Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Fotvård

Alla behandlingar utförs av medicinsk fotterapeut Carola Petrini Schriwer. En fotbehandling ser i grunden ut så här men anpassas såklart efter just din fot!
Uppmjukande fotbad, klippning och slipning av naglar, borttagning av liktornar och förhårdnader, filning,
peeling och avkopplande massage. Alla behandlingar görs med ekologiska produkter. Då jag är ortopediskt utbildad så erbjuder jag er med mer ortopediska problem en genomgång av foten för att hitta problematiken, korrigera ev låsningar och hitta orsaken. Samarbete med sjukgymnast, naprapat och skoortopedtekniker finns.
Fotstatus:
Genomgång av rörligheten i fotens leder och ligament, hur foten belastas i stillastående - vid rörelse, balans i fot och ben, ev behov av träning – inlägg – spec. skor mm. Samarbete med naprapat, sjukgymnast och skoortopedtekniker finns.
Uppmjukande fotbad, fot och underben masseras med ekologiska produkter.Då jag är ortopediskt utbildad korrigerar jag även stela el låsta leder i foten.
Väldoftande och uppmjukande fotbad, klippning och slipning av naglar, filning, mask som passar just din fot, peeling, en avslutande fot och underbensmassage. Enbart ekologiska produkter används.
Uppmjukande fotbad, klippning, rensning, och slipning görs. En skön nagelolja masseras in.

Vaxning

Medlem i Sveriges fotterapeuter

Kungsholmens medicinska fotvård

From 5 juli tom 5 augusti har Kungsholmens medicinska fotvård semesterstängt med undantag för 19, 20,21 och 29 juli då vi har öppet.
Vi önskar alla våra kära kunder en skön sommar och på återseende i augusti!

Kungsholmens medicinska fotvard erbjuder medicinska fotbehandlingar där fotens in och utsida behandlas professionellt och individuellt och där jag ser till kroppens helhet med foten i fokus.
I en fotbehandling ingår avkopplande fotbad, klippning, rensning och slipning av naglar, borttagning av förhårdnader och liktornar, filning, peeling och massage. För er som enbart vill koppla av en stund rekommenderar jag fotspabehandling med fotbad, peeling, mask och skön massage.
Jag arbetar även med träning och korrigering av felbelastningar av fot och ben, och gör komplett fotstatus. Om det visar sig att dina fötter behöver extra stöd, exempelvis fotbäddar/inlägg eller tom sjukgymnastik så samarbetar jag med skoortooedtekniker, sjukgymnast och naprapat. På så sätt får du snabb och professionell hjälp med dina fotproblem.
Jag har såklart behandlingsskadeförsäkring,följer Socialstyrelsens hygienregler och är medlem i Sveriges Fotterapeuter. Kungsholmens medicinska fotvård arbetar med ekologiska produkter i alla behandlingar.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Må - fredag kl 7-18 och vissa helger
Adress
Fleminggatan 45
112 32 Stockholm
Kungsholmen
Öppna i Google Maps 🗗