Vad vill du boka?

Jag utför även delbehandlingar.
Vänligen kontakta mig för tidsbokning på tel: 073-9090395

Ring mig gärna ifall du inte hittar någon tid
som passar dig.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Fotvård

Behandlingen börjar med ett skönt fotbad. Sedan börjar jag med ett skönt fotbad och en enkel undersökning. Naglar rensas, klipps och slipas. Undersidan av foten filas och jag avlägsnar förhårdnader, hälsprickor, liktorn, vårtor, nageltrång, mm. Behandlingen avslutas alltid med en fotmassage. Medicinsk fotvård kan du boka för alla dina slags fotproblem.
Medicinsk fotvård får du inte använda din friskvårdspeng till utan då bokar du denna behandling där jag börjar med ett skönt fotbad och en konsultation. - Hur mår dina fötter? Du får tips och råd om hur du kan ta hand om dina fötter på bästa sätt. Naglar rensas, klipps och slipas. Dina fötter filas lätt och behandlas efter hur dina fötter ser ut. Avslutas med en skön fotmassage.Fotvård som friskvård är momsbelagd med 25% moms.

Behandlingen börjar med ett skönt fotbad, därefter rensas, klipps och slipas naglarna. ( fräses ner vid behov) Förhårdnader, liktornar och vårtor avlägsnas avslutas med filning och en skön fot- underbensmassage.
Vid tex, kartnaglar (tjocka naglar), svampnaglar och nagelproblem kan man behöva slipa ner nageln ofta utan att komma på en hel fotvård.
Klipper och sliper naglarna, jämnar till nagelbanden.
Liktornen ( förhårdnaden ) skärs ner med skalpell eller borras ur.
Nageltrångsbehandlingen sker utan bedövning. Alla nageltrång är olika - det som jag oftast gör är klippning i falsen, rensning av hård hud i falsen , rengörning och omläggning. Kan behövas flera behandlingar för att bli helt bra.
Borttagning av vårtor kan behandlas på flera sätt. Jag använder en enkel, smärtfri och effektiv klinikbehandling "Verrutop". Återbesök 350 kr, Vårtor kan vara envisa och det kan behövas många behandlingar. Det krävs tålamod och ibland hemmavård, men...VÅRTOR kan alltid behandlas och jag rekommenderar att alltid göra det. Varför skall vårtor behandlas? Smittorisken och att dom i längden kan göra ont och ju längre tid man har dom ju svårare att få bort dom. Fila aldrig på en vårta.
löser upp spänningar i fot och underben med massage. Bra för dig som har stela fotleder och tår och får lätt kramp och sendrag.
Medlem i Sveriges fotterapeuter

Hultmarks Fotvård

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-fredag kl 08.00-20.00
Lördag kl 08.00-15.00


Adress
Oxenstiernsgatan 37
115 27 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