Håkan Friedel

betyg4.8 Fantastiskt bra(39 betyg)
Algatan 1, 134 40, Gustavsberg
Första behandlingen 790kr. Möjlighet till rabatterat pris finns efter förutsättningar. <br> Femkort 5000kr. Ta kontakt med mig på tel 0739796343. I Corona tider skickas den som uppvisar symptom hem direkt.

Boka tjänst

Massage

  • Massage90 minuter, 1 200 kr
    Boka
  • Seitai Konsultation 60 minuter, 900 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Håkan Friedel
(39 betyg)
Massör
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
39 betyg
till Håkan Friedel
Håkan gav inte bara en mycket bra behandling utan han visste också vad min kropp menade med de reaktioner den gav. Jag fick hopp om att kunna läka i mina skador som jag har dragits med länge. Helt otroligt!
till Håkan Friedel
Så duktig, kan starkt rekommendera!
till Håkan Friedel
Alltid så bra hos Håkan. En återfödelse både till kropp och själ. Kan inte bli bättre!
till Håkan Friedel
Behandlingen var både djupgående och subtil. Kroppen balanserades väl av massagen. 🙏🏻

Om företaget

Håkan har jobbat med behandlingar i drygt trettio år. Är utbildad på olika skolor i Tokyo och Berkely. Behandlingen är en kombo av shiatsu, seitai, klassisk massage som har vuxit fram ur erfarenheten från ca tjugotusen behandlingar. Effekten av behandlingen vitaliserar den fysiska kroppen får cirkulationen och energin att vakna till liv, mentala spänningar att släppa. Passar bra som rehab från utmattningssyndrom såväl som för trötta ryggar och whiplash skador. Håkan bodde tre år på ett zentempel i Japan där han lärde sig shiatsu, som zenmästarens närmste lärjunge och har praktiserat meditation i fyrtiofem år. Han är även högt rankad inom den esoteriska Shinnyo buddhismen. Håkan är efter femårs studier och tjugo års praktik medlem i den professionella gruppen på Imoto Seitai Manual Therapy Center i Tokyo. Håkan håller kurser och föreläser på större företag om stresshantering och zenmind. För mer info kolla hemsidan.

Bilder