1. Hem
 2. Utbildning Eskilstuna

Happy Blue

betyg4.7 Fantastiskt bra(6 betyg)
Snöbärsvägen 4, 63348, Eskilstuna
Varmt välkommen till Happy Blue! Du har kommit helt rätt om du vill må ännu bättre eller sluta må dåligt, kanske hitta det som skapar mening i just ditt liv. På Happy Blue är vi intresserade av att bidra till en hållbarare värld genom att få människor att må bättre genom att stärka sitt självledarskap och skapa sin egen framtid. Några av oss kan du träffa på plats i Eskilstuna, vi sitter i samma lokaler som Life Care på Snöbärsvägen 4. Du kan alltid boka alla digitalt, när du bokar ett digitalt samtal skickar vi en Teams-länk till din mejl som du går in på när det är dags för ditt samtal. Om du vill prata med någon innan du bokar eller träffas live, ring oss på 08-325009 eller mejla på info@happyblue.se. Välkommen.
21940

Boka tjänst

Coachning

 • Samtal på distans
  50 minuter, 500-800 krMer info
  Boka
 • Samtalspaket 5 Sessioner
  300 minuter, 3 500 krMer info
  Boka
 • Målpaketet
  400 minuter, 4 800 krMer info
  Boka
 • Samtal på plats i Eskilstuna
  50 minuter, 500-800 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Daniel
4.8
(5 betyg)
Coach
qliro
Jag heter Daniel, är certifierad coach och validerat nyfiken medmänniska.​ Vi är alla unika och har därför olika saker som vi behöver förstå och utveckla hos oss själva för att må bra eller kunna må ännu bättre.​ Vi sitter själva på lösningen till vårat mående, vi måste bara våga utmana våra rädslor och gräva i det, ju öppnare vi är att ta emot hjälp och lyfta fram det jobbiga, desto snabbare kan vi få må bättre.​ Den största lärdomen jag har med mig från min egna pågående utvecklingsresa är att göra det som funkar, om det inte funkar, gör något annat.​ Allas resor ser olika ut, hur din resa sett ut så här långt, och om du är redo för en förändring vet du bäst själv.​ Det är inte alltid enkelt att utvecklas, men så värt det.​
noImage
SusannaCoach
qliro
Susanna har i många år arbetat med psykisk hälsa för barn och ungdomar. Hon brinner för att skapa tillfällen och sammanhang där relationer får utvecklas och stärkas. Där självkänslan får växa, personligheten får blomma ut och navigeringen genom den sociala djungeln blir lite lättare. Hon har arbetat med flera instanser i samhället som bland annat skola, influensers, socialtjänsten och egenföretagare. Hon är certifierad coach, föräldrautbildare, socialpedagog, utbildad inom krishantering samt hur kost och fysisk aktivitet kan fungera som medicin. Hon är nu även mentor till en ungdom via mentor Sverige (som Drottning Silvia skapat). Att arbeta med psykisk hälsa har alltid varit ett kall i hennes liv. Det är anledningen till att hon sökt sig till olika utbildningar som kan hjälpa på olika vis, börjat forska på konflikthantering och skrivit en artikel i ämnet.
noImage
Lina (Elev)Coach
qliro
Med över två decenniers erfarenhet inom vården och hemtjänsten, har mitt hjärta alltid legat i att hjälpa och coacha människor. Nu, under min spännande resa i personlig utveckling, ser jag fram emot att erbjuda dig den vägledning och stöd du behöver för att blomstra och växa.
noImage
SandraCoach
qliro
Jag är utbildad livscoach och utöver det jobbar jag med projektledning, process- och förbättringsarbete. Det kommer till användning i mina coachingsamtal där fokuset också är att jobba mot ett mål, hitta fungerande rutiner och att förbättra det som inte fungerar som önskat för att nå resultat. Jag har själv tagit hjälp av coacher, så jag vet hur värdefullt det kan vara att ha support längs vägen. Jag balanserar lyssnandet med att utmana dina tankemönster och beteenden, alltid med ditt bästa i fokus.
noImage
SofieCoach
qliro

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
6 betyg
Monica R.
till Lina (Elev)
Väldigt förstående och lyssnade ,kände mig glad när jag gick därifrån,

Visa mer

Fredrik A.
till Daniel
Fick verkligen bra coachning i mitt försök att sluta sluta med snusandet. Jag kom på rätt spår direkt, och nu har jag hållit upp i tre månader. Tack. //Fredrik

Visa mer

Patrik R.
till Daniel
Det kändes väldigt bra, jag fick med mig nya insikter och lärde mig mer om mig själv!

Visa mer

Robin M.
till Daniel
Jag tycker det var fascinerande med hur effektiva teknikerna var. Jag kände mig otroligt lättad efteråt och jag fick med mig några bra knep för mig personligen. Förstår mig endel bättre efter sessionen

Visa mer

Om företaget

Personlig utveckling på dina villkor. Vare sig du känner att du sitter fast, vill bryta en ovana, har en önskan om att göra något mer eller bara är nyfiken på din egen utveckling. Vi finns här för dig, bara genom att välja ett samtal skapar du nya förutsättningar för dig att lyckas.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppnar snart
  • Mån08:00 - 16:00
  • Tis08:00 - 20:00
  • Ons08:00 - 20:00
  • Tor08:00 - 20:00
  • Fre08:00 - 16:00
  • LörStängd
  • SönStängd
  • Öppettider (Övrig information)
  • Passar inte tiderna, hör av er så hittar vi en tid som passar.
 • 083250 XXVisa nummer

 • Snöbärsvägen 4, 63348, Eskilstuna