Massageterapeut Therese Lindén

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
betyg4.9 Fantastiskt bra(83 betyg)
Gelbgjutargatan 17, 553 23, Jönköping
Kära Kunder, jag är sjukskriven pga en hand som somnat och som vägrar att vakna, nerv i kläm. Detta behöver åtgärdas med en operation av karpaltunneln. Det gör att jag nu är sjukskriven fram till operationen och sedan blir det flera veckors sjukskrivning efter det. Jag kommer med största sannolikhet inte kunna massera mer under 2020. Detta är jätte tråkigt och jag är så ledsen, men jag ser positivt på tiden efter operationen och jag ser positivt på 2021!! Jag kommer ha en hand som är i superform, starkare än någonsin!! Jag hoppas att jag är igång igen i början på januari. Har ni ett presentkort som går ut under 2020, eller behandlingar innestående, kommer ni naturligtvis kunna använda er av dessa under 2021. Varmt välkomna åter!! Med vänlig hälsning, Massageterapeut Therese Lindén

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Therese Lindén
(83 betyg)

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
83 betyg
Fantastisk massageterapeut!
Det är fantastiskt att låta Therese lösa upp knutorna i rygg och nacke, det gör otroligt gott ont. Mysig miljö dessutom.
Väldigt bra bemötande som alltid 👍Och alltid nöjd.😊
Alltid nöjd när jag går därifrån

Om företaget

Mitt namn är Therese Lindén och jag är diplomerad massageterapeut, friskvårdsterapeut och certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage. Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, vilket innebär att jag har en bra utbildning, är patient- och ansvarsförsäkrad samt att jag följer branschens etiska regler. Jag har arbetat som massör sedan 2004, tidigare var jag anställd vid en friskvårdsklinik i Jönköping. Våren 2009 startade jag min egen praktik. För mig är det viktigt att se till varje människas individuella behov. Behandlingen hos mig är därför skräddarsydd för att passa just dig. Välkommen!

Bilder