Vad vill du boka?

Välkommen att boka behandlingar, kurser rådgivning hos mig!

www.livsauran.se Jag finns på övervåningen i Norrtälje trafikskolas hus. Å-villan

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

30 % vid bokning av paketpris 3 massage
Hantverkaregatan 21, 1.470,00 kr, värde 2.100,00 kr Mer info
boka tre massagebehandlingar och få 30 % rabatt betala i förskott ex 3 X 700 kr - 30 % = 630 kr rabatt
...fler kort
Visa alla kort hos Livsauran Norrtälje

Tjänster

I öronen finns reflexpunkter för hela kroppen.

Med öronakupunktur använder man reflexpunkter i öronen som man stimulerar med nålar och frön.

Detta använd för att jobba med beroenden, stress m,m

Informationskväll för att berätta mer om hur det fungerar.

AKUPUNKTUR

Akupunktur enligt TKM (Traditionell kinesisk medicin) Akupunktur är en flera tusen år gammal behandlingsform där man ser till människan som en helhet. Fokuset ligger på helhetsbilden för att hitta och behandla de bakomliggande orsakerna (roten) till sjukdomstillståndet och även samtidigt symtombehandling. En diagnos ställs genom att göra en utfrågning angående det aktuella sjukdomstillståndet, tidigare sjukdomar m.m. För att säkerhetsställa obalanserna görs kinesisk tung- och pulsdiagnostik.

Jag behandlar bl a sömnsvårigheter, stress, depression, trötthet, menstruations- och klimakteriebesvär, allergi, matsmältningsproblem, övervikt, graviditetsbesvär, huvudvärk, rygg-, nack- och ledbesvär m m.


Behandlingen tar normalt ca 60 min, men första besöket tar lite längre tid (90 min) då jag gör en längre utfrågning.
Akupunktur enligt TKM (Traditionell kinesisk medicin) Akupunktur är en flera tusen år gammal behandlingsform där man ser till människan som en helhet. Fokuset ligger på helhetsbilden för att hitta och behandla de bakomliggande orsakerna (roten) till sjukdomstillståndet och även samtidigt symtombehandling. En diagnos ställs genom att göra en utfrågning angående det aktuella sjukdomstillståndet, tidigare sjukdomar m.m. För att med säkerhet ställa obalanserna görs kinesisk tung- och pulsdiagnostik.

Jag behandlar bl a sömnsvårigheter, stress, depression, trötthet, menstruations- och klimakteriebesvär, allergi, matsmältningsproblem, övervikt, graviditetsbesvär, huvudvärk, rygg-, nack- och ledbesvär m m.


Vid första besöket för akupunktur görs en utförlig samtal och puls och tungdiagnos som tar c.a 30-40 minuter.Detta är mycket viktig för att få en ordentlig bild av obalanserna i kroppen. Efter det görs behandlingen. Sen normalt 60 minuter /behandlng.
Räcker inte mjölken till ditt barn, vill du har mer mjölk. besvär med mjölkstockning, såriga bröst eller allmänt råd och stöd.
Jag har arbetat med detta i över 35 år på sjukhus med prematur och fullgångna barn
Stimulerar kroppen eget collagen tillverkning. Ökar lyster och reducerar rynkor. I stället för Botox och knivar kan du få hjälp med rynkor, ringar under ögonen m.m. på ett naturligt sätt. Upp till 100 nålar sättes i ansiktet och övriga kroppen för att få ett bra resultat. En 'kur' på 10 ggr (8000:- görs inom 10 veckor) rekommenderas + underhåll varannan månad.
Massagebehandling och akupunktur riktad som symtombehandling under behandlingstiden. Ex smärt i axel, knä, huvudvärk, pms ets
Öronakupunktur har använts som komplement vid behandling av drogberoende sedan mitten av 70-talet. Metoden utvecklades av dr M. Smith och hans team vid Lincolnkliniken, South Bronx, New York. Dr Smith grundade också NADA (National Acupuncture Detoxification Association) som är den organisation som lett utvecklingen och spridningen av metoden. NADA-modellen (kallas också acudetox) används nu i mer än 50 länder. Den passar bra vid behandling av tobak, narkotika-, alkohol- och läkemedelsberoende och vid oro, ångest och sömnstörningar. Fem sterila engångsnålar sticks i bestämda punkter i varje öra.
10 ggr behandling med NADA öronakupunktur betalas i förskott.
Anamnes/Diagnos enligt TCM = ingen behandling
Zinzino BalanceOil är ett naturligt kosttillskott som hjälper dig att öka nivåerna av essentiella omega-3-fettsyror i kroppen och hjälper dig justera ditt omega 6:3-förhållande till optimala nivåer på bara 120 dagar. BalanceOil innehåller en kombination av vildfiskolja och olivolja, med extra högt innehåll av polyfenoler, för säker och effektiv dosering och absorption i kroppen. Innan tas ett blodprov för att se din balans
Akupunktur för ert barn som har besvär med magsmärtor och tömningsbesvär av tarmen, forskning visar att det kan hjälpa. nålarna sitter en kort stund 20-30 sekunder.
Massage utifrån TCM filosofin. Behandling utan akupunkturnålar. Stärkande och balanserande massage med puls och tungdiagnos innan behandlingen.
Ev kan kopping med silikon eller glaskoppar användas under behandling efter överenskommelse.
40 minuter kinesisk massage och 40 minuter akupunkturbehandling.
Akupunktur i öronen som är reflexpunkter för hela kroppen nålar, kulor/frön används fixeras med plåster Resultatmönster liknar klassisk akupunktur. Man kan arbeta med akuta och kroniska tillstånd. Bra vid Smärttillstånd av olika slag, beroenden och avvänjning av tex rökning m.m Öronakupunktur är vetenskapligt dokumenterat.
När du är gravid blir kroppens leder rörligare, särskilt i bäckenet eftersom det ska kunna vidga sig under förlossningen. Du kan då få ont i bäckenet, korsryggen, ljumskarna, höfterna, på skinkorna, baksidan av låren och över blygdbenet. Det har länge kallats foglossning, men egentligen är inga fogar lösa. Smärtan kan vara frustrerande och påverka humöret om den hindrar dig i vardagen.

