Vad vill du boka?

Hos oss blir du väl omhändertagen av en hudterapeut som hjälper dig med att skräddarsy din dagliga hudvård med produkter från Exuviance. Vi erbjuder bonuskort vid köp av ordinarie storlek av Exuviance produkter.

Här finner du också välkända hårprodukter från Olaplex, O&M, i.d HAIR, Ellwo, Maria Nila, Grazette of Sweden, Beard Monkey, Gold och Nanolash.

På Hår och Hudateljen arbetar fem auktoriserade hudterapeuter, fem frisörer med gesällbrev, certifierad PhiBrows-terapeut Sofia och legitimerad ssk Susanne som utför behandlingar med bl.a. botox och fillers.

Varmt välkomna!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Hudvård

Brynfärg
30 min 300,00 kr
Brynplock
30 min 170,00 kr
Fransfärg
30 min 300,00 kr
Vår klassiska behandling med Extra Allt!
Lyxig behandling med antiaging effekt. Intensivt lystergivande och återfuktande. Ger huden en nystart.
En avslappnande och lyxig behandling där hudterapeuten arbetar med at exfoliera huden, tillföra fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbundna pigmenteringar. C-vitamin är en kraftfull antioxidant som effektivt minimerar nedbrytningar i huden och hjäper till att återställa hudens spänst
Ingår:
Rengöring, Booster, AHA-peeling, portömning, massage av ansikte och dekolletage, specialmask, c-vitamin ampull, dagkräm, vårdande foundation.
För dig som vill ha en djuprengörande behandling med en avkopplande ansiktsmassage!
Rengörande och stimulerande behandling som återfuktar och skyddar huden.
En grundligt rengörande och cellförnyande behandling med AHA peeling. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen avslutas med en avslappnande massage som stimulerar cirkulationen i huden.
Ingår:
Rengöring, AHA peeling, portömning, brynplock, ansikts- och nackmassage, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation
En behandling för dig som vill lägga fokus på portömning!
Vid acne, oren och/eller fet hud. Minimerar orenheter och överskottstalg och ger en klarare hud. En djuprengörande behandling med en grundlig portömning där hudterapeuten aktiverar huden med ”boosters” som förstärker effekten av AHA peelingen. Behandlingen minskar förekomsten av talg och orenheter samt arbetar på röd ärrvävnad och pigmenteringar.
Ingår:
Rengöring, booster, AHA peeling för acne-hud, portömning, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation.
För våra yngre kunder!
En djuprengörande behandling med fokus på portömning för dig mellan 13 och 18 år.
Ingår:
Rengöring, kemisk peeling, portömning och en avslutande produkt.
Vår klassiska ansiktsbehandling där frans och brynfärg ingår!
Rengörande och stimulerande behandling som återfuktar och skyddar huden.
En rengörande och cellförnyande behandling med AHA peeling. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen avslutas med en avslappnande massage som stimulerar cirkulationen i huden.
Ingår:
Frans- och brynfärg, rengöring, AHA peeling, portömning, brynplock, ansikts- och nackmassage, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation
Tid:
75 min
För dig som vill ha det lilla extra!
Lyxig, avslappnande och cellförnyande behandling med antiaging effekt. Intensivt återfuktande. Ger en nystart till spänd och trött ansiktsmuskulatur.
En lyxig avslappnande behandling med AHA peeling och stimulerande ansikts-, nack-, dekolletage, och handmassage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar en lyxig specialanpassad ansiktsmask som intensivt återfuktar, regenererar och skyddar mot fria radikaler. Sist men inte minst formas dina bryn för att ge ögonen ett lyft.
Ingår:
En lätt, avslappnande ryggmassage, rengöring, AHA peeling, portömning, korrigering av bryn, massage av ansikte, nacke, dekolletage och en specialmask anpassad för din hudtyp, handmassage, varma handdukar, serum, dagkräm, vårdande foundation.

