Vad vill du boka?

Välkommen! Här kan du boka tid för utprovning av formgjutna hörselskydd. 

Vid besöket få du information om vilken modell och dämpning som är lämpligast för dig utifrån dina behov. Därefter tar vi avtryck av dina hörselgångar. Efter att avtrycken är gjorda, skickas de iväg för att tillverkas till individuella hörselskydd vilket tar ungefär 3-4 veckor. När dina formgjutna hörselskydd är tillverkade få du komma tillbaka på ett återbesök där vi säkerställer att de sitter korrekt på plats, samt går igenom skötsel och hantering. Du kan även att få hörselskydden levererade till din hemadress om du föredrar det. 

Betalning sker när du fått dina hörselskydd. Du kan välja att betala med kort eller mot faktura. 

För bokning av hörseltest eller utprovning av arbetstekniska hjälpmedel, vänligen kontakta oss via telefon på 0793-369627.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Hörselskydd

Vid besöket får du konsultation kring vilken modell och dämpning som vore lämpligast för dig utifrån dina behov. Därefter gör vi en avgjutning av dina hörselgångar. Efter att avgjutningen är gjord, skickas dina avtryck iväg för att tillverkas till individuella hörselskydd vilket tar ca 3-4 veckor.

När dina hörselskydd är tillverkade får du komma tillbaka på ett återbesök där vi säkerställer att de sitter korrekt på plats, samt går skötsel och hantering. Du kan även få hörselskydden levererade till din hemadress om du föredrar det.

Inför besöket är det viktigt att tänka på att dina hörselgångar ska vara rena från vax annars kan vi inte garantera att det går att göra en avgjutning.

Betalning sker när du fått dina hörselskydd. Du kan välja att betala med kort eller faktura. Priset varierar beroende på val av modell. För att se exakta priser, vänligen besök vår hemsida www.horselskyddarna.se.

Hörseltest

Vid besöket får du din hörsel undersökt av en av våra leg. audionomer. Efter att hörseltestet är gjort går vi igenom resultatet med dig och ger konsultation kring ev åtgärder.

Hörselskyddarna

Hörselskyddarna säljer formgjutna hörselskydd, utför hörseltest samt provar ut arbetstekniska hjälpmedel till hörapparater. Företaget drivs av två legitimerade audionomer med flera års erfarenhet av diagnostisering och rehabilitering av hörselskador. Hörselskyddarna är belägna i Göteborg men arbetar rikstäckande och levererar till såväl privatpersoner som företag

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Kungsgatan 28
411 19 Göteborg
Centrum
Öppna i Google Maps 🗗