Vad vill du boka?

BETALNING SKER PÅ FÖLJANDE SÄTT: 

Swish eller kontant

Swisha gärna innan ditt besök, ex. i väntrummet innan du går in. Detta spar tid och ger mer fokus på din hund under besökstiden. 

Swishnummer: 123 264 29 40

Betalningen märks med din hunds namn i meddelanderutan! 

Kontantfaktura (OBS! kontantfaktura är samma sak som kvitto!) skickas till er via mail.

Kvittot skrivs manuellt från företagets ekonomiansvarig och kommer alltså inte i direktanslutning till swishbetalningen utan först när betalningen registrerats manuellt och besökets diagnos registrerats vilket sker veckovis i samband med besöket. Detta eftersom kvitton behöver innehålla mer detaljerad information då många skickas till försäkringsbolag.OBSERVERA:
Vid betalning med swish räknas betalningen som kontant och skall finnas på vårt konto samma dag som besöket har skett.
Detta enligt skatteverkets regler.

Det bästa är om betalning sker innan besöket, alltså antingen tidigare på dagen eller direkt anslutning till att ni går in till ert besök.
Det spar tid och innebär att ni kan nyttja hela ert besök istället för att lägga tid på betalning under er besökstid. 

Tyvärr kan du inte betala med betal/kreditkort!En bokad tid vill vi att Du är rädd om!

Det är dessvärre oerhört kostsamt med uteblivna, ej avbokade besök, så för att slippa höja patientavgifterna ber vi er observera följande:

- Avbokning skall ske minst 24 timmar innan bokat besök. 

- Avbokning sker via bokadirekt, ni erhåller en bokningsbekräftelse vid bokning där det också framgår hur besöket avbokas. Systemet låser sig 24 timmar före bokad tid vilket gör att man inte kan avboka senare.

- Icke avbokade /för sent avbokade besök debiteras 100 %

- Undantag görs vid uppvisande av veterinär respektive läkarintyg!

Observara alltså att avbokning INTE kan göras via sms/mail!
Orsaken är att det inte går att säkerställa att meddelandet avläses i tid för att avbokning skall ske inom avbokningsbar tidpunkt. 

Om tiderna ej avbokas innebär det att er bokning ligger kvar i systemet och ingen annan kan boka/utnyttja tiden.
Det är ofta många som vill komma och kanske har fått boka en tid längre fram på grund av att det är fullbokat.  Genom att uppehålla en tid i tidboken förhindras möjligheten för dessa patienter att komma in tidigare. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Konsultation - Leg. sjukgymnast

Vid kortare kontroller/avstämningar kan du välja att boka ett kort återbesök.

Det kan också vara så att det dykt upp fler frågor och funderingar efter du kommit hem och att du önskar komma tillbaks, men inte behöver så mycket tid.

Observera dock att detta är en mycket kort konsultation och att det inte finns tid för omfattande frågor och genomgångar!

Vi vill ogärna skapa förseningar och det är alltid bättre att boka en 30 minuters tid om du känner dig osäker.
En 30 minuters konsultation är främst lämplig vid återbesök/uppföljningsbesök eller laser.

Om du önskar få Din hund undersökt/utredd, men har erfarenhet av rehabilitering sedan tidigare, kan du välja denna 30 minuters konsultation.

På många djurkliniker är utredningstiderna förlagda på 30 min, så det finns fortfarande tid för undersökning och kortare genomgång. Däremot är det inte mycket tid för rehab/träningsplanering/genomgångar och frågor.
45 min konsultation kan väljas vid ett 1.a besök eller som ett längre behandlingsalternativ.

Man kan också boka denna typ av konsultation för besiktning av en frisk hund. En grundlig undersökning görs då och därefter kan man utifrån undersökningsfynden få individuella råd om bl a fysisk träning.

Man skall dock tänka på att om man önskar få en kombinerad behandling/grundligare genomgång eller mer utförligt upplagd rehab/träningsplan, rekommenderas 60 eller 90 minuters besök (läs under respektive konsultationsval)
60 minuters konsultation är lämplig vid både 1.a besök samt vid lite mer omfattande behandling/rådgivning.

