Vad vill du boka? Välkommen till min bokningssida Maines Eco Body Health

Jag heter Maine och är utbildad Cert medicinsk massageterapeut och ekologisk hudvårdsterapeut.

Här kan du boka svensk klassisk massage som är djupgående och behandlande som passar dej som har ont i nacke axlar spännningshuvudvärk, ryggproblem mm eller kanske har du mer behov av en  en varm lugn massage. 

Har även Ansikts- och Hudbehandlingar där jag hjälper dej med diverse hudproblem eller bara en ansiktsbehandling för avkoppling.

Leverantör för ePassi och actiway


Erbjudande i april cellulit och Cirkulationsbehandling efter utförd behandling så får du med dej en skrubbvante och saltskrubb värde 150:- för att fortsätta ta hand om benen hemma.


Säljer Rosenserien en svensk ekologisk hudvårdserie som jag även använder i behandlingarna. Plus kosttillskott och andra bra produkter för våra kroppar. 

Ni kan betala med kort, swish och kontanter. Önskar ni bli företagskunder och vill ha faktura så maila mej på maines@telia.com era uppgifter i god tid före behandlingen.

Läs mer på min hemsida www.maines.se Ni kan även följa mej på instagram och Facebook Mainesecobodyhealth 
Ser framemot att träffa dej!!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

EKOLOGISK ANSIKTSBEHANDLING

Bra för dej som vill prova på ekologisk Ansiktsbehandling.
Rengöring, peeling, Avslappnande massage , ansiktsmask och sen hud produkter efter dina behov.
Rengöring, peeling, ansning av ögonbryn.
Massage av ansikte, hals och dekolletage. 
Lermask med parakasse och varmkompress för extra effekt mot ålderstecken
Avslutas med produkter, allt efter din huds behov.
Rengöring, peeling, ånga , ansning av bryn.
Där efter följer massage, lymfmassage och energitryck i ansikte hals och dekoltage.
Lermask med parakrasse och örtkompress för extra effekt mot ålderstecken och snabbare verkan.Undertiden du ligger med masken får du hand och armmassage
Sedan får du hudprodukter passande din hudtyp.
En exklusivt djuprengörande behandling som innehåller rengöring, peeling, ansning av ögon bryn.
Massage med lymf och energitryck på ansikte, hals och dekolletage.
Därefter ansiktsmask med varmkompress , undertiden du ligger med ansiktsmasken får du hand och arm massage.

Avslutas med vitamin c serum som stärker huden och skyddar mot fria radikaler och då motverkar åldersproseccen. Rosenroten har en uppiggande och vitaliserande effekt på huden. Kan även bleka pigmentfläckar.

Plus hudprodukter för din hudtyp.

EKOLOGISK HUDVÅRD

Detta är en kombinerad hud och massage behandling.
Vi börjar med torrborstning, Rengöring , peeling.
Därefter följer en djupgående massage av rygg nacke och axlar.
Avslutar med djuprengörande mask och kropps produkter.

Med detta förbättras blodcirkulationen, vätskeansamlingar minskar och slaggprodukter rensas ut. Musklerna blir avslappnade och kroppen känns lättare.
En kraftfull massage som ökar cirkulationen i fett och bindväv.
Behandlingen börjar med torrborstning av underben, lår, stuss och fötter. Vegetabiliska och eteriska oljor förstärker effekten av behandlingen samt hjälper till att släppa på spänningar och lättar på bindväven. Behandlingen reducerar celluliter, ytliga blodkärl, och tyngdkänslan i benen.

Behandlingen är bra för stumma ben, vätskebindning, kalla fötter spänningar i rygg och stuss. Även väldigt bra mot träningsvärk, stelhet och kramper.

KOMBO BEHANDLING

Vi börjar med en varm lugn massage på rygg nacke axlar och forsätter på baksida ben.
Därefter vänder vi och gör en ansikts och dekoltage behandling med rengöring, peeling, ansning av ögon bryn ( om man vill). Ansiktsmask med varmkompress. Undertiden du ligger med ansiktsmasken masserar jag armar och händer. Produkter efter denna behov.
Vi börjar med en handfast ryggmassage. Därefter följer ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansning av ögonbryn (om man vill). Massage av ansikte delkoltage och nacke. Ansiktsmask med varmkompress för extra effekt mot ålderstecken. Under tiden du ligger med ansiktsmask så masserar jag armar och händer. Avslutar med produkter efter dina behov.

KONSULTATION

Boka en tid för att prova mineralsminket c/o Mineralsmink
Vi hjälpas åt att hitta det som passar just dej.
Konsultation av hudvårdsserier Rosenserien.
Rosenserien är en svensk producerad hudvårdsserier som vänder sig till människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön.
Kom och prova vi provar och diskuterar oss fram till vad som passar dej och din hud.

