Vad vill du boka?

Jag utför även delbehandlingar.
Vänligen kontakta mig för tidsbokning på tel: 073-9090395

Ring mig gärna ifall du inte hittar någon tid
som passar dig.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Fotvård

löser upp spänningar i fot och underben med massage. Bra för dig som har stela fotleder och tår och får lätt kramp och sendrag.
Behandlingen börjar med ett skönt fotbad. Sedan börjar jag med ett skönt fotbad och en enkel undersökning. Naglar rensas, klipps och slipas. Undersidan av foten filas och jag avlägsnar förhårdnader, hälsprickor, liktorn, vårtor, nageltrång, mm. Behandlingen avslutas alltid med en fotmassage. Medicinsk fotvård kan du boka för alla dina slags fotproblem.
Behandlingen börjar med ett skönt fotbad, därefter rensas, klipps och slipas naglarna. ( fräses ner vid behov) Förhårdnader, liktornar och vårtor avlägsnas avslutas med filning och en skön fot- underbensmassage.
Medicinsk fotvård får du inte använda din friskvårdspeng till utan då bokar du denna behandling där jag börjar med ett skönt fotbad och en konsultation. - Hur mår dina fötter? Du får tips och råd om hur du kan ta hand om dina fötter på bästa sätt. Naglar rensas, klipps och slipas. Dina fötter filas lätt och behandlas efter hur dina fötter ser ut. Avslutas med en skön fotmassage.Fotvård som friskvård är momsbelagd med 25% moms.

Behandlingen börjar med ett skönt fotbad, sedan fortsätter jag att formning av naglar och rensning av nagelband, avlägsnande av förhårdnader, filning samt lackning av naglar. Behandlingen avslutar med en kortare massage.
Vid tex, kartnaglar (tjocka naglar), svampnaglar och nagelproblem kan man behöva slipa ner nageln ofta utan att komma på en hel fotvård.
Klipper och sliper naglarna, jämnar till nagelbanden.
Liktornen ( förhårdnaden ) skärs ner med skalpell eller borras ur.
Nageltrångsbehandlingen sker utan bedövning. Alla nageltrång är olika - det som jag oftast gör är klippning i falsen, rensning av hård hud i falsen , rengörning och omläggning. Kan behövas flera behandlingar för att bli helt bra.
Borttagning av vårtor kan behandlas på flera sätt. Jag använder en enkel, smärtfri och effektiv klinikbehandling "Verrutop". Återbesök 350 kr, Vårtor kan vara envisa och det kan behövas många behandlingar. Det krävs tålamod och ibland hemmavård, men...VÅRTOR kan alltid behandlas och jag rekommenderar att alltid göra det. Varför skall vårtor behandlas? Smittorisken och att dom i längden kan göra ont och ju längre tid man har dom ju svårare att få bort dom. Fila aldrig på en vårta.

Tjänster

Lunch
30 min 0,00 kr
Möte
1 min 0,00 kr
Medlem i Sveriges fotterapeuter

Hultmarks Fotvård

Hej, det är jag Agneta Hultmark Stålberg, auktoriserad fotterapeut, som är verksamhetsansvarig för Hultmarks fotvård.
Här kan Du läsa mer om mig och min professionella bakgrund.

Min professionella bakgrund
Som auktoriserad fotterapeut har jag över 30 års erfarenhet inom medicinsk fotvård.
Jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter.

Anställd i Stockholms stad
Under perioden augusti 1985 till sista september 1987 var jag anställd som medicinsk fotterapeut i Stockholms stad.

I egen regi
Alltsedan den 1 oktober 1987 har jag drivit egen firma som medicinsk auktoriserad fotterapeut.

Medicinsk bakgrund
Har jobbat 10 år som undersköterska på Danderyds sjukhus.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-torsdag kl 09.00-17.00
Övriga tider efter överenskommelse.

Adress
Oxenstiernsgatan 37
115 27 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