Med öronakupunkturen kan du hjälpa kroppen att balansera så att du får mindre besvär

HEALING

Reikihealing är bra att användas när du är mycket stressad och/eller emotionellt påverkad. Balansering av livsenergi och den känslomässiga kroppen. Man ligger påklädd på en behandlingsbänk i en lugn miljö. Efteråt samtalar vi om obalanserna och upplevelserna.

KLASSISK MASSAGE

Klassisk massage inriktat på rygg, nacke, axlar 375 SKR
Jag använder oljor baserade på raps, aprikoskärnolja med eteriska oljor bl.a arnika lavendel.
Klassisk massage inriktat på rygg, axlar, nacke och armar .
Avslutas med avslappningsmassage ansikte.
Jag använder oljor baserade på soyabönor med eteriska oljor bl.a lavendel.
klassisk massage helkropp .
En skön helkroppsmassage som avslutas med en avkopplande ansiktsmassage.
Bra att boka om du har extra besvär.
Jag använder oljor baserade på raps, aprikoskärnolja med eteriska oljor bl.a arnika, lavendel.

KOPPINGMASSAGE

Massage behandling av spända muskler med kopping glas och silikonkoppar används efter behovet av besvären. Effektivt vid hårda, ömma och spända muskler. Blodet kommer upp till ytan och ökar cirkulationen.
30 minuter på det område du har besvär med.
Med silikon/glaskoppar masserar jag uppcirkulationen och det blir som en bindvävsmassage då man gör vacum antingen med eld(glaskoppar) eller tar bort luften med silikonkoppar.
Koppningen ökar blodcirkulationen i musklerna och skingrar blodstockningar vilket har påtaglig effekt på stela muskler. Behandlingsmetoden ökar även lymfflödet vilket medför att cellernas avfallsprodukter på ett effektivt sätt kan avlägsnas från bindväven. Celluliter . En positiv följd av detta är att det lindrar muskelsmärta och minskar celluliter. Vidare kan vi vid olika typer av skador öka tillflödet av blod och lymfa lokalt och därmed påskynda läkning.
Med silikon/glaskoppar masserar jag uppcirkulationen och det blir som en bindvävsmassage då man gör vacum antingen med eld(glaskoppar) eller tar bort luften med silikonkoppar.
Koppningen ökar blodcirkulationen i musklerna och skingrar blodstockningar vilket har påtaglig effekt på stela muskler. Behandlingsmetoden ökar även lymfflödet vilket medför att cellernas avfallsprodukter på ett effektivt sätt kan avlägsnas från bindväven. Celluliter . En positiv följd av detta är att det lindrar muskelsmärta och minskar celluliter. Vidare kan vi vid olika typer av skador öka tillflödet av blod och lymfa lokalt och därmed påskynda läkning.

KURSER

Zhingeng Qigong äe en Qi Gong teknik som används som ett verktyg mot att hantera stress. Kursen är 10 ggr och du lär dig ett verktyg att ha med dig i alla dina livssituationer när du är stressad och behöver finna mer ro. Ett allternativ till akupunktur behandling
Krav är att du har Reiki steg 1.
På denna kurs så lär vi oss att använda kraften "telepatiskt".
Vi går igenom tekniken hur man sänder Reiki och även hur man gör en Reiki behandling på distans
I Reiki del 2 så vi låter kreativiteten flöda under helgen.
Vi inkluderar dans och rörelse. Qi Gong mm
Vi lär oss symbolerna för power, mentala, emotionella och distans. Personlig utveckling på hög nivå.
Vi jobbar med din aura och färgerna i chakrana
Detta är en del utav Reiki 2 du initieras med kraften och sedan så skickar vi till oss själva , familj, naturen, djuren, dina skyddsänglar och så vidare. Fredag 18-21, lördag 10-18 Sönd 10-16
Medlem i Svenska Akupunkturförbundet

Livsauran Norrtälje

Jag arbetar med Kinesisk medicin (TCM) Där ingår Akupunktur, TuiNa massage(kinesisk massage) och Öronakupunktur.
Blev klar VT 2011 med min 3 åriga TCM Akupunkturutbildning. Jag har gjort större delen av min praktik i Kina.
Jag har arbetat med klassisk massage sedan 1999 .
Mitt huvudtema är att arbeta utifrån ett helhetsperspektiv att kropp och själ hör ihop. Hjälpa kroppen självläkande förmåga till mer balans!
Jag är utbildad Hälsovägledare som innebär att vägleda dig rätt i kost m.m. Jag är med i Wellnet och Actiway.
Presentkort till försäljning
Medlem i akupunkturförbundet. Patientförsäkrad.
Välkommen att boka!! Jag tar kontokort!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndagar 9.00-19.00
Onsdagar 9.00-19.00
Torsdagar 9.00-19.00
Lördagar 1gg/ månad
Fredagar i Sollentuna
Adress
Hantverkaregatan 21
761 30 Norrtälje
Norrtälje centrum
Öppna i Google Maps 🗗