PRODUKTER

Här kan du boka 15 minuter för att se vad jag har att erbjuda, träffa mej, kanske köpa presentkort. Säljer bl.a. Rosenseriens hudvårdsserier mm
OBS! Inget köp tvång. Du är hjärtligt välkommen att bara komma in och se dej omkring.

Välkommen

MASSAGE

40 minuters svensk klassisk massage som ökar blodcirkulationen samt utsöndrar slaggprodukter. Den stärker immunförsvaret och sänker blodtrycket. Motverkar stress och spänningar.
20 minuters ansiktsmassage som stärker ansiktsmuskelaturen och bidrar till att förbättra slapp hud och fina linjer.
En avslappnande behandling som lugnar samtidigt som lavastenarna har en värmande och dränerande effekt. Behandlingen börjar med att värma upp kroppen med hjälpa av heta stenar.
Därefter utförs en Svensk Klassisk Massage. En djupgående och handfast massage som ökar blodcirkulationen samt utsöndringen av slaggprodukter. Den stärker immunförsvaret och sänker blodtrycket. Motverkar stress och spänningar. Triggerpunktsbehandling ingår vid behov.
Handfast och djupgående massage som ökar blodcirkulationen och förbättrar syresättningen i muskulaturen. Detta förbättrar i sin tur ämnesomsättningen i musklerna.
Varm lugn och skön helkroppsmassage
Vi börjar med baksida rygg nacke o axlar baksida ben
Fortsätter med ansiktsmassage som sen följs upp med en intensiv ansiktsmask som sitter på undertidenjag försätter massera armar händer och framsida ben.
Därefter tvättar vi bort masken och avslutar med fantastika hudprodukter från Rosenserien som passar just din hudtyp.
En avstressande, mjuk och lugn behandling med varma, vegetabiliska och eteriska oljor som får din kropp och dina muskler att slappna av. Hela kroppen inklusive ansikte och fötter behandlas.
En avstressande, mjuk och lugnbehandling med mycket värme. Jag använder Vegetabiliska och eteriska oljor som får din kropp och dina muskler att slappna av.

Baksida rygg nacke axlar, baksida ben och avslutar med ansiktet, ingår i denna behandling.

En skön avkopplande massage för kropp och själ.

En avstressande mjuk och lugn behandling med mycket värme.
Jag använder vegetabiliska oljor som får dina muskler att slappna av.
Baksida rygg nacke axlar och baksida ben ingår i denna behandling.

En skön och avkopplande massage för kropp och själ.

SVENSK KLASSISK MASSAGE

Rygg, nacke, axlar, baksida ben sen vänder vi och tar framsida
En djupgående och handfast massage. I denna behandlingen går jag in för att lösa ett muskelproblem som du har. Massagen ökar blodcirkulationen och förbättrar syresättningen i muskulaturen samt utsöndringen av slaggprodukter. Den stärker immunförsvaret och sänker blodtrycket. Motverkar stress och spänningar. Behandlingen förbättrar i sin tur ämnesomsättningen i musklerna. Triggerpunktsbehandling ingår vid behov och stretchövningar.
Rygg, nacke, axlar och baksida ben.
En djupgående och handfast massage. Här går jag inför att lösa ett muskelproblem som du har. Massagen ökar blodcirkulationen och förbättrar syresättningen i muskulaturen samt utsöndrar slaggprodukter. Den stärker immunförsvaret och sänker blodtrycket. Motverkar stress och spänningar. Behandlingen förbättrar i sin tur ämnesomsättningen i musklerna.
Triggerpunkts behandling ingår och stretchövningar .
Rygg nacke och axlar
En djupgående och handfast massage. Här jobbar jag med ett muskelproblem som du har. Massagen ökar blodcirkulationen och förbättrar syresättningen i muskulaturen samt utsöndringen av slaggprodukter. Den stärker immunförsvaret och sänker blodtrycket. Motverkar stress och spänningar. Behandlingen förbättrar i sin tur ämnesomsättningen i musklerna. Triggerpunktsbehandling ingår vid behov.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Maines Eco Body Health - Kalmar

Maines erbjuder professionell Ekologisk hud och kroppsvård.

Som Ekologisk Hudvårds- cert medicinsk massageterapeut och undersköterska

Maines vill ge dej en härlig behandlande upplevelse , där bara du står i centrum. Vi hoppas att du lämnar Maines med ny energi och styrka.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppet efter tidsbokning.

Vi öppnar dörren 15 min innan din inbokade tid.
Adress
Larmgatan 8
392 32 Kalmar
Öppna i Google Maps 🗗