1. Hem
  2. Läkare Hudiksvall

Körkortsmottagningen Hudiksvall

betyg4.3 Mycket bra(240 betyg)
Stationsgatan 6, 824 45, Hudiksvall
Välkommen till Körkortsmottagningen!  Ny adress från 1 nov: Stationsgatan 6 i Hudiksvall Här kan du boka tid för högre behörighet.  Vår läkare är dubbelspecialist och har lång erfarenhet av att utfärda sådana intyg. VIKTIGT! Till besöket ska Du medföra aktuell läkemedelslista och giltigt ID (pass, körkort, ID-kort). Vid besöket görs bl a en enkel syntest; Transportstyrelsen kräver att synen testas både utan och med glasögon/kontaktlinser. Det är därför smidigast att Du inte bär kontaktlinserna vid besöket utan tar på dina glasögon. Du behöver alltså inte bekosta en optikerundersökning innan du kommer till oss; men om du upplever att synen försämrats ska du naturligtvis uppsöka optiker . Under besöket träffar du vår läkare; han kommer att ställa frågor om ditt hälsotillstånd, synen testas, blodtrycket mäts och han lyssnar även på hjärtat. Besöket tar ca 20 minuter. I regel tas ej blodprov eller urinprov. Intyget skickas samma dag digitalt. Du behöver inte ta med blanketten. Intyget kostar 1500 kronor. Om du önskar avboka eller flytta din tid ber vi dig att göra detta i god tid, dock senast 24 timmar innan läkarbesöket. Avbokning sker med hjälp av avboknings-koden ni fått på mejl vid bokningen. OBS: Vi godkänner INGA avbokningar via mail eller sms Du kommer då att bli debiterad enl avgiften ovan. Vi erbjuder flera betalningsalternativ såsom KLARNA delbetalning och faktura samt kort. Välj betalsätt vid bokningen. OBS! Tänk på att om du bokar och betalar med kort en tid långt i förväg (mer än 26 dagar före tiden) så finns risk att din tid avbokas. Håll utkik efter ett mail när bokningen kan betalas. Sedan har du 2 dygn på dig att betala för att inte avbokas. Det är nämligen så att det finns ett EU-direktiv som säger att betalningar med kort, t.ex. Visa eller Mastercard, bara får reserveras i upp till 28 dagar.

Boka tjänst

LÄKARINTYG HÖGRE BEHÖRIGHET (buss, lastbil, taxi)

  • Högre behörighet - intyg Hudiksvall
    20 minuter, 1 500 krMer info

Betyg och recensioner

4.3Mycket bra
240 betyg
Thomas H.
Allt var bra. Men det skulle behövas ett väntrum

Visa mer

Göran J.
Proffesionellt och vänligt mottagande . Tjänades väld

Visa mer

Örjan J.
Lättsam och trevlig läkare som lyssnade och inte bara frågade. Verkar veta vad han håller på med. Väntrummet däremot håller en helt annan klass än mottagningen. 😅 Vänd inte i dörren. Värt att vänta på att få komma in.

Visa mer

Rickard S.
Trevlig och professionell.

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Gävleborgs Körkortsmottagning! Vi hjälper dig med Transportstyrelsens läkarintyg för körkort. Vi tar emot kunder från hela Gävleborg och även andra delar av landet. Varmt välkommen att boka en tid hos oss!

Bilder

Detaljer och kontakt