Vad vill du boka?

V Ä L K O M M E N  T I L L  K A T T I S  H U D  &  K R O P P S V Å R D !
Boka enkelt tid för behandling här på BokaDirekt! Hittar du ingen tid som passar? Ring eller sms:a till 070-6300310 eller e-maila till kattis@kattishud.se

N Y H E T E R på Salongen:
Fr o m 2019 finns ELIN BACKMAN på salongen. Elin är liksom Kattis Auktoriserad Hudterapeut och tillsammans har de 25 års erfarenhet av yrket.

LASHLIFT Nu erbjuder vi äntligen LashLift - permanent böjning av fransarna vilket på ett vackert sätt ger en öppnare blick och är ett naturligare alternativ till t ex fransförlängning. 795kr.

THERMAL DETOX PEEL: En flash-behandling med bl a aktivt kol som på 30 minuter ger Dig en välmående hud: Djuprengör, avgiftar, syresätter och exfolierar huden. 695kr.

VILKA ÄR VI? Både Elin och Kattis är Auktoriserade Hudterapeuter och Kattis är även Certifierad Specialiserad Hudterapeut. Det innebär att vi är medlemmar i SHR - Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation vilket är en trygghet för Dig som kund! Hos oss får du skräddarsydda hudvårdsbehandlingar och rekommendationer på individuellt anpassade produkter för en optimal hudhälsa.

I min butik säljer jag produkter av hög kvalitet från Nimue, pHformula, Nannic, Art Deco, Mii Cosmetics, Lycon, EVY m fl. Butiken är öppen vardagar 12-13 (ej tisdagar) och tisdagar och torsdagar kl 16-18 för DIG som behöver fylla på eller uppdatera dina hudvårdsprodukter, boka tid, köpa presentkort, hitta unika gåvor eller bara diskutera din hud och din hälsa!

V Ä L K O M M E N!
PS. Du kan även köpa presentkort här på min BokaDirekt-sida. Enkelt och smidigt!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansiktsbehandling Nannic / NBE1000

Världsnyheten är här!
Nu har jag uppgraderat min populära behandling med NBE från NBE500 till NBE1000. Sju gånger kraftfullare effekt och med ett monopolärt system som når både djupare och bredare ner i vävnaden och ger ett snabbare resultat.

I behandlingen ingår: hudanalys, rengöring, peeling,
30 minuters ljuvlig massage med NBE1000 med inslussningsserum, alginate peel-off mask, avslutande produkter.

TILLVAL:
NBE Luxury Treatment med Excellence Serum: 300kr
NBE 1000 Duo Deluxe med Deep Skin: 500kr
NBE 1000 inkl Ablator (hudslipning): 250kr

Nannic NBE är ett revolutionerande koncept för ljuvliga behandlingar som ger synliga resultat direkt och en långvarig förbättring av kroppens funktioner för att motverka hudens åldrande. Tillsammans med specialutvecklade serum tillför NBE aktiva ingredienser och energi på djupet till cellerna så att de kan arbeta optimalt. Hudens struktur förbättras och produktionen av elastin och kollagen ökar.

Nannic NBE är ett system med radiovågor som jobbar direkt uppstramande på ansiktskonturen. Resultatet syns direkt och jobbar långsiktigt. Radiovågorna ökar syretillförseln och omsättningen i cellerna samtidigt som specialserum slussas ner i huden. Behandlingen är mycket behaglig och känns som en "hot stone massage". Nannic NBE1000 kan göras vid enstaka tillfällen eller som en kur på 5-10 gånger.

Vid köp av kur om 5 tillfällen erhålles 10% rabatt.
Vid köp av kur om 10 tillfällen erhålles 15% rabatt.ä
Den nya generationens microneedling och ett unikt duokoncept. En mekanisk peeling som rengör huden på djupet kombineras med en revolutionerande mikrokanalsteknik och specialutvecklade serum från Nannic. De aktiva ingredienserna kan genom de små mikrokanalerna effektivt slussas ner på djupet mellan cellerna. Huden får en finare lyster och tillväxten av nya celler stimuleras. NBE Deep Skin är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för resultatinriktad hudvård med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.
Behandlingsområden:
*Rynkor
*Linjer
*Akne
*Ärr
*Oren hud
*Couperoser
*Pigmentfläckar
*Förstorade porer
*Bristningar

Fransar & Bryn

Plockning och formning av bryn. Färgning av fransar och bryn.

