Lappdals Islandshästar

betyg4.5 Mycket bra(414 betyg)
LAPPDALS GÅRD 1, 184 33, Åkersberga
Vi har turer på helger och onsdagar. Från den 24/5 har vi turer varje dag. Vi erbjuder 11/2 timmes , 2 timmars inkl. fikapaus och 3 timmars tur inkl. enklare lunch. Den tid som ni bokat är den tid vi ska samlas. Lägg till en timme minst på avsatt tid då tid för att hämta och göra iordning hästarna inte är medräknad. Vi delar upp ryttarna i 2 grupper en för vana ryttare och en grupp för mindre vana ryttare. Vi rider alla gångarter på dessa turer. Vissa söndagar erbjuds nybörjartur för den ovane som vill rida försiktigt eller ridlektioner för nybörjare. Heldagskursen med VBRinslag för Sabina Anderberg ska betalas i samband med bokning. och ska vara oss tillhanda senast 2 dagar efter bokning. Vill du hyra häst mejla tina@lappdal.se pris 500 kr.. På turer är maxvikt för våra hästar 80 kg och minimiålder för ryttare 9 år.

Boka tjänst

Turridning

 • 11/2 timmes turridning90 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Nybörjartur introduktion lugn tur65 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Ridkurs heldag med VBR i fokus för Sabina Anderberg120 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Turridning 2 timmar inkl fikapaus120 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • 3 timmars tur inkl enklare lunch 180 minuter, 950 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Christina Daniéle von Dardel
(414 betyg)
Presentkort

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
414 betyg
till Christina Daniéle von Dardel
Jättebra, vi är alla helnöjda!!
till Christina Daniéle von Dardel
Superfina hästar och bra upplägg!
till Christina Daniéle von Dardel
Fina hästar o jättetrevlig personal. Dock var ridvägen inte så kul iom att vi red mycket på asfalt genom bostadsområden. Hade förväntat mig att vi skulle rida enbart i skogen/naturen.
till Christina Daniéle von Dardel
Härlig ritt på fina hästar!

Om företaget

Lappdals Islandshästar har turridning i en underbar Roslagsmiljö. Vi erbjuder mest 11/2 timmes turer och 2 timmars turer inkl. fikapaus under Pandemin. Vill ni rida en längre tur än som erbjuds mejla oss på tina@lappdal.se. 3,5 timmars turer med lunch på Domarudden kommer igång tidigast i slutet av maj när man kan sitta ute.

Bilder