1. Hem
  2. Annan Stockholm

Ylva Westerholm-Humanus Contio Livscoach/Samtalsterapeut

betyg4.8 Fantastiskt bra(38 betyg)
Norrtullsgatan 15, 113 29, Stockholm
Varmt välkommen att boka tid för dig och ditt inre välmående. Mottagning vid Odenplan. Jag erbjuder en trygg, empatisk och hjälpsam samtalsterapi/coaching och personlig utveckling för dig som privatperson.   Med en 4 årig psykosyntesutbildning och många års klientarbete har jag god erfarenhet av olika själsliga problem och svårigheter.  Ibland känns livet lite tufft och man behöver någon att bolla med, reda ut tankar och komma framåt. Det behöver inte alltid vara så stora problem. Du kanske har det ganska bra, utåt sett. Du är fullt fungerande, har jobb, vänner och familj. Allt ser bra ut på utsidan. Men bakom din fasad lider du kanske av otillräcklighet och förtvivlan. Du är kanske HSP – Högkänslig, då har du en mycket stor nytta av att gå i samtalsterapi Syftet med min terapi är att hjälpa människor till att leva det liv de innerst inne vill leva. Min största styrka är att jag är lösnings-fokuserad och duktigt på att uppmuntra och se vad andra människor är bra på.  Med mig har jag alltid min starka intuition och högkänslighet. Följande områden har jag erfarenhet av och kan hjälpa dig med: -       Oro, ältande -       Nedstämdhet, ångest -       Lindrig depression -       Prestationsångest -       HSP Högkänslighet -       Sviktande självkänsla -       Påverkad av Narcissist -       Stress. utmattning -       Sorg Kika gärna in på min hemsida www.humanuscontio.se för att läsa mer om mig och mitt arbete. Ser fram emot att få träffa dig - Varmt välkommen!
10151

Boka tjänst

Coaching

  • Coaching
    60 minuter, 950 krMer info
    Boka
  • Prova-på-samtal, Coaching
    60 minuter, 475 krMer info
    Boka

Samtalsterapi

  • Prova-på-samtal, Samtalsterapi
    60 minuter, 475 krMer info
    Boka
  • Samtalsterapi
    60 minuter, 950 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Ylva Westerholm
4.8
(38 betyg)
Diplomerad Samtalsterapeut

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
38 betyg
Janina H.
till Ylva Westerholm
Fantastiskt att äntligen träffa en terapeut som ser mig som den jag är och är inriktad exakt på de delar jag behöver hjälp med såsom HSP och GAD.

Visa mer

Ylva Westerholm-Humanus Contio Livscoach/Samtalsterapeut
Tack för de fina orden och förtroendet att få vägleda dig.

Visa mer

Marija Å.
till Ylva Westerholm
Livet känns lättare efter träffen med Ylva.

Visa mer

Kiio B.
till Ylva Westerholm
Fick hjälp i samtal att hitta mina styrkor , att kunna välja bättre sätt när det gäller beteenden . Har varit med om en omfattande inre resa som gagnar mig i situationer, läkt mig inombords . Detta gör att jag känner mig fri !

Visa mer

Ylva Westerholm-Humanus Contio Livscoach/Samtalsterapeut
Kära Kiio, Så underbart tack! Det har varit en ära för mig att få visa vägen en bit in på din fantastiska resa. Jag önskar dig allt gott och all lycka. Ylva

Visa mer

Max S.
till Ylva Westerholm
Har gått till Ylva i över ett år nu och varje gång jag går där ifrån känns det sjukt bra! Man känner verkligen att hon är engagerad, att hon lyssnar och bryr sig. Jag hade lite trubbel med mina tankar och känslor vilket Ylva hjälpte mig att acceptera och hantera. Rekommenderar starkt att gå till Ylva!

Visa mer

Ylva Westerholm-Humanus Contio Livscoach/Samtalsterapeut
Tack snälla Max Det har varit en ära att få följa och guida dig. Varmt lycka till framöver. Vänligen Ylva

Visa mer

Om företaget

Humanus Contio som betyder mänskligt möte - erbjuder individuell samtalsterapi och coaching för personlig utveckling. För dig som som privatperson som vill växa som människa. Varmt välkommen till mig, så gör vi det här tillsammans.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppnar snart
    • Mån08:00 - 20:00
    • Tis08:00 - 20:00
    • Ons08:00 - 20:00
    • Tor08:00 - 20:00
    • Fre08:00 - 20:00
    • Lör08:00 - 20:00
    • Sön08:00 - 20:00
  • 07257755 XXVisa nummer

  • Norrtullsgatan 15, 113 29, Stockholm