Vad vill du boka?


Välkommen till Mai T Salong AB. 

Följ mig gärna på instagram eller facebook där du kan se bilder på mitt arbete. Jag lägger även upp eventuella sena avbokningar där.
 
facebook: https://www.facebook.com/Hairfree-G%C3%B6teborg-AB-416213138486884/


instagram: https://www.instagram.com/maitsalong/


Nya tider läggs ut en vecka i taget på helgen 4-5 veckor framåt.

-----------------------------------

Hej,

Den närmaste tiden kommer det att hända en massa saker. Det första är namnbytet. Äntligen fick vi svar/godkänt från bolagsverket och det nya namnet blir Mai T Salong AB.  Jag skulle vilja tacka alla som kom med förslag. Det var många roliga och fantasifulla förslag och jag gillade många av dem. Den som var närmast mitt val var ”my_creativity_in_life” som vinner presentkort på 300kr.

Det kommer att vara lite struligt i samband med namnbytet. Jag kommer att uppdatera bokadirekt,instagram,facebook,swish etc. så om ni inte hittar mig på det gamla namnet, försök med det nya.

Som ni vet så är det ofta svårt att hitta tider hos mig då jag  ofta är fullbokad några veckor framåt och därför har jag bett min syster Becky att hjälpa mig lite då och då på helgerna.

Dessutom kommer jag att justera lite på prislistan. Priset för 1-4 veckor kommer att bli 500kr, men resten är oförändrade. Det kommer även finnas en ny tjänst kallad ”Quickfix” som många har frågat efter. Den kommer att kosta 300 kronor och är då en snabb påfyllning på 30 minuter. Prisjusteringen sker i början av oktober.

Jag håller även på och testar lite nya fransprodukter. Det är volymfransar med 3D, 4D, 5D mm. Om ni är nyfikna och vill testa så fråga nästa gång ni är hos mig.

Hoppas ni orkat läsa ända hit och tack för att ni står ut med mina påhitt och ändringar. Jag önskar er en trevlig helg och kanske vi ses på kulturkalaset , med en langos i handen. :-)


--------------------------------------------------------------

Det händer tyvärr att kunder inte kommit till sin tid 
och som skäl hävdat att de inte har fått bekräftelsemailet trots att bokadirekt kan se att mailet har levererats. 
Därför kommer jag att börja med sms-påminnelser 2 dagar innan bokning så att man inte glömmer av sin tid
Alla framtida no-shows kommer att faktureras till din mail-adress och om du anser att det blivit fel så ska du genast kontakta mig eller bokadirekt så att det inte går vidare till inkasso.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

laser

På gratiskonsultationen så går vi igenom allt som har med behandlingen att göra såsom förväntat resultat och prisuppgift.
Ingen testbehandling görs