Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Medicinsk massage

Första gången du kommer till mig startar jag en journal.
Du får berätta för mig vad du behöver hjälp med, vad du har för besvär sedan tidigare, vilka behandlingar du har tagit, vilka mediciner du tar osv.
Medtag därför gärna medicinlista, läkarutlåtanden, röntgenbilder (papperskopia är utmärkt) och andra handlingar som kan vara till hjälp.
Sedan gör vi uppföljningar i journalen vid varje besök den första tiden, så att vi kan se förändringarna.

När du får behandling första gången är den dels anpassad efter det du har berättat, dels inriktad på att jag ska få en uppfattning om hur din kropp känns, dels en slags invänjning för dig.

Därför vill jag att det är denna behandling du bokar om du kommer till mig första gången.
Allt för att jag ska ha så gott om tid som möjligt att se till dina behov.

Tänk på att inte använda parfymerade produkter på huden och i håret, eftersom jag själv är överkänslig mot parfymer.

Varmt välkommen!
Isismetoden bygger på energiterapi, massage, stretch och kiroterapi.
Detta är en djupgående helhetsbehandling som ger din organism balans genom inre såväl som yttre avslappning.
Den hjälper dig att släppa blockeringar och spänningar när hela du är redo, samt stärker kroppens egen läkningsförmåga.
Isismetoden arbetar för att stärka kroppens energiflöden via uppmjukning av muskulatur och tillrättaläggning av felställningar i skelettet. Den möjliggör förändringar av den inre miljön och många invärtes problem kan läkas ut.
Metoden är medicinskt behandlande och har mer som syfte än att bara vara avslappnande för stunden.En kortare variant av den medicinska massagen.
Ibland kan den bestå av en halvkroppsmassage, eller en massage med fokus på ett speciellt område. Det kan också vara en kortare flödesmassage.
Denna variant rekommenderas för dig som varit på behandling förut.
Den vanligaste behandlingsformen är en blandning av flöde, stretch och kiromassage.
Denna behandling får du som har problem med stela muskler och olika slags låsningar i skelettet.

Först går jag igenom din kropp och kontrollerar energistatus i dina meridianer och energicentra. Därefter gör jag en koll på strukturerna i muskler och skelett, hur vävnaderna känns och om det finns några låsningar, hur de sitter och förhållandet mellan muskler och skelett på dessa ställen.
Sedan arbetar jag systematiskt igenom hela din kropp, mjukar upp muskelfästen och muskelkroppar, lägger dem på plats och först därefter friläggs låsningarna i skelettet.
Ju längre in i muskellagrena behandlingen går, desto djupare in i energikropparna når den, vilket innebär att behandlingen ger en långvarig effekt.
Det innebär också att organen påverkas av behandlingen, i och med att även dessa ligger i kläm vid blockeringar och låsningar i skelett och muskler.
Detta är en väldigt mjuk behandling, som syftar till att lösa upp blockeringar i ditt energisystem, balansera och öka genomflödet av energierna i dina meridianer och energicentran i kroppen.

Det är som en akupressurbehandling utan hårda tryck eller en akupunkturbehandling utan nålar kan man säga.
Mjuka, strykande rörelser som får dig att slappna av i hela kroppen.

Denna behandling får du om du bara vill njuta, eller om du kanske är i obalans rent energimässigt men ändå vill ha en kroppsbehandling.

Flödesmassagen kan ges som helkropps- eller halvkroppsmassage. Vid helkropp går jag igenom både fram- och baksida av kroppen, huvud och fötter. En halvkroppsmassage ges på baksidan av kroppen, huvud och fötter, och börjas med en längre balansering och healing.
Att vara gravid innebär att hela din kropp påverkas. Din kropp är en behållare för en liten människa som växer och utvecklas där inne, och det ger vissa påfrestningar på både dina muskler, ditt skelett, dina organ och den hormonella sammansättningen.

Du får en kombinerad flödes- och stretchmassage. Dessa korrigerar på ett mjukt sätt även dina låsningar i skelettet. Dessutom ökar genomströmingen i stela, svullna vävnader och lindrar trötthet i bröstrygg, ryggslut och ben. Många som har foglossningar upplever en stor förbättring och lindring av smärtorna efter behandling.
Det går alldeles utmärkt att bli masserad liggande på rygg och sidan. Om du tycker att det känns skönare att sitta går även det bra.