Tillval: vid vaxning av brynen tillkommer en kostnad på 50kr.
Lashlift är en franspermanent där man skonsamt böjer dina naturliga fransar vilket ger en vacker och öppen blick med en böj på dina naturliga fransar. Det ger ett naturligare utseende än vid t ex fransförlängning. Det är även ett perfekt alternativ för dig som har fått en allergisk reaktion och därför inte kan ha en fransförlängning.

Vi går tillsammans igenom dina önskemål om hur mycket böj som önskas och vad som passar just dina ögon. Det går att göra från väldigt naturlig böj till mycket böj. Önskas färgning av fransar ingår även detta i behandlingen.

En lashlift håller i cirka 6-10 veckor beroende på hur snabb växtcykel du har. Normalt tappar vi upp till fem naturliga fransar om dagen, vilket gör att böjen successivt blir mildare. Vill man behålla böjen rekommenderas en ny lash lift efter 6-10 veckor.

VIKTIGT att komma ihåg att ej använda mascara eller blöta fransarna de första 24 timmarna efter en lashliftbehandling då detta kan försämra resultatet. Efter första dygnet går det bra att sminka/rengöra ansiktet som vanligt.

Allergier
Allergiska reaktioner är väldigt ovanligt men precis som med allt annat finns där en liten risk att få en allergisk reaktion. Om man redan har många allergier eller vet med sig att man är känslig kan ett test göras minst 24 timmar innan behandlingen.
Vid fler frågor kontakta oss gärna!
Frans- och brynfärgning i samband med ansiktsbehandling.
Plock och formning av bryn inklusive färgning.

Vid vaxning av bryn tillkommer en kostnad på 50:-.
Plock och formning av ögonbrynen.

Tillval: Vid vaxning av brynen tillkommer en kostnad om 50kr.

Hårborttagning

Borttagning av enstaka hårstrån med hjälp av diatermi. Diatermi innebär att man avlägsnar hår genom att föra ner en mycket tunn nål i hårsäcken och bränner med högfrekvent växelström.
Startavgift 495:- för de första 15 min, därefter 45:-/5min
Behandlingstid 15-30 min.
OBS! att flera behandlingar krävs för ett permanent resultat.
Brasiliansk vaxning eller Intimvaxning - kärt barn har många namn!

Det kan vara nervöst först gången man kommer för intimvaxning. Jag ser till att du känner dig bekväm, och du bestämmer själv hur mycket du vill ta bort.

Braziliansk vaxning är en behandling som blivit mycket populär men som kan uppfattas som lite obehaglig. Jag arbetar med Lycon vax som är ett näst intill smärtfritt vax och därmed blivit väldigt populär hos kändisar som Victoria Beckham, Sienna Miller, Claudia Schiffer och Minnie Driver. Jag gör mitt jobb och har fokus på det du kommit för att göra. Inga konstigheter!

Ställ gärna frågor, och försök att slappna av. Då känns det även mindre.

Hårstrån förfinas varje gång du vaxar och hårt stubb som kliar och ska ansas blir ett minne blott. Om du kommer tillbaka inom 6 veckor får du 100kr rabatt på priset.


OBS! Vi har en åldersgräns på 18 år. Utförs endast på kvinnor.

Viktigt att tänka på:
Håret ska vara 2-4 mm när du kommer för att vaxa.
Kom i bekväma kläder; Inte tajta jeans t ex.
Efter vaxning ska man inte bada, sola eller smörja in huden på 24 timmar.
För bästa resultat bör man undvika att smörja in sig med kräm innan behandling.
Undvik att vaxa sig strax innan menstruation då huden är känslig just då. Naturligtvis vaxar man inte under menstruationen.
Jag använder vax från Lycon som är en av marknadens bästa vaxer, av ren och naturlig kåda, bivax, aromaterapi oljor, och mineraler.
Viktigt att tänka på:
Håret ska vara ca 0,5cm när du kommer för att vaxa benen för bästa resultat.
Kom i bekväma kläder; Inte tajta jeans t ex.
Efter vaxning ska man inte bada, sola eller smörja in huden på 24 timmar.
För bästa resultat bör man undvika att smörja in sig med kräm innan behandling.
Är Du väldigt känslig för smärta kan det vara bra att undvika att vaxa Dig strax innan menstruation då huden är extra känslig just då.
Jag använder vax från Lycon som är en av marknadens bästa vaxer, av ren och naturlig kåda, bivax, aromaterapi oljor, och mineraler.
Viktigt att tänka på:
Håret ska vara ca 0,5cm när du kommer för att vaxa benen för bästa resultat. Minst 2-4mm i bikinilinjen.
Kom i bekväma kläder; Inte tajta jeans t ex.
Efter vaxning ska man inte bada, sola eller smörja in huden på 24 timmar.
För bästa resultat bör man undvika att smörja in sig med kräm innan behandling.
Är Du väldigt känslig för smärta kan det vara bra att undvika att vaxa Dig strax innan menstruation då huden är extra känslig just då.
Jag använder vax från Lycon som är en av marknadens bästa vaxer, av ren och naturlig kåda, bivax, aromaterapi oljor, och mineraler.
Vid regelbunden intimvaxning (återbesök inom 6 veckor) får Du 100kr rabatt på priset.
Vi regelbunden intimvaxning (återbesök inom 6 veckor) får Du 100kr rabatt på priset.
Bikinivaxning innebär att vi avlägsnar det hår som är synligt utanför troskanten. Vill du ta bort mer hår än så rekommenderas du att bokar en Intimvaxning, s k Brazilian.
Pris beroende på mängden hår och tid för behandling.
400kr - 600kr