Avancerad Hudvård

Exuviance Radiance Peel är en högeffektiv retinolpeel som exfolierar, förbättrar hudens struktur, klarhet, spänst och hudton. Passar dom flesta hudtyper.
Appliceras på salongen och tvättas av hemma.
En fjällning av huden syns normalt ca 2-4 dagar efter appliceringen och kan hålla i sig ca 2-5 dagar. Fjällningen kan vara olika kraftig hos olika personer.
Behandlingen utförs ej under graviditet eller amning, ej heller på personer som använder orala eller topikala receptbelagda retinoider.
Högeffektiv peeling med ansiktsmassage.

Exuviance Radiance Peel är en högeffektiv retinolpeel som exfolierar, förbättrar hudens struktur, klarhet, spänst och hudton. Passar dom flesta hudtyper.
Appliceras på salongen och tvättas av hemma.
En fjällning av huden syns normalt ca 2-4 dagar efter appliceringen och kan hålla i sig ca 2-5 dagar. Fjällningen kan vara olika kraftig hos olika personer.
Behandlingen utförs ej under graviditet eller amning, ej heller på personer som använder orala eller topikala receptbelagda retinoider.
Här behandlar vi tex bristningar på mage, bröst och lår, acne på rygg .
För dig som söker en effektiv behandling med tydliga resultat!
Dermapen orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av 16 st sterila nålar som går ner i huden , vilket gör att huden vill reparera skadan och börjar producera nytt kollagen och nya kapillärer. Resultatet blir en föryngring och en förbättring av hudens struktur och kondition.
För dig som vill boosta huden lite extra!
En kurbehandling som ger snabba och långverkade resultat. Allra bästa resultat fås i kombination med hudvårdsprodukter från Exuviance.
6-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren passar till alla hudtyper. Vid betalning av 5 behandlingar på en gång bjuder vi på en 6:e behandling!
Ingår:
Rengöring, AHA peeling, serum, dagkräm, vårdande foundation.
För dig som vill boosta huden lite extra med fokus på Anti Age
Den fullständiga antiaging kuren som arbetar på solskadad, matt och livlös hy, fina linjer och rynkor, pigmentförändringar, ojämnheter och förstorade porer
6-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren är en anpassad antiageingbehandling. Vid betalning av 5 behandlingar på en gång bjuder vi på en 6:e behandling!
Ingår:
Rengöring, booster, AHA peeling, specialmask ”guldmask”, ögonmask, dagkräm, vårdande

Fransförlängning

En ögonfransförlängning tar ca 2 timmar första gången, därefter görs en påfyllning av fransarna ungefär var tredje vecka.
Detta kan variera och är beroende på kundens egen växtcykel, vilket normalt är 6-8 veckor.
På ett öga har en person ca. 50-130 fransar beroende på ålder, gener och ursprung.
Vid en fransförlängning på 2 timmar sätter man ca. 70-90 fransar på vardera öga.
Vid påfyllning av fransarna skalar man av och tar bort lösa och utväxta fransar, samt limmar på nya.
Fransarna limmas på en och en och separeras noggrant under arbetets gång så de inte limmar ihop med varandra.
Längd och tjocklek anpassas efter önskemål men även efter kundens egen längd och form.
Fransarna är av syntet och finns i olika böjningar, tjocklekar och längder. Med singelfransar får man ett naturligt slutresultat men detta kan man variera genom att använda fransar med mer volym och annan tjocklek. Limmet som används är utprovat under flera år och är godkänt av kemikalieinspektionen.
Att tänka på innan en ögonfransförlängning:
– Innan en fransförlängning, undvik ögonfransböjare samt permanent fransböjning vilket gör det svårare att fästa fransarna.
– Använd ej feta krämer eller oljebaserad remover på fransarna innan er fransförlängning. Limmet fäster sämre då.
– Tvätta av ev.mascara med tvål och vatten innan ni kommer för en ögonfransförlängning.
– Om du vill färga fransarna innan så gör det innan 24timmar.
– Titta upp att den som utför fransförlängningen har utbildning och certifikat.

Semipermanent kosmetisk pigmentering

Semipermanent kosmetisk pigmentering av ögonbryn. Manuell teknik/stråteknik. Naturtroget resultat som håller i ca 1-3 år. Ett återbesök ingår inom 3 månader!