Massagen ökar omsättningen av oxytocin, kroppens eget lugn-och-ro-hormon, som också aktiveras när du som mamma ammar ditt barn.
Detta gör att både du och bebisen i din mage mår väldigt bra av behandlingen.
Oftast väntar gravida med att ta massage till efter vecka 12, eftersom du är känsligare de första 3 månaderna.
Om du är minsta osäker på om du kan ta massage, prata med din barnmorska.

Friskvårdsmassage

För dig som vill erbjuda din personal friskvårdsmassage skräddarsyr jag företagslösningar.

Jag tar med mig min bänk och annan utrustning, och behandlar upp till 10 personer á 30 minuter/tillfälle.
Företaget tillhandahåller lämpligt avsedd lokal för ändamålet.
Jag tillämpar kontantbetalning, swish och företagsfakturering.
Investering 450 kr inkl moms per 30 minuter.

Denna behandling kan du inte boka via kalendern, utan detta sker enligt överenskommelse med din arbetsgivare.

För mer information vänligen kontakt mig på lotta@isiskalla.se eller ring mig på 0702653839
Denna behandling är avsedd som en friskvårdsbehandling en dag i veckan.
Du kan också boka som en prova-på-behandling.
Här arbetar vi med det område som är mest akut, men tiden är för kort för att ge en djupare medicinsk behandling.

Lugn & Ro

Healing är en underbar energiterapiform, som balanserar kroppens olika energicentra, och kan därigenom lösa upp många av de blockeringar eller störningar man samlat på sig på olika nivåer.
Healingkraften är Livskraften som använder mig som redskap för att hjälpa dig att återfå din styrka och ditt välmående. För mig är healing förbehållslös kärlek, och ett mjukt sätt att lyssna till ditt inre för att se vad det är du behöver. Även om du inte verbalt kan uttrycka dig säger ditt inre desto mer.
Under healingen kommer du att få hjälp med olika vägar att slappna av, både genom andningsövningar och meditationer du kan göra hemma.

Healing kan med fördel användas vid känslomässiga och mentala besvär, men även vid mer fysiska symptom. Vid vissa tillfällen i livet är det kämpigare än andra, och då kanske det kan vara svårt att ta emot någon annan form av beröring eller behandling än just energitillförsel i form av healing.
Den här behandlingen är underbart avslappnande. I två timmar får du koppla av och bli ompysslad i ett varmt rum med mjuk musik och tända ljus.
Behandlingen börjar med Isismetodens mjuka energibalansering. Därefter blir hela kroppen peelad och insmord i en välgörande lera. Som kronan på verket blir du inlindad i värmefilt och får en kort ansiktsrengöring.
Som avslut efter en stunds skön vila får du en mjuk oljemassage.
Efteråt är du garanterat avslappnad och doftar ljuvligt av de naturliga produkterna.
Gör som Hopiindianerna! Använd öronljus att minska irritationer i öronen.
Besvär såsom klåda, lock för öronen, vaxproppar mm lindras avsevärt.
Du ligger ner på sidan och ljuset placeras i örat så att det kan bildas ett vacuum mellan örat och ljuset.
På varje ljus finns en röd markering och det kommer att ta ca 15-20 minuter innan ljuset brunnit ner till den.
När ljuset tänds bildas en skorstenseffekt och allt som sitter i hörselgången dras ut och hamnar i ljusets nedre del. Efter behandlingen kan man öppna ljuset och betrakta det som suttit i örat.

Behandlingen görs på båda öronen och avslutas med en kort nackmassage.

Priset inkluderar ett extra par ljus att ta med hem.

Tarotkonsultation

Denna läggning klargör situationen du befinner dig i, ger en bild av de möjligheter som finns eller hinder du upplever samt hur situationen kommer att utvecklas och vad som väntar.
Jag gör tre upplägg. Du kommer att få välja ut 5 kort (nr 1-78) för första läggningen, och 4 kort (nr 1-77) vardera för de två övriga uppläggen. Dessa kort utgör stommen och därefter läggs ytterligare 12 kort upp.

