Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandlingar

Kombinera en behandling med Bach blomsterterapi. Behandlingen inled med en Bach konsultation utifrån där du befinner dig. Kroppsbalanserande behandling. Efter behandlingen får du din personliga flaska med max 7 olika växtenergier (värde 200 kr) med dig hem.

Dr Bach blomstermedel är essenser av blommor som används för att påverka olika känslotillstånd. 38 olika blomsterenergier är uppdelade i sju olika kategorier som rädsla, osäkerhet, ointresse för nuet, ensamhet, överkänslighet för yttre påverkan, modlöshet, förtvivlan och skuld. Blomsterdropparna ökar energin i kroppen och öppnar upp kanaler för läkningsprocessen. Helt naturliga och fria från gifter.

Genom att behandla de känslomässiga obalanserna behandlar du även de fysiska obalanserna.

Introduktion 800 kr ord 850 kr (inkl personlig flaska Dr Bach värde 200 kr)
Healing är en balanserande energibehandling för att frisätta kroppens energiflöde och självläkande förmåga.
Olika känslotillstånd som rädslor, stress, sorg, trötthet ger spänningar i kroppen och obalans i våra chakran (energicentrum).

Under healingen använder jag olika handpositioner på din kropp samt i ditt energifält utanför kroppen.

Healing är en alternativ behandlingsform som inte har religiös koppling.

Introduktionspris 650 kr (ord 700 kr)
Kraniosakral terapi är en varsam och mjuk metod som varligt behandlar huvudets (kranium) olika ben i förhållande till ryggraden och bäckenet (sakrum). Små felställningar påverkar hela kroppen.
Ett stort antal problem kan med fördel behandlas med kraniosakral terapi: huvudvärk, migrän, yrsel, whiplash, ryggskott, foglossning, ischias, ledproblem relaterade till muskler och nerver.

Rabatt januari 650 kr (ord pris 700 kr)
Rabatt vid köp av minst 3 behandlingar, paketpris 1800 kr.
Första besöket behövs extra tid för samtal och genomgång av hälsodeklaration. Behandlingsmetod bestäms utifrån vårt samtal.

Behandlingar:
Klassisk bindvävsmassage, Djupgående cirkulationsmassage, kraniosakral terapi och healing.

Ny kund rabatt! Ordinarie pris 850 kr

Massagebehandlingar

Med en speciell dragteknik löses förtätad bindväv upp, cirkulationen ökar och nervsystemet svarar upp genom att den inre stressen minskar och en positiv cirkel startar i kroppen. Bindvävsmassage används vid olika slags problem såsom reumatiska sjukdomar, cirkulationsrubbningar, förstoppning, huvudvärk mm men även vid muskelspänningar.En behandling som knyter ihop klassisk bindvävsmassage och mjuk Lymfdränage.

Metoden löser effektivt upp blockeringar av förtätad bindväv och underlättar för kroppen att göra sig av med slaggprodukter som stått stilla i vävnaderna och orsakat smärta och inskränkt rörlighet. Resultatet blir smärtlindring, ökad rörlighet och förbättrad cirkulation.

Djupgående massage med klassiska massagegrepp som får musklerna att slappna av. Kombineras med klassisk bindvävsmassage för ökad cirkulation och en mer djupgående behandling.
Manuell Lymfdränage är en mjuk behandlingsmetod som avser att få musklerna att släppa spänningar och slappna av, att få lymfan att cirkulera så att utrensning av slaggprodukter kan ske.

Bra vid stress och vid de flesta typer av smärttillstånd - huvudvärk, migrän, ryggont, fibromyalgi, efter bröstcanceroperationer, svullnader eller i utrensande syfte.

Yoga

Restorative betyder återhämtning och vi vilar länge i positioner med mycket stöd. I Restorative yoga aktiveras det parasympatiska nervsystemet. Det står för vila och avslappning. I vårat stressade samhälle är ofta det sympatiska nervsystemet ”påkopplat” och vi får allt svårare med återhämtningen som är så viktig för vårt välbefinnande. Ett pass utifrån där du befinner dig. Vi tillåter oss att vila i närvaron HÄR & NU i kroppen och andetaget. Inga krav och inga måsten. En stund i stillhet & närvaro för att möta DIG!

Tid: 09.30-11.30

Plats: Mina händer för kropp & sinne

Investering: 300 kr
Restorative betyder återhämtning och vi vilar länge i positioner med mycket stöd. I Restorative yoga aktiveras det parasympatiska nervsystemet. Det står för vila och avslappning. I vårat stressade samhälle är ofta det sympatiska nervsystemet "påkopplat" och vi får allt svårare med återhämtningen som är så viktig för vårt välbefinnande. Passet inleds med meditation för att landa i stillhet och möta oss själva. Därefter ett pass utifrån där du befinner dig. Vi tillåter oss att vila i närvaron HÄR & NU i kroppen och andetaget. Inga krav och inga måsten. En stund i stillhet & närvaro för att möta DIG!

Plats: Huskvarna vandrarhem Odengatan
Betala med swish 123 290 28 49

Yin yoga (max 18 st) med individuell hjälp och instruktion. Vi är på Huskvarna vandrarhem.

Yin Yoga är en lugn inåtgående tyst meditativ yogaform där man i första hand påverkar yindelarna i kroppen, såsom bindväv, leder och ligament. Yin Yogan utförs med avslappnande muskler och positionerna utförs sittande och liggande, vi stannar i varje position under en längre tid, ca 3-5 minuter. Yin yogan handlar om acceptans och medveten närvaro.
Yin yoga mindre grupp (max 7 st)

Plats: Mina händer Dunkehallavägen 28 A

Yin Yoga är en lugn inåtgående tyst meditativ yogaform där man i första hand påverkar yindelarna i kroppen, såsom bindväv, leder och ligament. Yin Yogan utförs med avslappnande muskler och positionerna utförs sittande och liggande, vi stannar i varje position under en längre tid, ca 3-5 minuter.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Mina händer för kropp och sinne

Mitt namn är Tinna Stork och är certifierad massageterapeut och diplomerad bindvävsmassör. Yinyoga instruktör.

Jag erbjuder klassisk bindvävsmassage, manuell lymfdränage, healing och Kraniosakral terapi. Dr Bach blomsterterapi.

Samt yinyoga för grupper på Dunkehalla och Huskvarna vandrarhem

Läs mer på www.minahander.se

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Må 09.00-18.30
Tis 09.00-18.30
Ons 09.00-16.00
Tors 09.00-18.30
Fre 09.00-16.00
Adress
Dunkehallavägen 28 A ingång Brostigen
554 47 Jönköping
Bymarken
Öppna i Google Maps 🗗