Ofta har du som djurägare av naturliga skäl många frågor och det kan vara väl värt att ha ordentligt med tid för både information och genomgång.

Det kan också vara så att ditt djur behöver extra tid för att varva ner eller hanteras. Då är en timmes besök också väldigt mycket bättre än 45 minuter.
90 minuter rekommenderas vid 1.a besök - framför allt om du inte tidigare har erfarenhet av rehabilitering eller kring skadan/diagnosen som ditt djur har fått.

Vid ett 90 minuters besök hinner man med omfattande undersökning/genomgång/upplägg av träning (oavsett friskvård eller rehabilitering) samt behandling/genomgång/undervisning av praktiska övningar för dig och din hund.

Vid behov av behandling hinner man redan vid detta första besök starta upp denna, vilket annars kan vara svårt att hinna med på kortare besökstid.

Många djurägare uppskattar detta typ av besök, då det finns gott om tid för dig och din hund!
Telefonrådgivning

Konsultation - Rehab.assistent

Denna tid bokas endast för korta laserbehandlingar, ex. om en tass eller tå skall lasras på ordination av ansvarig vårdgivare såsom veterinär eller fysioterapeut.
Denna typ av bokning avser patienter som varit hos fysioterapeut och/eller veterinär och har en ordination om behandling.

Om ett första besök ej gjorts och behandlingsplan saknas, skall besök hos sjukgymnast först bokas.

Man skall alltså antingen först boka en konsultation hos Leg. sjukgymnast Anna Nähl, alternativt inkomma på remiss från annan ansvarig vårdgivare.
Vi har valt att använda 45 minuters tider som ett valbart alternativ mellan 30 och 60 minuter.

Denna typ av besök kan bokas antingen om man önskar en länge tid för laserbesök (om hunden är orolig eller stressad, eller helt enkelt behöver längre tid på sig), alternativt om man önskar boka ex en kortare massagetid.
Detta besök kan bokas:

- Om man önskar lära sig utföra massage/stretching på sin egen hund, samt för genomgång av fysträning/övningar i friskvårdssyfte.

- Om hunden redan erhållit specifika övningar i samband med rehabilitering från ansvarig fysioterapeut, men behöver hjälp med inlärning och utförandet av övningarna.
Våra rehab.assistenter är också diplomerade hundmassörer.

Detta besök kan bokas om man önskar få sin hund behandlad med helkroppsmassage.
Alternativt kan massagebehandlingen fokuseras på ett visst problemområde.

Om hunden är skadad skall dock veterinär/fysioterapeut först ha konsulterats.
Detta besök bokas då man känner ett behov av hjälp med att under rehabilitering eller i förebyggande syfte få hunden att kunna slappna av. Passivitet och förmågan att kunna slappna av är oerhört viktigt i samband med en skada men också för att förebygga stressrelaterade problem.

Hundkuranten i Stockholm AB

Hundkuranten i Stockholm AB har sedan begynnelsen av veterinärmedicinsk rehabilitering i Sverige, arbetat med professionell vård av hund och även katt.

Företaget drivs av Anna Nähl, som är leg. sjukgymnast, Av Jordbruksverket Godkänd för Arbete inom Djurens Hälso-och sjukvård.

Vi erbjuder också kvalitativa behandlingar och besök utförda av diplomerade rehabiliteringsassistenter på delegering av Leg.sjukgymnast och/eller veterinär via remiss.

Du kan vara trygg i kontakten med Hundkuranten Stockholm, att ansvarig vårdgivare utför behandlingar och konsultationer i enighet med adekvat utbildningsform.

Du kan hos oss boka tid för undersökning, rehabiliterings/träningsplan, behandling av problem i rörelseapparaten, laserbehandling, akupunktur, massage, utbildningar & föreläsningar mm.

Varmt välkomna!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Enligt bokad tid
Adress
Catalinatorget 2
183 68 Täby
Viggbyholm
Öppna i Google Maps 🗗