OBS!
Resultat och hållbarhet beror på hudtyp, hudton, eftervård och om man blöder mycket under behandlingen! En del släpper mycket färg efter första behandlingen och en del nästan inget alls. Vi kan därför aldrig lämna några garantier för hur slutresultatet blir.
Exempelvis:

-Fet, storporig hud: Mindre skarpa streck, något utsuddade.
-Kall hudton: Läkta bryn får lättare en kall ton.
-Kraftig blödning under behandlingen: Ljus, utsuddad och kall ton.
-Att klia/riva på skorpor under de första 5 dagarna kan leda till att färg följer med bort med skorporna.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ:
(För att minska blödningsrisken)

- Inget koffein eller smärtstillande läkemedel får intas samma dag som behandling.
- Ingen alkohol får intas ett dygn innan behandling.
- Omega-3 bör ej intas 1 vecka innan behandling.
- Kunder med blodförtunnande läkemedel bör i samråde med sin läkare göra upphåll med medicinering. Läkarintyg krävs.


Behandling görs ej på gravida, personer med keloida ärr eller med någon form av blodsmitta.

Om du har en gammal tatuering bör du boka konsultation först alternativt maila bilder till info@perfectarch.se.

Microblading (ståteknik) med skuggning. Skuggningen gör att brynen blir fylligare. Passar alla men speciellt om man har mycket lite egna strån, lite oljigare hud eller vill ha ett mer sminkat utseende. Håller i ca 1-3 år. Ett återbesök ingår inom 3 månader!

OBS!
Resultat och hållbarhet beror på hudtyp, hudton, eftervård och om man blöder mycket under behandlingen! En del släpper mycket färg efter första behandlingen och en del nästan inget alls. Vi kan därför aldrig lämna några garantier för hur slutresultatet blir.
Exempelvis:

-Fet, storporig hud: Mindre skarpa streck, något utsuddade.
-Kall hudton: Läkta bryn får lättare en kall ton.
-Kraftig blödning under behandlingen: Ljus, utsuddad och kall ton.
-Att klia/riva på skorpor under de första 5 dagarna kan leda till att färg följer med bort med skorporna.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ:
(För att minska blödningsrisken)

- Inget koffein eller smärtstillande läkemedel får intas samma dag som behandling.
- Ingen alkohol får intas ett dygn innan behandling.
- Omega-3 bör ej intas 1 vecka innan behandling.
- Kunder med blodförtunnande läkemedel bör i samråde med sin läkare göra upphåll med medicinering. Läkarintyg krävs.


Behandling görs ej på gravida, personer med keloida ärr eller med någon form av blodsmitta.

Om du har en gammal tatuering bör du boka konsultation först alternativt maila bilder till info@perfectarch.se.

Kostnadsfri konsultation för semipermanent kosmetisk pigmentering.

- För dig som har några frågor eller funderingar innan du vill boka en tid.

- För dig som har en gammal pigmentering!

OBS! Samtliga behandlingar inleds med en konsultation och behöver inte bokas in separat!
Kostnadsfritt återbesök för ögonbryn. Här kan vi korrigera färg, form eller bara fylla i eventuella luckor i brynen.
ENDAST EN TOUCH-UP INGÅR!


VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ:

- Inget koffein eller smärtstillande läkemedel får intas samma dag som behandling.
- Ingen alkohol får intas ett dygn innan behandling.
- Omega-3 bör ej intas 1 vecka innan behandling.
- Kunder med blodförtunnande läkemedel bör i samråde med sin läkare göra upphåll med medicinering. Läkarintyg krävs.

Detta för att minska blödningsrisken. Kraftig blödning kan påverka resultatet negativt som suddiga strån och grå/kall ton.


OBS!!

Behandling görs ej på gravida, personer med keloida ärr eller med någon form av blodsmitta.

Extra touch-up/återbesök av ögonbryn eller eyeliner. Om du vill fylla i eventuella luckor eller korrigering inom 3 månader efter det senaste besöket.
Touch-up av ögonbryn med microblading inom 1 år efter din senaste behandling. Tänk på att du endast gör en påfyllning om din pigmentering blekts. Om du har mycket pigment kvar rekomenderar vi dig att vänta med påfyllning då det annars kan vara svårt att få en stråeffekt och det blir istället grötigt.

