1. Hem
 2. Annan Eskilstuna

Holistic Mind Eskilstuna

betyg4.6 Fantastiskt bra(66 betyg)
Eskilsgatan 45, 633 56, Eskilstuna
Välkommen att boka ditt pass hos oss. Vi lägger löpande ut nya tider. Hos oss hittar du olika typer av yoga, meditation, massage, coaching, kostrådgivning och träning. En plats där hela du kan få läkning - inifrån och ut. Vi ser till hela dig. Vår källarlokal är en ljus och inbjudande plats för både gruppträningar och en plats för enskilda behandlingar och samtal. Ingången är via trappen utomhus på husets sida. Tveka inte att höra av dig vid funderingar eller frågor. Vem håller i vilka pass? Lina: Personlig träning, Kostrådgivning, Mobility strength Tina: Harmony slow flow yoga, Energy strong flow yoga Eva: Yin-Yoga, Qigong, Minfulnessyoga Veronica: Livscoaching, Taktik/tantrisk massage, Healingmassage, Reiki-healing, Yin/restorative-yoga, Vinyasa-yoga Lotta: MediYoga och MediYoga Individuell handledning Jenny: Restorative yoga, Kristallhealing, Reiki-healing

Boka tjänst

Healing

 • Reiki-healing Veronica
  60 minuter, 800 krMer info
 • Reiki-healing Jenny
  60 minuter, 800 krMer info
 • Kristallhealing
  60 minuter, 800 krMer info

Massage

 • Healingmassage
  60 minuter, 800 krMer info
 • Taktil/tantrisk massage
  60 minuter, 800 krMer info

Träning

 • Qigong
  60 minuter, 160 kr
 • Mobility soft
  60 minuter, 160 krMer info

Coaching

 • Livs-coaching
  60 minuter, 800 krMer info

Yoga

 • Vinyasa-yoga
  60 minuter, 160 krMer info
 • MediYoga - Individuell handledning
  60 minuter, 500 krMer info
 • Restorative yoga
  90 minuter, 160 krMer info
 • Yin/Restorative yoga
  60 minuter, 160 krMer info
 • Mindfulnessyoga
  75 minuter, 160 krMer info
 • Yinyoga
  75 minuter, 160 krMer info
 • Harmony slow flow yoga
  75 minuter, 160 krMer info
 • Energy strong flow yoga
  60 minuter, 160 krMer info
 • MediYoga
  90 minuter, 160 krMer info

Personal

noImage
Lotta Fröjdfeldt
4.3
(29 betyg)
Yogainstruktör
Certifikat
Jag har lett klasser i yoga sedan 2017. Nu håller jag främst klasser i MediYoga, samt handleder detta individuellt. MediYoga är en mycket mjuk och inkännande yogaform som tagits fram just för att kunna erbjudas evidens-baserat inom vården. Att vara instruktör i MediYoga kräver en diplomerande utbildning som jag gick våren 2021. Vill du kontakta mig direkt finns jag på mailadress: lotta@frojdfeldt.com, eller telefon 0704-96 56 40.
noImage
Eva Carlsson
4.6
(15 betyg)
Yogainstruktör
Att arbeta förebyggande, med hälsa och friskvård, har alltid legat mig varmt om hjärtat. genom att öka kunskapen om sig själv, hur kroppen och det mentala fungerar, så ökar möjligheterna till att må bättre och välja sanning i livet. Det är genom träning, både fysiskt och mentalt, som du stärker dig själv och kan leda dig själv i rätt riktning.
noImage
Jenny LarssonReiki-healer & Yogainstruktör
noImage
Veronica Lundman
4.8
(9 betyg)
Yogainstruktör, Reiki-Healer, Coach & Massör
qliro
Min passion i livet är att få människor att växa och må bättre och på det sättet sprida ringar på vattnet. Behöver du hjälp att sänka stressen i din vardag? Vare sig du använder yoga, healing, massage eller coaching som stresshanteringsverktyg så finns jag där att guida dig kärleksfullt igenom processen. Det är också väldigt kraftfullt att få med både kropp och knopp och själ - ett holistiskt perspektiv - där du genom coachingsamtal belyser din inre kritiker och trauman, där du via massagen eller healingen får med kroppen och själen och via yogan både får med den mentala träningen och den fysiska. Vid frågor och funderingar så tveka inte att höra av dig till mig på 0702288266 eller veronica.lundman@gmail.com
noImage
Tina Lindell
4.8
(13 betyg)
Yogainstruktör
Jag började min yogaresa i Hatayoga, men utövar tekniker som Ashtanga-yoga, yinyoga och Global Yoga. Jag är utbildad 200 timmar i Global Yoga sedan sommaren 2021 och startade därefter Yoga by Tina.
noImage
Lina GrothPersonlig tränare & kostrådgivare
Jag har över 10 års erfarenhet av träning som instruktör och utbildad PT samt kostrådgivare. Har de senaste åren arbetat med att coacha klienter till hållbar livsstil som håller livet ut. Allt handlar inte om plus och minus utan andra delar i livspusslet behöver finnas med- där är jag din hjälp att guida dig till att få ihop alla bitar!

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
66 betyg
Joacim O.
till Tina Lindell
Väldigt roligt och behövligt för alla, lätt att hänga med och bra stämning överlag. Kommer definitivt gå på fler pass!

Visa mer

Ralf K.
till Eva Carlsson
Fantastiskt bra!

Visa mer

Stefan K.
till Eva Carlsson
Det är en skön känsla när man känner hur kroppen mjuknar. Eva är 👍👍👍👍👍

Visa mer

Freja A.
till Veronica Lundman
Kände mig mycket lugn och harmonisk efteråt 🧘‍♀️.

Visa mer

Om företaget

Holism (eng., av grekiska ho'los ’hel’, ’fullständig’), åsikt enligt vilken helheten är något mer än summan av. Holistic Mind är helt enkelt ett välmående centrum där vi har en holistiskt synsätt på dig som en komplett människa. Här kan vi erbjuda tjänster som tar hänsyn till både kroppen, sinnet och själen. Varmt välkommen. Vem håller i vilka pass? Lina: Personlig träning, Kostrådgivning, Mobility strength Tina: Harmony slow flow yoga, Energy strong flow yoga Eva: Yin-Yoga, Qigong, Minfulnessyoga Veronica: Livscoaching, Taktik/tantrisk massage, Healingmassage, Reiki-healing, Yin/restorative-yoga, Vinyasa-yoga Lotta: MediYoga och MediYoga individuell handledning Jenny: Restorative yoga, Kristallhealing, Reiki-healing

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Detaljer och kontakt