Massageterapeut Therese Lindén

betyg4.9 Fantastiskt bra(168 betyg)
Gelbgjutargatan 17, 553 23, Jönköping
Kära Kunder varmt välkomna tillbaka!! Under rådande omständigheter och för extra trygghet så använder jag munskydd (finns också för er kunder om så önskas) och visir. Handsprit och ytdesinfektion används här hos mig, som tidigare, mycket flitigt. Jag och du som kund är naturligtvis helt friska under behandlingen, om du skulle känna dig minsta lilla krasslig eller känner dig osäker är det bara att höra av dig så bokar vi om till en annan tid. Nu gäller det att fortsatt hålla i och hålla ut och jag hoppas att vi alla få hålla oss friska.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Therese Lindén
(168 betyg)

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
168 betyg
till Therese Lindén
Bästa massören, supernöjd!
till Therese Lindén
Lugn och fin miljö. Proffsig och mycket trevlig massageterapeut. Rekommenderas varmt
till Therese Lindén
Upplevs som mycket kunnig och proffesionell. Något som är njutbart och som man skall unna sig även bara för att det skönt.
till Therese Lindén
Lagom hårdhänt och kom med bra tips på arbetsställning. Kanske borde skylta till lokalen, lite bättre bara.

Om företaget

Mitt namn är Therese Lindén och jag är diplomerad massageterapeut, friskvårdsterapeut och certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage. Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, vilket innebär att jag har en bra utbildning, är patient- och ansvarsförsäkrad samt att jag följer branschens etiska regler. Jag har arbetat som massör sedan 2004, tidigare var jag anställd vid en friskvårdsklinik i Jönköping. Våren 2009 startade jag min egen praktik. För mig är det viktigt att se till varje människas individuella behov. Behandlingen hos mig är därför skräddarsydd för att passa just dig. Välkommen!

Bilder