Endast en behandling ingår.
OBS! Detta erbjudande gäller endast dig som gjort din tidigare behandling hos mig!


VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ:

- Inget koffein eller smärtstillande läkemedel får intas samma dag som behandling.
- Ingen alkohol får intas ett dygn innan behandling.
- Omega-3 bör ej intas 1 vecka innan behandling.
- Kunder med blodförtunnande läkemedel bör i samråde med sin läkare göra upphåll med medicinering. Läkarintyg krävs.

Detta för att minska blödningsrisken. Kraftig blödning kan påverka resultatet negativt som suddiga strån och grå/kall ton.


OBS!!

Behandling görs ej på gravida, personer med keloida ärr eller med någon form av blodsmitta.

Touch-up av ögonbryn med microbladingteknik inom 2 år efter din senaste behandling. Tänk på att du endast gör en påfyllning om din pigmentering blekts. Om du har mycket pigment kvar rekomenderar vi dig att vänta med påfyllning då det annars kan vara svårt att få en stråeffekt och det blir istället grötigt.

Endast en behandling ingår.

OBS! Detta erbjudande gäller endast dig som gjort din tidigare behandling hos mig!


VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ:

- Inget koffein eller smärtstillande läkemedel får intas samma dag som behandling.
- Ingen alkohol får intas ett dygn innan behandling.
- Omega-3 bör ej intas 1 vecka innan behandling.
- Kunder med blodförtunnande läkemedel bör i samråde med sin läkare göra upphåll med medicinering. Läkarintyg krävs.

Detta för att minska blödningsrisken. Kraftig blödning kan påverka resultatet negativt som suddiga strån och grå/kall ton.


OBS!!

Behandling görs ej på gravida, personer med keloida ärr eller med någon form av blodsmitta.

Lashlift

Hållbarheten är individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt har ens naturliga fransar en livslängd på 8 veckor. Man byter alltså ut sina egna fransar hela tiden och nya växer ut. Hållbarheten för en fransböjning är därför allt från 6 upp till 12 veckor!
Elleebana lash lift med fransfärg och där vi avslutar behandlingen med att applicera Lash Dose, en keratinstimulerande behandling som boostar dina fransrötter, förbygger skada och förlänger hållbarheten på fransfärgen.
Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt har ens naturliga fransar en livslängd på 8 veckor. Man byter alltså ut sina egna fransar hela tiden och nya växer ut. Hållbarheten för en fransböjning är därför allt från 6 upp till 12 veckor!
Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt har ens naturliga fransar en livslängd på 8 veckor. Man byter alltså ut sina egna fransar hela tiden och nya växer ut. Hållbarheten för en fransböjning är därför allt från 6 upp till 12 veckor!

Plasmapenna - PhiLings

Vänligen boka konsultation innan du bokar behandling.

En serie små prickar görs med hjälp av en plasmapenna och läggs i anslutning till linjer på huden på t. ex. hängande ögonlock eller kråksparkar, vilket resulterar i en sammandragning av hudens fibrer. Detta ger ögonlocken ett visst lyft och en åtstramning kråksparkar. Tekniken kan även användas för åtstramning av rökrynkor på överläppen.

En behandling är oftast tillräckligt för att uppnå önskat resultat. Efter en månad bokas en check-up där vi bestämmer om ytterligare en behandling är nödvändig. Detta ingår isåfall i priset!

Effekten förväntas sitta kvar i minst nio månader upp till flera år, i vissa fall permanent.

Efter behandling på ögonlock kommer de i de flesta fall vara svullna ett par dagar. Små sårskorpor kommer vara kvar på huden i upp till en vecka. Dessa kan täckas med foundation.

Bedövningsalva appliceras innan behandlingen.