Hudvård - Övrigt

För dig som lätt får pormaskar och acne på ryggen.
Behandlingen består av rengöring, peeling med ånga, därefter portömning. Vi avslutar med en skön massage med NBE1000-systemet som både är ljuvligt avslappnande och behandlar oren hud.

Kropp

Behandlingen inleds med en avslappnande rygg och nackmassage medan du sitter med fötterna i ett varmt fotbad. Därefter peelar vi och packar in dina fötter i en härligt uppmjukande fotinpackning som får verka medan dina händer rengörs med het lavendelhandduk och masseras med lavendelolja. Därefter en härlig skalpmassage som hjälper mot spänningar och huvudvärk. Behandlingen avslutas med en uppfriskande fot och benmassage.

En perfekt behandling att ge bort i gåva!

Ansiktsbehandlingar - Avancerad Hudvård pHformula

pHformula Hudvård 45 min
Underhållande effektiv ansiktsbehandling utan porrengöring. Går att göra som en enskild behandling eller som kur på 4-6 behandlingstillfällen.
I behandlingen ingår: rengöring, AHA/peeling, dekolletage och nackmassage, mask, specialprodukter vid behov samt avslutande krämer.
ca 45 min 795 kr
pHformula Ansiktsbehandling 60 min
Effektiv ansiktsbehandling där vi jobbar med olika typer av syror, t ex: pyrodruv-, glactaric-, mandel-, lactic-, lactobionic-, salicyl-, azeloglicina- och fytinsyror.
Behandlingen anpassas efter vad din
hud behöver vid behandlingstillfället.
I behandlingen ingår: rengöring, peeling,
ansikts- och dekolletagemassage, mask
specialprodukter vid behov och avslutande krämer.

pHformula behandlar framgångsrikt hudtillstånd som

För tidigt åldrande
Hyperpigmentering
Acne
Kronisk hudrodnad / mild Rosacea
pHformula Hudvård 90min
Effektiv lyxig ansiktsbehandling med det lilla extra av allt.
I behandlingen ingår rengöring, AHA/peeling, porrengöring, ansikts-, nack- och dekolletagemassage, masker, specialprodukter vid behov och avslutande krämer.
ca 90 min 1095 kr
pHformula erbjuder effektiva behandlingar med unika
resultat. För att uppnå önskat resultat krävs oftast en serie med behandlingar, vanligtvis en kur på 4-8 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum.
En behandlingsplan upprättas vid en första konsultation och följs av ett flertal behandlingar anpassade efter din huds specifika problem.

pHformula Konsultation
En pHformula Konsultation utförs alltid inför en kur.
I behandlingen ingår: rengöring, peeling (ett hudkänslighetstest), pensling av C-vitamin, eller Syror anpassade för acnebenägen hud eller för tidigt åldrad hud. Individuellt anpassade produkter avslutar behandlingen.
ca 30-45 min 595 kr
Det här är en behandling med vitamin C som ger jättefina omedelbara resultat. C-vitaminet skyddar collagenet, är antiinflammatorisk samt fungerar som en fantastisk antioxidant för huden.
Det här är en perfekt sommarbehandling, som också kan göras mellan en annan pHformula-behandling och inför en kur, se pHformula kurbehandling.


pHformula Kurbehandling
Effektiva behandlingar för olika hudproblem. Behandlingen kan göras enskild eller i kur. Rekommendation av pHformula hemprodukter samt 4-6 behandlingar per kurtillfälle.

