1. Hem
  2. Annan Söderhamn

Lilla Lugn

betyg4.9 Fantastiskt bra(74 betyg)
Köpmangatan 13, 826 30, Söderhamn
Jag är utbildad Taktil-massör av originalmetoden Taktipro. Taktil massage är en mjuk beröringsmassage som vid kontakt med hudens känselreceptorer aktiverar vårt lugn-och-ro hormon oxytocin vilket motverkar stress och oro. En skön, avslappnande stund som plockar tillbaka lugnet när hjulen snurrar för fort eller när du bara vill unna dig en ljuvlig mjuk massage. Jag är också utbildad Lymfmassör. Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulationssystem och har betydelse för att din kropp ska kunna försvara sig mot infektioner av olika slag. Under ett dygn bildas två till fyra liter lymfa i kroppen. Ett trögt lymfsystem kan göra att du känner dig svullen i armar, ben och ansikte, men kan också ge smärta i nacke och rygg, yrsel, huvudvärk, sömnsvårigheter och domningar och stelhet i kroppen. Massagen stimulerar lymfsystemet så att överskottsvätska och slaggprodukter som finns i kroppen kan transporteras bort och ditt immunförsvar förbättras. Välkomna att boka tid! OBS!OBS! Ny adress. Jag finns nu på: Clinic Hälsoloopen Köpmangatan 13 (Furangallerian) 82630 Söderhamn När entren är stängd sker ingång från parkeringen på taket bakom, jag möter i dörren vid JK movement.
10508

Boka tjänst

Chakrabalansering

  • Chakrabalansering
    45 minuter, 350 krMer info
    Boka

Lymfmassage

  • Lymfmassage 120 min
    120 minuter, 1 150 krMer info
    Boka
  • Lymfmassage 90 min
    90 minuter, 950 krMer info
    Boka

Taktilmassage

  • Taktilmassage
    75 minuter, 850 kr
    Boka

utövare

noImage
Kitten Lucchesi
4.9
(74 betyg)
Massör
qliro

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
74 betyg
Elisabeth T.
till Kitten Lucchesi
Underbar upplevelse avslappning Kitten tar så väl hand om en väldigt följsam person man längtar till nästa besök!

Visa mer

Malin H.
till Kitten Lucchesi
Helt underbar stund och ett fantastiskt bemötande. Rekommenderas starkt.

Visa mer

Lena O.
till Kitten Lucchesi
Helt fantastiskt mjuk och skön massage utförd av Kitten +++++ Blir så lugn och sover så bra efteråt. Kan verkligen rekommenderas.

Visa mer

Kerstin S.
till Kitten Lucchesi
Bästa massagen 🤩

Visa mer

Om företaget

Jag är utbildad Taktil-massör av originalmetoden Taktipro. Taktil massage är en mjuk beröringsmassage som vid kontakt med hudens känselreceptorer aktiverar vårt lugn-och-ro hormon oxytocin vilket motverkar stress och oro. En skön, avslappnande stund som plockar tillbaka lugnet när hjulen snurrar för fort eller när du bara vill unna dig en ljuvlig mjuk massage. Jag är också utbildad Lymfmassör. Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulationssystem och har betydelse för att din kropp ska kunna försvara sig mot infektioner av olika slag. Under ett dygn bildas två till fyra liter lymfa i kroppen. Ett trögt lymfsystem kan göra att du känner dig svullen i armar, ben och ansikte, men kan också ge smärta i nacke och rygg, yrsel, huvudvärk, sömnsvårigheter och domningar och stelhet i kroppen. Massagen stimulerar lymfsystemet så att överskottsvätska och slaggprodukter som finns i kroppen kan transporteras bort och ditt immunförsvar förbättras. Välkomna att boka tid! OBS! Ny adress. Jag finns nu på: Clinic Hälsoloopen Köpmangatan 13 (Furangallerian) 82630 Söderhamn När entren är stängd sker ingång från parkeringen på taket bakom, jag möter i dörren vid JK movement.
Detaljer och kontakt