Hår/Klippningar

Puts
15 min 270,00 kr Mer info
Puts passar bra för Dig som vill underhålla din korta lugg. Eller ansa runt öronen och nacken. Tvätt ingår ej.
Denna behandling passar bra till dig som klipps med maskin eller har ett tunnare, finare hår som har en klippning som bara ska underhållas. Tvätt ingår ej.
Denna klippning passar Dig som vill underhålla din frisyr eller har exempelvis länger från axeln och kortare. Om du exempelvis vet med dig att du har mycket/långt hår som tar längre tid, eller vill göra en stor föränding rekomenderar vi att boka behandlingen 'Klippning Extra'.
Denna klippningen passar bra på Dig som vill göra en stor förändring, har mycket hår eller har en mer komplicerad teknisk klippning
Klippning barn upp till 8 år

Hår/Färgningar

Max 6 veckor sen sista färgningen.
Färgning hela håret för Dig som har hår kort hår över öronen
Färgning för Dig som har längder nedanför öra till axel
Färgning för Dig med längder från axel och längre

Hår Övriga Behandlingar

Olaplex
60 min 750,00 kr

Hår/ Paket - klippning & färg

Denna behandling passar dig som vill underhålla din klippning samt investera i din kvalité med olaplex
Klippning och bottenfärg för Dig som senast färgade Din botten för 6 veckor sen.
Klippning och färgning för Dig som har kort hår ovanför öronen

Hår/ Paket - klippning & permanent

Hairtalk

I detta möte diskuteras förutsättningar, förväntningar och färgmatchning inför en förlängning/förtjockning. Passar också dig som skulle vilja veta mer om Hairtalk
En omsättning på dina hairtalk fästen. Tvätt ingår ej.
Omsättning och schamponering av dina hairtalkfästen.

IPL / Laser

I den här behandlingen ingår ett valfritt område värde 1000kr
Pemanent Hårborttagning
Permanent Hårborttagning
Permanent Hårborttagning
Permanent hårborttagning
Permanent Hårborttagning
Permanent Hårborttagning
Permanent Hårborttagning
Permanent Hårborttagning
Permanent Hårborttagning
Permanent Hårborttagning
IPL M22
40 min 2.500,00 kr Mer info
IPL ansikte, hals och dekoltage
IPL M22
30 min 1.900,00 kr

Massage

Injektionsbehandling

Botox
45 min 2.500,00 kr Mer info
Ett område 2500:- därefter + 500:-/omr

Obs!
Gäller inte masseter, platysmaband eller hyperhidros axiller
PROFHILO
60 min 3.500,00 kr
ansikte + hals

Plasmapenna

Fibrom (skin tags eller hudflikar) förekommer på ögonlocken eller på andra delar av kroppen och består av bindvävsceller och kollagen. De är helt ofarliga.
De avlägsnas lätt med en plasmapenna och efter behandlingen kan det bildas en liten sårskorpa. Bedövningkräm appliceras innan behandling.

Oftast räcker det med en behandling men ibland kan en kompletterande behandling behövas.

Hår & Hudateljen i Kalmar

Vi på Hår & Hudateljen tar hand om hela dig genom att erbjuda bl.a. Hudvård, hårvård, hårborttagning med laser, fransförlängning, massage, kosmetisk pigmentering m.m.

Vi är experter på klassiska ansiktsbehandlingar, kemiska peelingar och avancerad hudvård med apparatur från NBE-1000 och IPL M22.
Vi arbetar med resultatinriktade hudvårdsprodukter från Exuviance.

Hos oss finns fem välutbildade frisörer med gesällbrev. De arbetar med välkända märken som Olaplex, O&M, Grazette of Sweden, Ellwo, Maria Nila, Gold, i.d hair och ghd. Här finns även tre certifierade fransstylister och fem auktoriserade SHR godkända hudterapeuter.
Här arbetar även certifierad PhiBrows artist Sofia Marholeva som utför kosmetisk pigmentering. samt leg ssk Susanne som utför behandlingar med fillers, botox och celluform.

För oss är det viktigt att hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna. Vi går regelbundet på kurser för att utvecklas och bli ännu bättre.

Vi finns här för att göra din salongsupplevelse till den bästa!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-Torsdag: 10-18
Fredag: 10-17
Lördag: 10-15
Söndag: STÄNGT
(helgdagar och lördagar kan avvikande öppetider förekomma)
Adress
Fiskaregatan 27
392 48 Kalmar
Kvarnholmen
Öppna i Google Maps 🗗