Lappdals Islandshästar

betyg4.5 Mycket bra(739 betyg)
LAPPDALS GÅRD 1, 184 33, Åkersberga
Vi har turer varje dag fram till den 31/8. Från 1/9 är det turer på helger och lov. Vi erbjuder 2 timmars uteritt inkl. fikapaus, effektiv ridtid är 11/2 timme, 3 timmars tur inkl. enklare lunch och 3,5 timmars tur inkl. lunch på Domarudden. Den tid som ni bokat är den tid vi ska samlas.Ta gärna med picknick om ni rider 2 timmars turen då vi bjuder på bulle Nes kaffe te och saft, varm choklad. PÅ sommaren hämtar vi hästar i deras beteshage. De som vill får rida tillbaka hästarna barbacka efter turen till hagen. Räkna med minst 4 timmar hos oss på en 2 timmars tur. På turer är maxvikt för våra hästar 80 kg och minimiålder för ryttare 9 år. Vi delar upp ryttarna i 2 grupper en för vana ryttare och en grupp för mindre vana.

Boka tjänst

  • Turridning 2 timmar inkl fikapaus120 minuter, 690 kr · Mer info
  • 3 timmars tur inkl enklare lunch 180 minuter, 950 kr · Mer info

utövare

noImage
Christina Daniéle von Dardel
(739 betyg)
Presentkort

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
739 betyg
till Christina Daniéle von Dardel
Rekommenderar starkt! Superfina ridvägar, supermysiga hästar och fantastisk personal!

Visa mer

till Christina Daniéle von Dardel
Mycket trevlig och generös tur. Fina och väl omhändertagna hästar gör att man blir extra glad.

Visa mer

till Christina Daniéle von Dardel
Väl omhändertagna. Mycket fina och välmående hästar. Fantastisk tur i skogen i fyra gångarter där ledaren kände av gruppens kapacitet och fick oss att rida på riktigt och inte bara lufsa på efter varandra. Allt från rogivande skritt på smala natursköna skogsvägar till full galopp när det blev bredare och förstås trav och tölt däremellan . Värt pengarna- mycket tid på hästryggen med proffsigt stöd och utbildning.

Visa mer

till Christina Daniéle von Dardel
Fantastiskt på alla sätt! Stort tack!

Visa mer

Om företaget

Lappdals Islandshästar har turridning i en underbar Roslagsmiljö. Vi erbjuder mest 2 timmars turer inkl. fikapaus på lördagar och lov. Från 23/5 har vi turer varje dag. Vi har nybörjar uteritter på 65 minuter, 3 timmars tur ink enklare lunch och 3,5 timmars tur inkl. lunch på Domarudden. Lägg till minst en timme då det tar tid att hämta hästar i hagar sadla och sitta upp.

Bilder