronstyrka @gronyogi Varmt välkommen!

Bilder