1. Hem
 2. Yoga Gävle

JA energi & balans

betyg4.8 Fantastiskt bra(45 betyg)
Hattmakargatan 17, 803 11, Gävle
Välkommen till JA energi & balans! Hos mig kan du boka in dig för olika Reiki healing behandlingar, avslappningsmassage, ansiktsmassage och olika yogaklasser.  - Reiki klassas av Skatteverket som friskvård, så du kan använda ditt friskvårdsbidrag! - Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige. - Du betalar din behandling med swish, bankgiro eller ePassi På min hemsida www.energiobalans.se hittar du mer information samt kontaktvägar till mig. Kontakta mig om du har frågor och funderingar, tillsammans hittar vi det som passar just dig!

Boka tjänst

Standardtjänster

  utövare

  Inte listad.

  Betyg och recensioner

  4.8Fantastiskt bra
  45 betyg
  Margareta V.
  till Annika Johansson
  Bra för själen och kroppen . Trevligt ställe och toppenbra bemötande . Sov fantastiskt bra på natten efter behandlingen

  Visa mer

  Christina D.
  till Annika Johansson
  En skön avslappnad känsla både under och efter behandlingen

  Visa mer

  Sandra A.
  till Annika Johansson
  Mycket fint bemötande, innan bokningen var det också lätt att få kontakt med Annika. Mysig studio där vi började med att prata en liten stund. Behandlingen (Reiki-healing med chakrabalansering och avslappningsmassage) gav verkligen effekt. Jag kände sig trygg och omhändertagen under hela tiden. Jag rekommenderar henne varmt, jag kommer absolut att återkomma :)

  Visa mer

  Molly L.
  till Annika Johansson
  Fint bemötande! Spännande och intressant upplevelse som ledde till välbehövlig avslappning i kropp och själ.

  Visa mer

  Om företaget

  Jag som driver JA energi & balans heter Annika Johansson och är legitimerad sjuksköterska, legitimerad vårdlärare, Reikiterapeut Holy Fire III Master, samt diplomerad yogalärare, med vidareutbildning i senioryoga och yinyoga. För mig är en hållbar vardag med balans kring mat, rörelse, glädje och vila viktiga grundpelare för en god livskvalitet. Att få stötta och hjälpa andra att uppnå sitt "bästa jag" är helt underbart! Jag älskar mitt jobb! Välkommen!

  Bilder

  Detaljer och kontakt