Här använder jag Toth tarot eller Oshokorten.
Denna läggning är ett årshjul, där du kommer att få välja ut 13 kort (nr 1-79). Dessa kort utgör stommen för läggningen och symboliserar årets 12 månader samt en kärnfråga som läggningen utgår ifrån.
Därefter lägger jag upp ytterligare 3 kort för varje månad, som symboliserar din utveckling, dina relationer och de möjligheter/hinder du upplever.
Jag använder både Osho och Toth tarot i den här läggningen.

Rådgivning

Vissa upplevelser i livet är förvirrande, omtumlande eller gör att man sitter fast i ett skeende utan att se någon väg ut ur situationen.
Då kan ett inspirationssamtal vara en ny start i tillvaron.

Under ett samtal arbetar vi utifrån den situation du befinner dig i, och utröner tillsammans vad kärnan består av, vilka dina förmågor och hindrande energier är.

Vi arbetar mycket med tex känslotillstånd och affirmationer så att du på ett avslappnat sätt kan göra djupdykningar i ditt inre.

Under vårt samtal antecknar jag sådant du säger och som du behöver jobba mer med. Vid fortsatta samtal är det dessa anteckningar som sedan ligger till grunden för din utveckling. Genom att spara dem i en pärm kan du själv följa din personliga förändring.

Efter ett inspirationssamtal har du fått nya synvinklar och aspekter på dig själv, ditt liv och den tillvaro du har omkring dig. Dessutom kommer du med all säkerhet att ha en mängd nya frågor att besvara.
Vill du göra en förändring i din livsstil?
Kanske vill du sluta röka, börja motionera, gå ner i vikt, lära dig äta rätt eller stärka din kropp med rätt tillskott.

Då kan du boka tid för livsstilscoahing hos mig.
Vi träffas vid 3 tillfällen om 30 minuter.

Vid första tillfället pratar vi om vad du vill åstadkomma och jag skräddarsyr ett program med olika produkter och motion som kan passa dig.

När vi träffas andra gången har du möjlighet att ställa frågor, få peppning om du har kört fast, stöd att fortsätta om du känner att orken tryter, eventuella reaktioner, både fysiska, emotionella, reaktiva osv.

Det tredje tillfället ägnar vi åt att diskutera resultatet. Har du uppnått det du önskade? Hur vill du fortsätta?
Kanske är det nu du inser att en livsstilsförändring inte bara handlar om din fysiska hälsa och att det är dags att ta tag i andra bakomliggande orsaker.
Då finns jag här för dig.

Evenemang (Anmälan krävs)

KURS 25/3-17 kl 10-15
Plats Isis Källa, Österleden 33, Ystad
Investering: 500 kr inkl kurskompendium och fika
Medtag egen lunch!

Vänder sig till dig som vill skapa och lära dig använda homoepatiska preparat till husbehov. Vi går igenom 20 av de vanligaste preparaten och därefter får du skapa ditt eget husapotek. Kostnad för preparaten tillkommer.

Anmälan senast 20/3.
Finn Ditt Mediala Jag 3-5 februari
Välkommen till Dalkulla Ängalänga där vi kommer att jobba med energier.
Kursen fokuserar på att komma i kontakt med våra mediala förmågor genom meditation och olika övningar med tarotkorten.
Du anländer på fredag kväll mellan kl 18-19, och när alla deltagare har anlänt äter vi ett kvällsmål.
Redan på kvällen kommer vi att ägna oss åt meditation innan det blir läggdags.
På lördagen äter vi en god frukost tillsammans och sedan ägnar vi oss åt meditation, får en introduktion av tarotkorten, mediala övningar med tarotkorten och insuper energierna i den fantastiska omgivande naturen.
På söndagen får man lära sig en lättare läggning med tarotkorten och kurshelgen avslutas med en skön meditation.
Vi kommer att arbeta med Toth tarot, så det är bra om du införskaffar denna lek.

När? Fredag 3/2 kl 18-19 till Söndag 5/2 kl 13
Var? Dalkulla Ängalänga, Bontofta 1902, Brösarp
Kursledare: Sara Lord, Lords Dalkulla och Lotta Everwidh, Isis Källa
Investering: 1750 kr inkl måltider och övernattningar
Anmälan: senast 15 januari genom att swisha kursavgiften till Sara.

