1. Hem
 2. Yoga Vellinge

Mikropausen AB

betyg4.9 Fantastiskt bra(139 betyg)
Arrievägen 16, 23594, Vellinge
Välkommen till Mikropausens bokningssida! Här bokar du tid för Healing, Energi-Coaching, Stresshantering samt YinYoga med Lars Hain OBS! Dessa tjänster kan även utföras på distans (ej YinYogan). Du kan välja mellan att komma hit eller att arbeta på distans. Notera i bokningen om du önskar jobba på distans samt hur. Välj mellan telefonsamtal, Messenger eller Zoom. Nyhet! Nu erbjuder jag även en kortare healingsession på 30 minuter, men då endast på distans. Detta erbjuds även i form av ett paket om 5 tillfällen. Dessa korta sessioner är avsedda främst för effektiva chakra / aura-balanseringar i syfte att öka energin och rensa energikroppen från belastningar. Mikropausen erbjuder öppna YinYoga - klasser varje måndag mellan 1800 - 1930. Ambitionen är att på sikt erbjuda fler klasser/ dagar i takt med att deltagarantalet ökar. Maxantalet deltagare är angivet när du bokar dig. Det kan ändras beroende på myndigheters rekommendationer. Normalt tar jag in max 12 deltagare per klass.. Mycket välkommen!

Boka tjänst

Yoga och Meditation

 • Yinyoga-klass
  90 minuterMer info

Energicoaching (även distans)

 • Stresshantering/Healing 30 minuter (endast distans)
  30 minuter, 650 krMer info
 • Coaching Energi & Balans
  75 minuter, 1 350 krMer info

Healingtekniker (även distans)

 • Healing
  75 minuter, 1 350 krMer info

Paket Energicoaching / Healing (även distans)

 • Paketerbjudande 5 x 75 min
  75 minuterMer info
 • Paketerbjudande 3 x 75 minuter
  75 minuterMer info
 • Stresshantering/ Healing 5 x 30 minuter (endast distans)
  30 minuterMer info

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
139 betyg
Camilla L.
Lars är träffsäker och gör skillnad. Jag var fylld av kraft och energi efter vårt möte.

Visa mer

Agneta S.
Sköna strecher och avkopplande pass😊

Visa mer

Sophie S.
Lars är fantastisk! Jag har gått hos honom i flera år, och jag känner mig alltid mycket mer grundad och i bättre balans efter våra coaching och healing sessioner. Rekommenderar verkligen honom för alla!

Visa mer

Ann K.
Lars är mycket kunnig och professionell. Jag känner mig trygg och får alltid berikande insikter, helande och personlig utveckling

Visa mer

Om företaget

Mikropausen AB specialiserar sig på tekniker för avslappning och återhämtning. Alla tekniker är holistiska och bygger på tanken om att allting består av energi. Mikropausen drivs av Lars Hain som jobbat kliniskt med energitekniker, meditation och stresshantering sedan 1995. Vi erbjuder tekniker för alla situationer där extra energi och balans gör skillnad. Välkommen att ringa eller maila för mer information.

Bilder

Detaljer och kontakt
 • Vardagar: 0830 - 1715 Lördagar: Ev öppet fm för yoga Söndagar: stängt
 • +46 0708 1668 XXVisa nummer

 • Arrievägen 16, 23594, Vellinge