Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Coachning

Detta mediala samtal på telefonen innefattar svar på frågor inom alla områden i livet samt intoning/inkänning av nuvarande situation. Samtalet går även in på orsaken till den nuvarande situationen, att hitta den grundläggande kärnan/knuten till problemet för att kunna läka grundorsaken och därmed få möjlighet att bryta negativa mönster.

Referenser finner du här: https://www.facebook.com/pages/Minervas/252143431592 samt på hemsidan www.minervas.se

-----------
BETALNINGSUPPGIFTER:
- Swish: till nummer ‭123 142 23 51
Har du inte swish, maila mig på karolina@minervas.se så får du andra uppgifter.

Under denna session tittar vi djupare på de olika stadierna på tvillngsjälsresan och identifierar vart du befinner dig i processen. Utifrån det som framkommer coachar och vägleder jag dig i det du står i just nu, tar fram en handlingsplan för vad du bäst behöver fokusera på för att underlätta din egen personliga resa för att skapa förutsättningar för tvillingsjälssammansmältningen.
Är du mitt i "runner/chaser" stadiet så pratar vi djupare om det och vad det innebär och jag ger perspektiv utifrån först din egen position i det stadiet men också ger klarare perspektiv på vad som händer med din tvillngsjäl just nu i det stadiet hen befinner sig i för att öka förståelsen för processen för att bättre kunna jobba på den egna resan och så småningom kunna landa i villkorslös kärlek som är förutsättningen för tvillingsjälsrelationen.
Jag läser även av er som par rent energi- och känslomässigt och förtydligar de eventuella frågetecken som finns på er gemensamma resa.
Medialt vägledningssamtal på telefonen.

Sagt om mina sittningar/samtal:
"Ååååh du anar inte vilken gåva du har! WOOOOW!! DU är en sann Ängel fina vackra själ! Kan inte i ord beskriva min tacksamhet till dig ~ den är oändlig Jag är sååå amazed över din gåva som du delar med mig och andra. Det går liksom in på cellnivå varje gång, rakt in i hjärta och själ. Blev alldeles varm i bröstet och helt tagen av hur fint du känner in oss båda ur ett så ödmjukt och kärleksfullt synsätt, det är en vacker gåva du delar fina! Tack tack tack i all oändlighet. All kärlek till dig! Du är heeelt fantastisk och din förmåga och gåva är magisk!"
- M

Innan jag kan ställa frågor börjar hon med flöde om vad hon har känt in, först om mig och sen om oss båda. Jag trillar nästan av stolen, utan att jag har sagt ett ord om vad vi egentligen har - eller inte har rättare sagt - för relation, så stämmer det Karolina säger in precis med tanke på allt som hänt i tiden före sittningen. Hon har även jättefint bildspråk tycker jag. Sammanfattningsvis är min känsla efter första sittningen att jag upplever känslan av att vara genuint lycklig och fäller en och annan tacksamhetstår! Jag har också fått mod och redskap att uttrycka tacksamhet till livet.”
/ V

"Tack.. Dina ord var som att svepas in i en mantel en stjärnklar natt när det är kallt."
- Eva

"Tack för ett mycket givande samtal. Du gav mig ett inre lugn."
- Ingela

"Karolina!
Tack för Din underbara vägledning som Du ger mig när jag som mest behöver den. Du hjälper mig att välja och se glädje och kärlek. Varm Kärleksfull Kram till DIG! " /anita

Mer referenser här: https://www.facebook.com/pages/Minervas/252143431592

-----------
BETALNINGSUPPGIFTER:
- Swish: till nummer ‭123 142 23 51
Har du inte swish, maila mig på karolina@minervas.se så får du andra uppgifter.

Det finns nog ingenting som kan väcka så mycket dubbla känslor som just relationer. Det kan vara storslaget fantastiskt men även det mest jobbigaste vi mött känslomässigt. Oavsett vart vi befinner oss i relationen så är det alltid nyttigt att stanna upp och möta varandra, om och om igen för att kunna hålla passionen och kärleken vid liv men även för att ta den till ännu högre höjder.

Jag erbjuder coachning för par som fastnat i sin kommunikation, som har glidit från varandra och önskar hitta tillbaka eller som bara önskar ta relationen till en ny nivå. Oavsett vad ni möter just nu och oavsett vad ert problem är så är ni välkomna att kontakta mig. Det viktiga är att ni vill göra något åt relationen, att det finns en vilja hos båda parter.
Genom min långa erfarenhet att coacha och vägleda par har jag en förmåga att möta er på er nivå och med trygghet och omtanke vägleda er närmare varandra, ge er verktyg att kunna kommunicera på en ny nivå och finna vägar att hitta tillbaka till kärleken och samhörigheten.


Sagt om min parcoachning:
"Karolina är en varm och kärleksfull person som ser det bästa i en men också rak på sak och samtidigt ödmjuk. För mig och min sambo kändes det mer som vi träffade en vän än en coach!

Att hon kunde se så mycket mer än det som kom upp i samtalen var så befriande för oss båda. Hon har gåvan att se hela bilden då vi själva var förvirrade. Hon hjälpte oss tillbaka till den stadiga grund vi byggt men som hade blivit svajig. Jag och min sambo är ännu mer öppnare med varandra än vad vi var då, vår grund är stadigare än någonsin och skulle det bli svajigt igen så har vi fått bra verktyg av Karolina.

Vi har insett att man kan ta sig igenom svåra hinder sålänge båda parter jobbar åt samma håll för samma mål men utan Karolina hade det nog inte gått lika snabbt!;) Hon är väldigt speciell för oss och vi är tacksamma att ödet ledde oss till precis just henne! /Joanna och D”

Detta samtal sker via telefonen el. Skype.

Minervas

Minervas erbjuder följande:

- Relationscoachning
- Parcoachning
- Hitta sin lifemission
- Vägledning i att hitta kärleken/sin själsfrände/tvillingsjäl
- Bringar klarhet i relationsfrågor
- Kärleksvägledning/coachning
- Medial vägledning
- Karriärscoachning
- Livscoachning
- Vägledning i själsliga relationer
- Hjälp vid medberoende, missbruk, HSP/Empat, relationsproblem, utbrändhet m.m.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Minervas/252143431592

Instagram: https://www.instagram.com/minervas.se/?hl=sv

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCIaKU41gLMRtKPkvKUXFbww

Hemsida: www.minervas.se

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Rindögatan 14
11536 Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