Medtag:
*Tarotlek (Crowley´s Thoth tarot)
*Sängkläder, handduk, toalettartiklar
*Kläder för både inne- och utebruk, samt skor som passar skogspromenader
Övrigt: Ange om du har någon allergi!
Varmt välkommen önskar Sara och Lotta
MEDITERA PÅ ISIS KÄLLA!

Vi träffas 12 ggr under våren.
Program: varierande guidade meditationer

Start tisdagen den 7/2
Tid: 18.30-20
Plats: Isis Källa, Österleden 33, Ystad
Antal deltagare: max 10 personer, både nybörjare och vana meditatörer.

Anmälan: Mejl till lotta@isiskalla.se eller sms mobilnummer 0702-653839
Ange namn, adress, telefonnummer och "meditation"
Investering: 1200 kr
Anmälningsavgift: 300 som inbetalas på bg 5252-4634 eller swish till 0702653839 .

OBS! Anmälan är bindande, och varken inbetalad anmälningsavgift eller kursavgift återbetalas.

Välkommen💚

Isismetoden för djur

Hundar brukar oftast tycka om att få behandling. Särskilt om de har ont någonstans.
Att behandla en hund tar 45 minuter.
Den här behandlingen bokar du genom att kontakta mig på 0702653839. Behandlingen utförs i ditt hem.
Isismetoden fungerar inte bara på människor, utan även djur svarar med fina resultat på behandlingen.
Anatomiskt kanske vi ser olika ut, men det är inte så stor skillnad att behandla djur än människor.
Alla varelser har ett energisystem, och även våra fyrbenta vänner har muskler och skelett, som är uppbyggda ungefär likadant som hos oss människor.

Med Isismetoden fokuseras behandlingen på energisystemet, muskelfästen, senor, leder, skelettdelar, muskulatur och även organen.
Du kommer att märka skillnaden på hur din häst arbetar och rör sig även när du inte sitter på den.

Eftersom djur oftast är i mer balans än vi människor är det också lätt att behandla dem med Isismetoden.
Hästar, som är stora djur, kräver naturligtvis en helt annan teknik än när jag behandlar männisor, men metoden är den samma, och behandlingarna ger fina resultat.

Jag kommer att ge dig tips och råd på hur du själv kan jobba med din häst.
Den här behandlingen kräver ett telefonsamtal för att bokas.
Ring mig på 0702-653839.
Priset inkluderar behandling och utkörningsavgift.

Presentkort

Du som har fått presentkort på 30 minuter väljer denna tjänst när du bokar din behandling.
Du som har fått presentkort på 45 minuter väljer denna tjänst när du bokar din behandling.
Du som har fått presentkort på 75 minuter väljer denna tjänst när du bokar din behandling.

Isis Källa

Jag heter Lotta Everwidh och arbetar som Livsinspiratör, Medicinsk Massör, Energiterapeut och Alternativmedicinsk Rådgivare.
Detta har jag samlat under namnet Isismetoden.


Mitt arbete består mest i att bistå dig som person i att finna vägen till hälsa, både med behandlingar, samtal och kompletterande hjälpmedel i form av tex mineraler, vitaminer och homeopatica. Det viktigaste är att ge dig redskap för att stärka dig i din läkning.

Jag arbetar även med tarot, healing och massage för hästar och hundar.


Min yrkesutbildning fick jag vid Naturmedicinska Fackskolan, där jag tog examen som diplomerad homiaktriker 1997.

Jag är auktoriserad av KAM och är ansvarsförsäkrad, samt är godkänd för f-skatt.


Kom gärna nyduschad, men utan parfymerade produkter på kroppen (hårspray, parfymer, starkt doftande deodoranter, hudkrämer osv).


Ta gärna med dig läkarutlåtanden, medicinlista samt röntgenbilder (pappersformat går alldeles utmärkt).

Välkommen att boka ett besök.Telefon 0702653839
Webbsida
E-post
Öppettider Bokningar enligt det kalendern anger.


Vänligen avboka din tid senast 24 timmar före ditt besök.
För sent avbokad tid eller ej avbokad tid debiteras fullt.
Adress
Aulingatan 22B
271 39 Ystad
Östra Förstaden