Vad vill du boka?

Hillbo hälsan är till för alla som behöver hitta balans i sitt liv. Lena Lindblom heter jag som grundat Hillbohälsan. Mitt syfte är att skapa en plats för helande i alla former för var människas unika behov. Jag brinner för naturen och allt vad vår vackra jord kan ge oss och vad jag kan ge tillbaka. Jag är certifierat medium via Mia Ottosson. Utbildad Multi dimensionell terapeut via Ann-Charlotte Löfdahl. Lärarutbildad via Simone Key
Har många andra utbildningar under mina 23 år som utvecklande alternativ behandlings terapeut, healer och medium 🙏
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Jag har utbildat mig på Årsta holmar med Siv Ardebys teknik.
jag utför helkropps, fot hand eller rygg.
Denna taktila beröring stimulerar lugn och ro systemet och är bra mot alla stress relaterade tillstånd. hjälper matsmältningssystemet, lindrar värk, och stärker kroppsuppfattningen.
MDT
45 min 500,00 kr Mer info
Kinesisk medicin med bl.a. akupressur teknik.
Healingenergin är en andlig energi och totalt villkorslös kärlek som kommer från universum. Healern är en kanal för denna energi. Alla tillstånd kan behandlas såsom själsliga, mentala, emotionella eller fysiska. Andlig healing är ett komplement till traditionell medicin och aldrig istället för den.
Jag och en kollega kommer hem till dig och 8-12 vänner. Har 1 timmes seans och sen får alla 15-20 minuters sittningar. Gratis för värdinnan som bjuder in och håller med fika
Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och trosuppfattningar vi har eller har haft om någonting. Det kan till exempel handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp och sexualitet.
När dina Bars berörs hjälper det dig att släppa de mönster som hindrar dig från att välja det som verkligen berikar ditt liv. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet.
Jag utför hemseans i ditt hem där du bjuder hem ca 10st vänner, jag kommer att ta kontakt med andevärlden, bevisa livet efter döden och gör det med respekt och kärlek till mottagaren, samt lämna budskap.
De kommer att med både humor och allvar ge oss en insikt om att våra nära och kära fortfarande är en del av vår vardag.
Resekostnad tillkommer. Värdinnan betalar ej.
Välj mellan:
Bevisföring av nära och kära som ger budskap
Avläsning av din aura –vad har hänt, vad som pågår och förutsättningar för framtiden.
Andligvägledning – hur ser din andliga bana ut? Nästa steg?
eller mix
huskoll
120 min 800,00 kr Mer info
jag kommer hem till dig och känner av energierna som finns. ger dig information och hjälper till att få ditt hem lugnt och utan behöriga energier. priset är utan milersättning bokning sker via mail eller telefon.

Hillbo Hälsan/Lena Lindblom

Hillbo hälsan är beläget ca 4,5 km utanför Ludvika vid sjön övre Hillen. Företaget är till för alla som behöver hitta balans i sitt liv. Lena Lindblom heter jag som grundat Hillbohälsan. Mitt syfte är att skapa en plats för helande i alla former för var människas unika behov. Jag brinner för naturen och allt vad vår vackra jord kan ge oss och vad jag kan ge tillbaka.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Varierande. Ta kontakt med mig om ni vill boka seans och energi känning i hemmet
Adress
Hillbovägen 76
771 90 Ludvika
Ludvika Ö
Öppna i Google Maps 🗗