1. Hem
  2. Hälsa Gustavsberg

Håkan Friedel

betyg4.8 Fantastiskt bra(86 betyg)
Algatan 1, 134 40, Gustavsberg
Första behandlingen 690kr. Möjlighet till rabatterat pris finns efter förutsättningar. Femkort 6000kr. Ta kontakt med mig på tel 0739796343.

Boka tjänst

Massage

  • Massage
    90 minuter, 1 500 kr
  • Seitai Konsultation
    60 minuter, 1 100 krMer info

utövare

noImage
Håkan Friedel
4.8
(86 betyg)
Massör
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
86 betyg
Helen F.
till Håkan Friedel
En massage utöver det vanliga..på ett kraftfullt men samtidigt känsligt sätt,vandrar han igenom din kropp och känner in obalanser som han behandlar. .min varmaste rekommendation

Visa mer

Mattias D.
till Håkan Friedel
Mycket bra, en stund av frid som jag tar med mig.

Visa mer

Marie L.
till Håkan Friedel
Kompetent, lugn och trevlig.

Visa mer

Margareta A.
till Håkan Friedel
Annorlunda och rofylld massage

Visa mer

Om företaget

Håkan har jobbat med behandlingar i drygt trettio år. Är utbildad på olika skolor i Tokyo och Berkely. Behandlingen är en kombo av shiatsu, seitai, klassisk massage som har vuxit fram ur erfarenheten från ca tjugotusen behandlingar. Effekten av behandlingen vitaliserar den fysiska kroppen får cirkulationen och energin att vakna till liv, mentala spänningar att släppa. Passar bra som rehab från utmattningssyndrom såväl som för trötta ryggar och whiplash skador. Håkan bodde tre år på ett zentempel i Japan där han lärde sig shiatsu, som zenmästarens närmste lärjunge och har praktiserat meditation i fyrtiofem år. Han är även högt rankad inom den esoteriska Shinnyo buddhismen. Håkan är efter femårs studier och tjugo års praktik medlem i den professionella gruppen på Imoto Seitai Manual Therapy Center i Tokyo. Håkan håller kurser och föreläser på större företag om stresshantering och zenmind. För mer info kolla hemsidan.

Bilder

Detaljer och kontakt