Aktiva behandlingar för att bekämpa hudproblem som
äldre mogen hud, hyperpigmenterad hud, acne/fet hud, rosacea, perioral dermatit, atopisk eksem och hudrodnad.
ca 30-45 min 695-795 kr

Hemligheten bakom pHformulas behandlingsresultat är kombinationen av de aktiva ingredienserna och arbetstekniken.
Samarbetet mellan hudvårdande försäljningsprodukter och behandlingar ger det fantastiska slutresultat.

Ansiktsbehandling - klassisk

Vi börjar behandlingen med en härlig ryggmassage för att komma ner i varv. I ansiktsbehandlingen ingår grundlig rengöring med dubbel avtvätt, ånga, peeling och portömning, därefter en skön och avslappnande ansikts- nack och dekolletagemassage.
För att bygga upp och behandla huden gör vi därefter en pensling med C-vitamin, aha-syror eller annan aktiv behandling som väljs utifrån din hudtyp, vi avslutar med behandlingen med en lyxig mask för att lugna huden och sluta porerna. Avslutande produkter såsom serum, kräm och UV-skydd väljs utifrån din huds behov.
Frans- och brynfärg inklusive brynplock samt en skön handmassage ingår också.

Du får dessutom 10% rabatt vid köp av produkter vid behandlingstillfället.

Behandlingen är perfekt för dig som vill unna dig det där lilla extra och få maximal avkoppling samtidigt som din hud får nytt liv!
Behandlingen anpassas till din hudtyp och ditt hudtillstånd.

Behandlingen består av grundlig rengöring i två steg för att avlägsna make-up och därefter varsamt rengöra huden. Vi peelar huden försiktigt med individuellt anpassad peeling för att avlägsna gamla döda hudceller, öka blodcirkulationen och öka lystern i huden.
Därefter får du en ljuvlig nack- och ansiktsmassage följt av en individuellt anpassad mask. Vi avslutar med en anpassad ansiktskräm och UV-skydd.

En underbar behandling för Dig som går regelbundet på ansiktsbehandling och vill ha en uppfräschning av huden.

Lägg till:
Frans- och brynfärgning 300:-
Nimue Super Fluid (medicinskt serum): Anpassat efter ditt hudtillstånd. 100:-
Behandlingen för dig som har mycket orenheter och kräver extra mycket portömning.

Behandlingen består av grundlig rengöring i två steg för att avlägsna make-up och varsamt rengöra huden. Vi peelar huden försiktigt under ånga för att avlägsna gamla döda hudceller, öka blodcirkulationen och öka lystern i huden. Därefter gör vi om hud och säsong tillåter en pensling med 35% Glycolic acid eller 15% AHA-komplex Bio Active Complex för att öka välmåendet i huden. Fokus ligger på portömning både manuellt och med ultraljud för att avlägsna överflödigt talg. Därefter passande ansiktsmask för att sedan avsluta med individuellt anpassade produkter och UV-skydd.
I behandlingen ingår även brynplock, hudanalys och produktrekommendation.


Vi använder individuellt anpassade produkter i behandlingen vilka väljs utifrån din hudtyp och din huds aktuella tillstånd.
Behandlingen består av grundlig rengöring i två steg för att avlägsna make-up och varsamt rengöra huden. Vi peelar huden försiktigt under ånga för att avlägsna gamla döda hudceller, öka blodcirkulationen och öka lystern i huden. Därefter gör vi, om hud och säsong tillåter, en pensling med 35% Glycolic acid eller 15% AHA-komplex Bio Active Complex för att öka välmåendet i huden. Fokus ligger på den ljuvliga nack- och ansiktsmassage som följs av en individuellt anpassad mask. Vi avslutar med en anpassad ansiktskräm och UV-skydd.
I behandlingen ingår även brynplock, hudanalys och produktrekommendation.

En perfekt behandling för dig som inte varit på ansiktsbehandling på ett tag eller som kommer för första gången. Du får allt - och lite till!

Vi använder individuellt anpassade produkter i behandlingen vilka väljs utifrån din hudtyp och din huds aktuella tillstånd.
För dig mellan 13-18 år som har behov av djuprengöring av huden. Vi rengör huden varsamt, peelar under ånga innan vi gör portömning och avslutar med en välgörande näringsrik lermask. Därefter avslutande produkter och solskydd.

