1. Hem
 2. Annan Askim

Inner Circles Health

betyg4.9 Fantastiskt bra(59 betyg)
Arkipelagen Företagscenter i Sisjön, Stora Åvägen 21, 436 34, Askim
VÄLKOMMEN Inner Circles guidar till INNER PEACE för ett hållbart, glädjefyllt och meningsfyllt liv. Ett tillstånd av lugn inom oss som gynnar både vårt välmående, hälsa, tankar och känslor. För att öka vår vitalitet, klartänkthet och precision i det vi gör. Ett lugn som har många lager, först i vår fysiska kropp som gynnar våra inbyggda processer som matsmältning, bygga starkt immunförsvar och hantera mycket information smart. Sen i vår psykiska kropp där lugnet lugnar tankar eller till och med får oss att lättare hamna i tanklösa tillstånd där vi kan återhämtas på djupet eller skapa helt fritt. Sedan i vår mentala känslokropp där lugnet kan få oss lämna lägre ogynsamma känslofrekvenser som oro, rädsla och irritation oftare. Vi blir mer harmoniska. Sedan när lugnet genomsyrat alla dessa lager når vi in i själens lugn, och det känns. Kan vi börja visualisera det vi vill och förstå på ett djupare plan. Vår visdom kan nå oss lättare. Vi blir gladare och nöjdare. Ja, att prioritera lugn är ett sätt att öka sin mänskliga kraft, och när lugn skapas på insidan så märks det även på utsidan. Ett komplement till fysik träning för att få starka muskler, här handlar det om att få styrka inombords.
6152

Boka tjänst

Energy Work

 • Arkipelagen Prova-på Twin Reiki
  30 minuter, 555 krMer info
  Boka
 • Twin Reiki Gold
  60 minuter, 1 555 krMer info
  Boka
 • Twin Reiki Quick Boost
  30 minuter, 777 krMer info
  Boka

Företagstjänster

 • Next Level Performance Program - Intromöte
  30 minuter, Varierande prisMer info
  Boka

Personal

noImage
Diana & Linda
4.9
(59 betyg)
Energy Health Guides
Vi är Linda Magné och Diana Abrahamsson. Tvillingar och har arbetat tillsammans sedan 2020. Vi är oss själva. Guidar gemensamt med känsla. Mjukt och kraftfullt. Intuitivt. "A healer is not someone you go to for healing. A healer is someone that triggers within you, your own ability to heal yourself"

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
59 betyg
Marie-Louise O.
till Diana & Linda
Fint bemötande

Visa mer

Therése K.
till Diana & Linda
Magiskt! Svävar på moln efter ett besök hos Linda & Diana.

Visa mer

Jessica T.
till Diana & Linda
Underbar upplevelse där du glömmer tid och rum. Linda och Diana får dig att koppla av på djupet. Prova på detta, du kommer inte ångra dig 🤩

Visa mer

Clara J.
till Diana & Linda
Bästa bästa Linda och Diana - stort tack för idag! Kom ut som en ny person - magiskt. ❤️

Visa mer

Om företaget

OM INNER CIRCLES HEALTH experience | transform | evolve **** ERBJUDANDE: DEEP RELAX & ENERGY FLOW Vi erbjuder ett naturligt, effektivt och ansträngningslöst sätt nå deep relax state. Vi håller ett unikt space för dig att lämna världen utanför en stund. Så du kan utvecklas genuint, inifrån den du verkligen är. ÖKA DIN LIVSGLÄDJE GENOM ATT LANDA I DIG SJÄLV Första steget handlar om att uppleva snarare än att förstå. Att genom stillhet i kroppen och "mindet" nå in till delar av oss som innehåller vår programmering. Minnen i celler, både medvetna och undermedvetna, som påverkar vårt nervsystem och i sin tur vår energi. VILKA METODER ANVÄNDS? Metoder vi använder är vibrationer och ljud från olika sound healing-instrument som till exempel gong och klangskålar samt specifikt utvald musik. Energibalansering genom personligt anpassad fyrhändersreiki. En japansk stressreducerande metod där vi håller på eller strax över din kropp. Rena eteriska oljor för att förstärka och fördjupa önskade tillstånd genom att stimulera sinnena naturligt. TVÅ BEHANDLARE SAMTIDIGT Vi arbetar bägge två tillsammans synkroniserat i djupt fokuserat tillstånd så våra system känner in din vibration och ger oss information om hur vi på bästa sätt stöttar dig. Vi har övat länge på vår lyhördhet och förmåga att läsa av energier samtidigt som vi är i djup kontakt med oss själva. Detta gör det möjligt för oss att anpassa våra tekniker till det du som individ behöver just nu. DU SKAPAR FRED När du kommer närmre din egen genuinitet och djupa meningsfullhet framträder en befrielse. En inre frid tar större plats och det är något som märks. Även på utsidan. Let's create good vibes together, Linda & Diana, Inner Circles Health "The power of inner peace is far beyond words. Let’s go beyond. Our body and mind. And return. With wisdom."

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppet nu
  • Mån19:30 - 20:30
  • Tis19:30 - 20:30
  • Ons19:30 - 20:30
  • Tor09:00 - 22:00
  • Fre09:00 - 16:00
  • LörStängd
  • Sön14:00 - 18:00
 • 07934007 XXVisa nummer

 • Arkipelagen Företagscenter i Sisjön, Stora Åvägen 21, 436 34, Askim