Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Behandlingen innehåller massage och vid behov djupgående muskelbearbetning, kan kompletteras med koppning beroende på behov.
Behandlingen innehåller massage och vid behov djupgående muskelbearbetning, kan kompletteras med koppning beroende på behov.. Behandlingen kan även vara förebyggande och avslutas med rådgivning om till exempel stretching och träning.
Behandlingen innehåller massage och vid behov djupgående muskelbearbetning, kan kompletteras med koppning beroende på behov.
Behandlingen kan även vara förebyggande och avslutas med rådgivning om till exempel stretching och träning.
Behandlingen innehåller massage och vid behov djupgående muskelbearbetning, kan även kompletteras med koppning beroende på behov. Behandlingen kan även vara förebyggande och avslutas med rådgivning om till exempel stretching och träning.
Helkropps massage med avslutande ansiktsrengöring och örtscrub med ekologiska produkter. Avslutas med dagkräm + serum med Botanic by Lani Tranberg ekologiska hudvårds serie VEDESSENCE
Ansiktsrengöring och örtscrub med ekologiska produkter. Avslutas med ansiktsmask och dagkräm + serum med Botanic by Lani Tranberg ekologiska hukvårds serie VEDESSENCE

Kville Kliniken

Efter 25 år vid ett skrivbord med nackproblem, huvudvärk, ryggvärk och många besök hos massageterapeut bestämde jag mig för att ändra mitt liv. Idag hjälper jag andra genom att ge djupgående massage, träningstips och stretchtips att få hjälp med deras muskelvärk.
Välkomna till mig Britt-Mari

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Massage Behandlingar.
Mån - Tors 11:00-19:00
Fre 11:00 -17:00
Varannan Lörd
11:00-15:00

Adress
Kvilletorget 16
41704 Göteborg
Kvilletorget
Öppna i Google Maps 🗗