Vi diskuterar hur man bäst tar hand om huden, du får produktrekommendationer och vid behov av ytterligare behandlingar får du förslag på en individuell behandlingsplan.

I tonåren händer det mycket i kroppen och hormoner spelar en stor roll på många plan. Under tonåren ökar produktionen av manliga könshormon hos både flickor och pojkar. Talgkörtlarna växer vilket leder till en ökad produktion av fett. Det i kombination med personliga anlag och individuell bakterieflora kan ge upphov till acne.

Lägg till Bio Active Complex 15% AHA-syrapensling 200kr
Görs i samråd med terapeuten.

Ansiktsbehandling - NIMUE

En uppfräschande behandling för dig som går ofta på behandling och inte behöver portömning.


I behandlingen ingår: hudanalys, rengöring, peeling, ånga, Bio Active Complex AHA-syra 15%, massage, mask och avslutande produkter.

Nimue-behandlingen förbättrar hudstrukturen, förminskar porstorleken, ökar elasticitet, lyster och vitalitet.

För dig som vill ha snabba resultat: Gör en kur om 7 behandlingar. Vid köp av 7 behandlingar bjuder jag på 1 behandling (värde 690kr), alternativt 1 Nimue start-kit (värde 898:-)!
Nimue signaturbehandling förbättrar hudstrukturen, förminskar porstorleken, ökar elasticitet, lyster och vitalitet.
Här får du allt som du får i en klassisk ansiktsbehandling men med ännu mer effektiva produkter och masker.
I behandlingen tar vi hänsyn till din huds behov och tillstånd och anpassar behandlingen därefter.

Eftersom dina behov kan variera gång från gång kan även behandlingens innehåll variera, men gemensamt för behandlingen är att vi använder AHA-syror i olika styrkor, Bio Active Complex 15% el Glycolic 35% och specialmask som antingen Collagen Mask eller Alginate Mask.

Följande ingår alltid: hudanalys, rengöring, ånga, peeling, brynplock, massage, mask, avslutande produkter.

Passar dig som vill jobba med din huds hälsa och uppnå resultat. Bli ditt vackraste jag!
NYHET!
Thermal Detox Peel är en 30 minuters "flash"- behandling som:
- djuprengör
- avgiftar
- syresätter
- exfolierar

Perfekt lunchbehandling eller när du vill ha en snabb uppfräschning av huden. Kan med fördel göras som en kur 4-6 behandlingar med ca 2-3 veckors mellanrum.
Nimue SRC - Skin Resurfacing Concept är ett unikt avancerat peeling system som är utformade med hjälp av syror speciellt anpassade för olika hudproblem:

*Miljöbelastad hud: Reducerar rynkor, ger en jämn hudstruktur och ger en omedelbar lyster.

*Hyperpigmenterad hud: gör hudtonen ljusare, stimulerar cellregenereringen och gör hudtonen jämnare.

*Problemhud: löser upp döda hudceller, är avsvällande, ger en jämnare hudstruktur och har en sammandragande effekt på förstorade porer.

Behandlingen utförs endast på Dig som använder Nimues steg 2-produkter.
NYHET!
Thermal Detox Peel är en effektiv "flash"- behandling som:
- djuprengör
- avgiftar
- syresätter
- exfolierar

huden. En sensorisk upplevelse!

Behandlingen består av noggrann dubbelrengöring, conditioner, avfettning av huden, thermal detox peel, avtvätt, nimue super fluid och TDS och Alginate mask. Vi anslutar med individuellt anpassade produkter.

Perfekt lunchbehandling eller när du vill ha en snabb uppfräschning av huden. Kan med fördel göras som en kur 4-6 behandlingar med ca 2-3 veckors mellanrum.

Kattis Hud & Kroppsvård

Välkommen till Kattis Hud & Kroppsvård!
Jag är Auktoriserad hudterapeut vilket innebär att jag är medlem i SHR - Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Det är en trygghet för Dig att veta att jag har en internationellt godkänd utbildning och innehar behandlingsskadeförsäkring.
Hos mig får du individuellt anpassade behandlingar och produktrekommendationer.
Jag är även Certifierad Specialiserad Hudterapeut och diplomerad friskvårdsmassör från Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppet enligt bokning och överenskommelse.
Bokningsbara tider 9-19 via on-linebokning eller telefon.
Butiken öppen 12-13 vardagar (ej tisdagar) och 16-18 tisdagar och torsdagar.
Adress
Lasarettsgatan 12
891 33 Örnsköldsvik
Staden
Öppna i Google Maps 🗗