Vad vill du boka?

En del av mina gamla kunders jag har kunder sen tidigare som inte är inlagda i systemet.  Dessutom har jag inte prissatt några av behandlingarna.

Har du några frågor så ring eller maila mig.

Jag har några metoder som kanske är nya för dig! Titta vidare under resp flik/ tjänst

Systemiska eller familjekonstellationer, en fantastisk metod som kan hjälpa dig med olika problem i livet.  Det finns möjligheter att testa detta enskilt eller i grupp

En mjukgörande eller utrensande behandling med infra-röd värmefilt. Se vidare under den fliken.

Klangskålar; kroppsbehandling eller meditation; otroligt avslappnande och rogivande.

Den 1 mars byter jag adress till Hälsingegatan2, 3 tr, (Vasaparkens läkarmottagning).

Jag har också tider i Strängnäs någon dag i veckan, men de står inte med här.

 Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Kroppsbehandlingar

Den traditionella kinesiska medicinen (TCM) består av flera kompletterande delar;akupunktur, tuina-massage, koppning, guasha, örtmedicin,örtmedicin och qi gong.

Akupunktur är den i västvärlden mest kända delen. Man kanske främst tänker på smärtlindring, men TCM-akupunktur är mycket mer än så; den omfattar en helhetssyn på människan. Varje levande varelse består av energi, som anses strömma i s.k. meridianer. Genom akupunktur, akupressur, massage på speciella punkter, Gong-övningar eller örtmedicin kan man återställa den det som rubbats vid sjukdomstillstånd. Man försöker alltid komma åt orsaken till problemen. I akupunkturen använder man mycket tunna nålar för att stimulera enskilda punkter. Kroppen får på detta sätt hjälp att läka sig själv.
Akupunkturbehandling bör upprepas ett antal gånger för att ge varaktigt resultat.
Akupunktur kan hjälpa dig både vid akuta och kroniska besvär, i kropp och psyke: sömnlöshet, problem med koncentration, minne, stress, utbrändhet, kronisk trötthet, ångest, depression, försvagat immunförsvar som uttrycker sig i upprepade förkylningar, infektioner, allergi av olika slag, tex hösnuva, acne, eksem, psoriasis, besvär i mag-/tarmkanalen , astma, hjärtklappning, högt blodtryck mm Kvinnosjukdomar störningar i menscykeln, smärta , PMS, barnlöshet, klimakteriebesvär reumatistiska problem fibromyalgi och hjälp att sluta röka eller gå ner i vikt
Den kraniosacrala mekaniken upptäcktes redan på 1920-talet och under 1970-talet skedde vetenskaplig forskning som bl visar att hjärnan och hjärnhinnorna med sin vätska utgör ett slutet hydrauliskt system som blir kraftigt påverkat när kroppen befinner sig i ohälsa. Skador kan uppkomma ifrån trauman; hjärnskakningar, bilolyckor, hårda slag samt från hjärnhinneinflammationer och upprepade infektioner. Mekaniken påverkar flera stora områden; det centrala nervsystemet, cerebro-spinalvätskan, de olika hinnorna i hjärnan och ryggraden, skelettets olika fogar och rörelsen i sacrum- höftpartiet.
Man behandlar skallens och ansiktets ben i relation till hjärnans olika hinnor och även dess samband till ryggradens alla kotor ner till bäckenet och svanskotan. Patienten ligger på bänken med kläderna på och terapeuten korrigerar med mjuka händer skallens, ryggens samt höftregionens ben och hinnor, så att kroppen kan läka sig genom självkorrigering. Behandlingen är mycket varsam.
Problem som kan behandlas är smärtor rygg, nacke, höfter, ors, sömnproblem , tinnitus eller andra neurologiska problem
Tuina är en kinesisk massage, som också omfattar “sjukgymnastik” och kiropraktik. I vanlig klassisk massage kan man genom olika rörelser lindra spänningar i muskler, starta utrensningar, etc. Det kan man också med Tuina, men dessutom kan man på ett mycket effektivt sätt behandla nackspärr, ryggskott, ichsias etc. Tuina kan också hjälpa vid olika sjukdomstillstånd istället för akupunktur, t ex astma, huvudvärk och högt blodtryck.
Jag arbetar också med vanlig klassisk massage som framför allt lindrar spänningar, startar utrensningar i kroppen, och är bra vid problem i axlar, nacke, rygg, som tex nackspärr, whiplash, ryggskott eller ischias. Tuinan kan kompletteras med koppning eller Guasha
En fysikalisk vaskulär terapi som förbättrar syreupptaget, energin och mikrocirkulationen i de minsta blodkärlen/ kapillärerna, på 8 minuters användning morgon och kväll.

Man kan få pröva längre program för tex rehablitering efter operation, skador, smärta etc. Klippkort finns.
Det är en helkroppsbehandling där man ligger i en infraröd värmefilt som utstrålar dubbelvågigt infrarött ljus.  Det här är en effektiv behandling som kan användas för sig eller med fördel kombineras med andra kroppsterapier såsom akupunktur, koppning eller massage.

Behandlingen tar mellan 30 och 45 minuter och det infraröda ljuset värmer och mjukar upp stela muskler, smärtlindrar och förbättrar cirkulationen.  Behandlingen äe också sammandragande , avgiftande – och hjälper lymfcirkulationen. Dessutom förbränner man upp till 800 kcal per behandling. Metoden används utomlands av läkare, sjukgymnaster och andra terapeuter som vill effektivisera sina behandlingar.
Behandlingen tas lämpligtvis ii form av kur på 5-10 behandlingar för maximal effekt.
Klangmassage är en metod som utvecklades av Peter Hess på 80-talet, inspiread av skålar som används traditionellt i Tibet, Indien och Nepal, men också i andra kulturer.
DU ligger påklädd på britsen och skåalrna placeras på olika ställen på kroppenoch vibrationerna anses påverka bla parsympaticusoch cerobrispinalvätskan och ger en mycket avslappnande effekt i kropp och sinne.
Massagen kan påverka, både fysiska ochs psykiska problem; såsom stress, andning, musklespänningar, värk i leder, oro och sömnsvårigheter.

Klangskålarna kan också användas för mediationer för grupper.

Samtal, meditation, terapeutiska metoder

Individuellt och grupp

Systemiska eller familje-konstellationer, em metod som från börjar utvecklades av B hellinger, kan användas för att belysa alla sorters frågeställningar och problem. Det kan handla om fysisk och psykisk ohälsa, relationer, arbetsliv, existentiella kriser m.fl.
Svårigheter i livet kan på ett omedvetet vis hänga ihop med det som tidigare hänt i familjehistorien tex att någon dött tidigt, svåra sjukdomar, trauman, separationer, aborter, krig, flykt som påverkar oss djupt Genom att se på dess händelser kan vi bättre förstå vårt eget liv och leva ett mer medvetet liv. Konstellationsarbete kan ske i grupp men också individuellt.
Den viktigaste delen i en läkningsprocess är ofta psyket. För att vi ska må bra och åstadkomma det vi vill måste vi ta ansvar över våra liv både privat och yrkesmässigt.
Ibland tappar man bort sig själv, och kan behöva hjälp att reda ut begreppen. En stor del av mina behandlingar brukar inkludera någon slags coaching med samtal om livssituationen.
Coaching kan innebära att diskutera son hälsa, vad man vill göra av sitt privata liv, eller arbetslivet.
Jag har märkt att det går också mycket bra att göra coaching på nätet, så du kan välja om du vill göra det i verkliga livet eller på SKYPE.

Vikt, scanning anti-oxidanter, ansiktsbehandling

Hos mig finns också Cambridge Viktprogram som är sammansatt så att du snabbt tappar din övervikt men också får hjälp och verktyg att förändra dina mat och motionsvanor och visionen är att du ska kunna behålla denna nya livsstil resten av ditt liv!
• Cambridge Viktprogram är det ledande varumärket i världen inom lågkaloridieter, det är ”originalet” inom VLCD produkter och även det som är kliniskt testat flest gånger av alla VLCD produkter på sjukhus runtom i världen.
• Cambridge är säkert, bekvämt, enkelt att använda och ger snabbt resultat.
• Cambridge måltider innehåller alla näringsämnen och mineraler som kroppen behöver.
• Cambridgemåltider är goda, nyttiga, testade på sjukhus och effektiva/enkla/säkra att använda vid viktnedgång och vikthållning
• Cambridgerådgivaren stöttar och motiverar dig till att nå och behålla din nya trivselvikt.
Priset inkluderar konsultation och en veckas förbrukning i sk ren kur.
jag arbetar med ett förtag Nu Skin® har tagit en vetenskaplig approach på hemligheten med att se ung ut och känna sig ung. Nu Skins revolutionära ageLOC-plattform levererar exklusiva lösningar som riktar in sig på åldrande från själva grunden. Genom att sakta ned interna källor hjälper ageLOC® dig att se yngre ut och både känna dig yngre och leva yngre.
Här har du möjlighet att prova på en sk Galvanisk Spa-behandling,
Antingen bara pröva på 1 eller ett par gånger för att sen göra det själv hemma
Anti-oxidanter är det som hjälper oss mot sk fria radikaler. DU kanske vill veta om dina värden är tillräckligt bra, varken du tar tillskott eller inte.
Genom en icke-anavsiv scanning med en sk bio-photonic scanner.

Detta inkluderar ockå en konsultation om vad du kan göra för att förbättra din anti-oxidantnivå, genom mat, tillskott och leverne.
Medlem i Svenska Akupunkturförbundet

Inger Axiö Albinsson

Min uppgift är att hjälpa dig att skapa balans på kort och lång sikt. På jobbet och privat, med hjälp av coaching, österländsk medicin, kraniosakral terapi, och andra verktyg för sömn, stress, psyke mm, i en effektiv kombination. Mina friskvårdslösningar är långsiktiga. Mina rekommendation är enkla att följa i vardagen.

Du kan se mina metoder under tjänster, dessutom undervisar jag gärna metoder av avslappning/ meditation, samt Qi Gong för individer eller grupper som jag inte tidsatt. Vissa behandlingar/metoder är bäst att göra flera gånger på raken; infraröd värmefilt, Bemer etc. Hör av dig kan vi komma överens om antal gånger och pris.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Stockholm ca 3 dagar i veckan. Arbetar också i Strängnäs Järnvägsgatan 7, någon dag i veckan, ring om tid.
Adress
Hälsingegatan 2, 3 tr
113 23 Stockholm
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